Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kaveriporukalla Koitelissa

Eilen oli aika toteuttaa tämän kesän ensimmäinen #Suomiretki Kiimingissä sijaitseville Koitelinkoskille. Yleensä retki on tullut joka kesä taitettua pyörällä, mutta eilen kokosimme kaveriporukan kasaan, kun saatiin puuttuva palanenkin Lontoosta Ouluun ja suuntasimme sinne autolla.

Autolla Koiteliin hurauttaa Kuusamontietä sellaisessa puolessa tunnissa ja olimmekin piakkoin perillä eväinemme. Koitelin kierros aloitettiin normaaliin tapaan sellaisella yleisellä fiilistelyllä katsellen koskea ja lähipaikkoja. Vettä ei ollut tällä kertaa nimeksikään, mutta kyllä vain Koiteli on siltikin Oulun lähipaikkojen paras retkikohde!

Alueella oli muitakin ja saimme hetken etsiä sopivan rauhallista ja vapaata nuotiopaikkaa. Sellainen kuitenkin löytyi erittäin hyvältä paikalta hieman syrjemmästä ja kaivoimme eväämme esille. Pääaktiviteettinahan oli tietenkin vaahtokarkkien grillaus, joka oli muuten allekirjoittaneelle ensimmäinen kerta!  Ja no seuraavat kuvat kertovat varmaankin parhaiten, miksi annoin muiden grillailla karkkini…

Tekniikka ei ollut ihan hallussa. Kavereiden mielestä olin kuin ongella…

Ja no tällainen käristetty vaahtokarkkihan siitä tuli…

Siinähän päivä mukavasti vierähtikin istuskellessa ja pelleillessä. Tiesittekös että vaahtokarkkeja voi saada mahtumaan suuhun kerralla jopa kymmenen kappaletta! En minäkään tiennyt ennen kuin kaksi kaverusta alkoi kilpailemaan siitä kumpi saa mahtumaan niitä enemmän suuhunsa.

Koiteli on paras ulkoilupaikka oli sitten liikenteessä yksin tai kavereiden kanssa! Jos Ouluun saapuu lomalle kannattaa Koiteli käydä edes sivuamassa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply