Suomen suurin matkablogiyhteisö

Rantapäivää Malaguetalla

Päivä on sisältänyt pelkkää ihanaa rentoutumista rantatuolilla maaten, joten suurempia kirjoittamisen aiheita ei tältä päivää ole. Vietimme päivän Malagan kaupungin päärannalla Malaguetalla, joka sijaitsee pari kilometriä ydin keskustasta pois päin. Aamulla kävellessä näki siis mukavasti samalla puistokatua ja sataman.

image

Rannalta otimme 2 tuolia ja varjon, joka maksoi täällä 8€. Ei siis paha hinta ollenkaan. Ranta oli odotettua hoitamattomampi erityisesti ajatellen Espanjan yleistä rantojen tasoa. Meri myöskin syveni nopeasti, joten jos täydelle rantalomalle haluaa erityisesti lapsiperheellä aurinkorannikon lomakylät lienee parempi vaihtoehto.

image

Talviturkin heittäminen jäi minun osaltani edelleen tulevaisuuteen kylmän tuulen takia , mutta ihan varmasti tällä lomalla käyn ainakin kerran uimassa oli vesi ja tuuli kuinka kylmä tahansa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Maarit Johanna lauantai, 5 heinäkuun, 2014 at 10:08

  Onko siellä merivesi kuinka kylmää vielä tähän aikaan? Miettinyt rantalomakohteita sieltä mutta vähän pelottaa onko yhtä kylmää kuin Mallorcalla tammikuussa. Aruballa on luonnollisesti ollut lämpimintä uida tähän mennessä :p

  • Reply Katja sunnuntai, 6 heinäkuun, 2014 at 08:22

   Aika yllättävän kylmää oli tähän aikaan vuodesta. En tiedä onko nyt tavallista huonompi kesä täälläkin, koska kylmä merituuli käy ihan joka päivä ja se on oikeasti todella pistävä.
   Esim viime vuonna Alicantessa elokuun alussa tilanne ol aivan toinen ja vesikin oli paljon lämpimämpää. 😀

  Leave a Reply