Suomen suurin matkablogiyhteisö

Malagan keskustan kiertelyä ja Alcazaba

Malagassa ollaan! Tultiin aamujunalla, vietiin matkalaukut hotellille ja lähdettiin kiertelemään kaupunkia. Pitkästä aikaa rannikolle tultua kylmä tuuli oli järkytys. Kyllä tällaista vilukissaa paleli kun lämpö ei yltänyt tänään edes aivan 30 ja aurinko oli välillä pilvessä.

Ostoskaduilta suunnattiin katsastamaan kaupungin pääkatedraalia, jonka kautta jatkettiin matkaa Alcazaban linnoitukselle. Pääsymaksu linnaan oli 2,20€ eli ei siis ollenkaan paha ja huipulta oli hyvät näkymät kaupunkiin.

image

image

Näkymien lisäksi alueella oli myös palatsi, joka oli melkoisen laimea verrattuna edellisiin reissulla nähtyihin. Museohuoneissa oli kuitenkin kaikenlaista pientä tavaraa, kuten vanhoja rahoja mitä katsastella ja mosaiikkeja pystyi ihastelemaan huoneiden katosta.

Linnalta suuntasimme läheiselle puistokadulle kävelemään ja istuskelemaan, josta matka jatkui vielä ennen ruokataukoa Malagan kauppahallille. Kauppahallit ovat aina yhtä viehättäviä ja täynnä elämää. Ja ne hedelmät! Täällä jopa hinnat olivat kohtuudessa ja persikoita ja nektariineja lähti eurolla kilo.

image

Tämän päivän perusteella Malaga on osoittautunut melko tyypilliseksi Espanjalaiseksi rantakaupungiksi. On siistiä ja melko paljon turisteja. Eiköhän täällä mukavasti kulu loppu loma rentoutuessa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply