Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tyyniä auringonlaskuiltoja Pateniemenrannassa

Illat ovat olleet käsittämättömän maagisia. On ollut vain minä, jonnekin kauas paennut seisova vesi ja hiljaisuus. Uusi retkeilyreippuni on saanut Helkaman sylissä kyytiä tyyninä aurinkoisina iltoina kun jalat ovat halunneet hyppiä hiekkaan ja katselemaan satunnaisia iltauimareita ja auringonlaskua.

Ei varmasti edes tarvitse sanoa, että nämä Oulua hellineet tyynet ja lämpimät illat ovat olleet juuri sitä mitä on koko kesä odotettu ja että viimeisen viikon aikana on tullut nähtyä koko kauden kauneimmat auringonlaskut mun fiilistelyiltojen lempirannalla Pateniemessä 10 kilometrin päässä keskustasta.

Kuvat varmaan kuitenkin kertoo enemmän kuin tuhat sanaa siitä, miltäs ne maisemat on viimepäivät näyttäneet täällä Pohjois-Suomessa ja kuinka ihana ranta täältä voi löytyä. 

Aiemmin täällä blogin puolella oon fiilistellyt samaista rantaa talvimaisemissa, josta voitte lukea täältä, klik.

Näitä kelejä ehdottomasti lissää ja seuraavalla reissulla ehottomasti fiilistelemään tuota Oulun tunnetuinta rantaa nimeltään Nallikari! 

Voit seurata blogiani Bloglovinissa, BlogipolussaFacebookissa ja Instagramissa

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Menninkäinen lauantai, 29 elokuun, 2015 at 20:38

  Kaunista!

  • Reply Katja sunnuntai, 30 elokuun, 2015 at 09:14

   Kiitos, juuri sellaisia nuo illat ovat viimepäivinä olleet <3

 • Reply Inka sunnuntai, 30 elokuun, 2015 at 09:40

  Oi, mikä ikävä iski pohjoiseen! Ihanat kuvat ja ihana Oulu!!!! <3 Kuten jo instagramissakin hehkutin, niin nää kuvat on uskomattoman maagisia. Oot vanginnut tuon tunnelman täydellisesti.

  • Reply Katja sunnuntai, 30 elokuun, 2015 at 19:44

   Voi kiitti Inka! <3
   Vaikka jos totta puhutaan nii Oulua en kyllä tällä hetkellä vaihtais muuhun, koska nää tyynet kelit on ollu vaan niin harvinaislaatuisia ja kauniita. Jos nää kelit jatkaa samaa linjaa nii insta tulee varmaan laulamaan edelleen 😀

  Leave a Reply