Suomen suurin matkablogiyhteisö

Päätetty lukukausi ja postikortti Portosta

En ehkä usko, että tein viimeisen tenttini Madridissa toissapäivänä! Nyt lukukausi on siis virallisesti ohi ja täytyisi alkaa miettiä, mille sitä alkaa ja milloin palata Suomeen. Täytyy sanoa, että oon tällä hetkellä enemmän hukassa kuin koskaan, mutta onneksi äiti kulta saapui eilen lomailemaan etelän lämpöön Oulun räntäsateesta ja näimpä tänä aamuna otettiin yhdessä lento atlannin rannikolle.

Niin täällä sitä siis ollaan Portossa, Portugalin pohjoisosissa lomailemassa ja ottamassa kaikki irti äiti-tyttö ajasta. Tänään ehdittiin jo kävellä pohjoispuolella jokea vaikka ja missä ja huomenna jatkuu.  Nyt aion siis ottaa kaiken todella tästä lomasta irti ja miettiä mitä tapahtuu myöhemmin. Koska kaikkihan onnistuu ihan hyvin mañana…

Terkkuja siis Portosta kaikille! Palaillaan asialle ensiviikolla niin Marokonreissusta, täältä Portosta kuin mun suunnitelmistakin kunhan saan niitä hitusen selkeytettyä.

Ja reissuahan seuraat parhaiten snapchatissa @kaksulii ja instassa @kaksuli

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply