Ostospaikkoja Roomassa

Rooma ei todellakaan ole pienen opiskelijabudjetin omavaalle hyvä ostoskaupunki ja tämän takia omat ostokset jäivätkin hyvin vähiin.  Laatua ja merkkituotteita hakevalle Rooma tarjoaakin sitten paljon enemmän, mutta koska itse en ole kovinkaan muotitietoinen ja merkeistä kiinnostunut en osaa näistä sen kummemmin kertoa. Sen sijaan ajattelinkin keskittyä kertomaan, mitä löytyy mistäkin, jotta sitten omalla matkallaan löytää oikeille seuduille ostoksille budjetista riippuen.

Via del Corso

Tämä Rooman pääostoskatu on noin 1,5 kilometriä pitkä ja alkaa Piazza del Popololta jatkuen suoraan etelään päin. Katu kattaa lähinnä merkkiliikkeitä, mutta myös muutamia ns. halpaliikkeistä

Muita merkkiliikkeitä löytyy mm. Piazza di Spagnan ympäristöstä, sekä Vatikaanivaltiosta Piazza di Popololle päin tulevalta Via Cola di Rienzo kadulta.

image

Terminin aseman seudut

Itse asemalta löytyy monia eri kauppoja, mutta niitä oikeita ja mielenkiintoiska löytyy asemalta lähteviltä kujilta. Nämä kaupat ovat lähinnä Aasialaisten pitämiä ja tarjoavatkin kaikennäköistä ihanaa pientä tilpehööriä erittäin halvalla. Myös vaatteita ja erityisesti kenkiä on mahdollisuus löytää, sillä Intialaiset kauppamiehet pitävät torejaan katujen kulmilla.

image

Euroma2

Jos Roomassa on enemmänkin aikaa, tai haluaa muuten vain shoppailla paremmin suosittelen suuntaamaan Euroma2 ostoskeskukseen. Kyseisestä keskuksesta löytyy enemmän tunnettuja kansainvälisiä liikkeitä, kuin keskustasta. Euroma2 ostoskeskuksen lieppeille pääsee kätevästi metrolinjalla B ja jäämällä pois pysäkillä Eur-Fermi.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply lena tiistai, marraskuu 26, 2013 at 18:59

  Oi olisipa ihana mennä shoppailemaan Roomaan! (tai sitten ihan muuten vain Roomaan ; )
  Kiva lukea näitä!

 • Reply Katja keskiviikko, marraskuu 27, 2013 at 07:09

  Sanos muuta! ; )
  Minäkin odotan innolla sun junamatkan etenemistä!!! : )

 • Reply Heidi / Auringon alla torstai, marraskuu 28, 2013 at 17:25

  Me ei shoppailtu Roomassa mitään, mutta käytiin kerran jossakin ketjuliikkeessä viilentymässä, kun siellä oli ilmastointi 😀 Tosin se oli ihan liian pienellä, eikä edes viilentänyt kovin paljoa… Ei taidettu ostaa Roomasta muuta kuin pöytätuuletin?? Joka siis jäi hotellille. Mutta eipä me sinne shoppailemaan lähdettykään 🙂

 • Leave a Reply