Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ostospaikkoja Malagassa

Espanja on tunnetusti allekirjoittaneen mielestä maailman paras ostosmaa, eikä Aurinkorannikon helmi tuo yksi Espanjan suurimmista kaupungeista nimeltään Malaga tee asiaan poikkeusta. Kaiken rentoutumisen ja auringosta nauttimisen lisäksi suosittelenkin suuntaamaan myös lomallaan ostoksille ja tässäpä minun pieni opas parhaimmille ostospaikoille Malagassa olkaapa hyvät.

Keskusta ja sen ostoskadut

Malagan keskustaa halkoo Plaza de la Marinan tuntumasta lähtevä pääkatu Calle Marques de Larios, joka jatkuu aina Plaza Constitucionille, ja on samalla myös Malagan pääostoskatu. Tämän kadun varrelta löytyy suurin osa kansainvälisistä pääliikkeistä,(Mango, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius…) joissa tehdä hyviä ostoksia.Keskustan ostosmatka jatkuu hyvin Constitucionin aukiolta Calle Nuevalle, joka löytyy aukiolta löytyvän Costa Coffeen ohi lähtevältä kujalta käännyttäessä takaisin päin eli vasemmalle. Myös Calle Nueva pitää sisällään kansainvälisesti tunnettuja liikkeitä kuin myös pienempiä putiikkeja. Näitä pienempiä putiikkeja mielenkiintosine tavaroineen on muutenkin koko keskusta täynnä, joten suosittelen pitämään silmät auki joka paikassa Malagan keskustassa liikkuessa.

Larios Centro

Larios Centro on suuri ostoskeskus, joka piti oikeastaan sisällään kaiken, mitä voi vain ostospäivältään toivoa. Ostoskeskus löytyy joen toiselta puolelta ja keskustasta kävelymatkaa kertyi vaivaiset puolitoista kilometriä. Helppoa ostosten tekoa ilmastoidussa tilassa ja ravintoloilla varustettuna. Jos valtava ja halpa tavaratalo Primark on tuttu, se löytyy myös Larioksen seinien sisältä.

Maria Zambranon juna-asema

Malagan pääjuna-asema ei ole pelkkää matkustamista varten, sillä juna-aseman yhteyteen on rakennettu kekseliäästi ostoskeskus! Liikkeet ei ole kovinkaan kummoisia, jotta suosittelisin täällä erikseen poikkeamaan, mutta mitä jottei ihan täydellinen ajankulutus paikka odottaessa junan lähtöä. Muutamien perusliikkeiden lisäksi tiloista löytyy lähinnä pikaruokaketjuja ja suurinosa ravintoloista avasi ovensa vasta 14 aikaan, mikä oli harmi, sillä kyllähän sitä olisi mieluusti syönyt hyvin ennen junan lähtöä.

El Corte Ingles

Tämä Espanjan oma Stockmann löytyy myös Malagasta. Tavaratalon sisältä löytää varmasti kaiken tarvittavan jos omistaa jonkun muun kuin opiskelijan budjetin. Se, että ovatko merkkituotteet täällä halvempia kuin esim. Stockmannilla on itselleni mysteeri, koska budjetti ei näihin riitä, mutta ainakin valikoima on varmasti täysin erilaista ja laajempi.

Ja tässä tiivistettynä mitä voi esimerkiksi löytää Espanjan alennusmyynneiltä

Jos ei näiden avulla niin ei sitten millään pääse alkuun ostosten teossa Malagassa! Mainittakoon vielä, että ehdottomasti paras aika ostoslomalle on alennusmyyntien aikaan loppiaisen jälkeen tai heti heinäkuun alussa. Espanjan alennukset ovat omaa laatuaan ja suorastaan kansallinen juhlapäivä tuolla päin Eurooppaa.

Eikun hyviä ostoksia! Kommentoi ihmeessä, jos listassa on puutteita, korjattavaa tai lisättävää : )

Psst. Lue myös koontini Alicanten ostospaikoista tästä klik.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Jerry / Pako Arjesta maanantai, tammikuu 26, 2015 at 22:04

  Enpä olisi itse osannut lisätä tähän yhtään mitään, koska käsittelit juurikin ne kaikkein tärkeimmät ostospaikat, joissa itsekin aina käymme, kun olemme tuolla suunnalla (kymmeniä kertoja siis) :). Larios Centro on oma suosikkini hyvästä valikoimasta johtuen. Joskus aikoinaan harmitti kovastikin, kun suosikkikauppani New Yorker katosi sieltä, mutta nykyään en taida sieltä enää oikein vaatteita löytääkään :P. Hyvä ja kattava postaus, josta on varmasti apua tuonne matkaaville!

  • Reply Katja tiistai, tammikuu 27, 2015 at 19:12

   Kiitos Jerry kommentista!
   Tuo Larios oli kyllä erittäin kattava ja sellainen tyypillinen ihana espanjalainen ostoskeskus 😀
   Sielläkös on joskus ollut New Yorkerikin, mukava tietää. Mulla on vähän sellainen fiilis että espanjassa luonnollisesti suositaan paljon heidän omia ketjumyymäliään ja alennusmyynti aikoihinkin niissä on kyllä aina ne parhaat tarjoukset.
   Mikähän siihen New Yorkerin tilalle tuli tiedätkö? En usko että syyn lähtönä olisi tuolla ainakaan huonot myyntiluvut.

   • Reply Jerry / Pako Arjesta keskiviikko, tammikuu 28, 2015 at 08:39

    Eipä kestä :).

    Sitähän tuo Larios todella on. Se on kyllä totta, että kaikkialla on juurikin noita espanjalaisia myymälöitä (Mango.. kröhöm).

    Olen käynyt Larioksessa niin pienestä pitäen, että muistikin saattaa jo vähän sekoittua, mutta ainakin New Yorker oli jossain vaiheessa siellä alimmassa kerroksessa (jossa on ruokakauppakin) toisessa päädyssä. Siinä taisi viimeksi olla jokin ”halpahalli”. En ole varma oliko se jossain vaiheessa myös kerrosta ylempänä. Eli en tiedä, mikä siinä nyt on tilalla :).

    • Reply Katja torstai, tammikuu 29, 2015 at 20:03

     Aivan, enpäs muista minäkään enää mitä oli missäkin, muuta kuin että ilman New Yorkeriakin ostosten teko sujui 😉

 • Reply Maarit Johanna torstai, tammikuu 29, 2015 at 09:02

  Miten mulla on menny tämä postaus ihan ohi. Huippua että oot tehny taas yhden loistavan ja hyödyllisen infopaketin. 🙂 Olispa Helsingissäkin noin kauniita ostoskujia 😀

  • Reply Katja torstai, tammikuu 29, 2015 at 20:05

   Ei sitä aina kaikkea huomaa 😀
   Olispa vaan Helsingissä, että Oulussakin vaikka toisaalta suomen huonojen ostosmahdollisuuksien jälkeen sitä nimenomaan osaa arvostaa enemmän muiden maiden kattavaa ja edullista tarjontaa. : )

 • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, helmikuu 2, 2015 at 15:40

  Kattava ja hyödyllinen postaus kaikille Malagaan suunnistaville! (: On tehnyt monta kertaa mieli lähtee tuonne kun saisi Ryanairilta suht halvalla lennot tuosta naapurikunnasta.. Saa nähdä, jos sais joskus aikaiseksi! On niin paljon paikkoja missä haluais käydä….

  • Reply Katja maanantai, helmikuu 2, 2015 at 20:05

   No sanoppas muuta! Paikat ei kyllä tästä maailmasta käymällä lopu.:D
   Voi kun Oulustakin alkas lentää joku uusi halpalentoyhtiö tai Norski avais jotain uusia suoria reittejä.

 • Reply Jenni R keskiviikko, helmikuu 24, 2016 at 10:42

  Ah, Primark! 😀 Sinne on kyllä pakko päästä, enää puolitoista viikkoa!!

  • Reply Katja keskiviikko, helmikuu 24, 2016 at 10:53

   Ollaan ilmeisesti muuten samoihin aikoihin suunnilleen lähdössä. 😀 Ja joo Primark on kyllä semmonen tavaratalo, että ekalla kerralla oli aivan sekasin!

  Leave a Reply