Suomen suurin matkablogiyhteisö

Alicante: Postiguetin ranta

Niin kuin eilen mainitsinkin tänään vietimme päivän rentoutuen rannalla. Alicante on täydellinen kohde rantalomasta pitäville. Ranta syveni hitaasti ja varjoja ja tuoleja vuokrataan. Myös omille varjoille ja tuoleille on runsaasti tilaa, mutta niin kuin tällaisena loma aikana on ranta jo aamusta ihan täynnä.
Kaksi rantatuolia ja varjo maksoivat yhteensä 18€, eli 6 euroa per tuoli/varjo. Kannattaakin miettiä oman varjon ostoa, jos tänne suuntaa pelkälle rantalomalle. 😀

image

image

image

Välillä kävimme syömässä yhdessä rannan lähettyvillä sijaitsevista ravintoloista. Tänään niin kuin muinakin päivinä otimme menu del dian, johon kuuluu alkuruoka, pääruoka, sekä jälkiruoka ja juomat paikasta riippuen. Tällainen ateria maksaa noin 10 euroa. Ei siis ollenkaan paha hinta.
Tänäänkin alkuruuaksi tuli täysi lautasellinen spagettia tomaattikastikkeella, joka olisi käynyt hyvin pääruuastakin. Pääruuaksi otimme kasvis kana paellaa ja jälkiruuaksi tuli kerma- ja karamelli jälkiruuat.

image

image

image

Vaikka otimmekin ihan vain rennosti ei päivästä puuttunut toimintaakaan. Nainen lyyhistyi kohdallemme kärryjen kanssa, kun puukko kärryistä iski hänen jalkaansa. Olen erittäin heikko verelle ja teki pahaa nähdä vertatihkuva jalka ja haava. Sanotaanko, että rantavalvojia ei ole ehkä parhaalla tavalla koulutettu antamaan ensiapua, sillä loppujen lopuksi yksi rannalla ollut mies sitoi haavan. 😀 Mutta loppu hyvin kaikki hyvin nainen pääsi ambulanssilla sairaalaan puhdistuttamaan ja hoitamaan haavansa.

Tänä iltana jatkamme ostosten tekoa ja huomenna vaihdamme päiväksi kaupunkia kun otamme suunnaksemme Murcian.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply