Kaikki maanosat

Matkablogi ”Kaikki maanosat” perustui alunperin maailmanympärimatkaamme ja tavoitteeseemme käydä kaikissa maailman seitsemässä maanosassa. Ennen matkaa olimme käyneet jo neljässä maanosassa (Eurooppa, Aasia, Afrikka ja Pohjois-Amerikka) ja tämän reissun aikana oli tarkoitus päästä tutustumaan myös Etelä-Amerikkaan, Australiaan ja Antarktikseen. Matkaan lähdimme 28.6.2011 ja kotiin palasimme 1.7.2012 hyvin onnistuneelta reissultamme. Tämän jälkeen olemme kirjoitelleet artikkeleita myös muista lyhyemmistä matkoistamme.

Blogin tarkoituksena oli pitää läheiset ja tutut ajan tasalla siitä, missä milloinkin liikuimme. Toivomme, että blogista on myös hyötyä muillekin, jotka mahdollisesti suunnittelevat vastaavanlaista reissua, sekä niille, jotka haluavat tietoa yksittäisistä matkakohteista.

Nyt ovat siis kaikki maanosat mukavasti plakkarissa, mutta matkustusinto ei siltikään ole laantunut. Vielä riittää käymättömiä maita ja maailmankolkkia. Tarkoituksena onkin päästä niin moneen maahan kuin mahdollista. Anusta on viime vuosina tullut maabongari, ja Petekin tykkää edelleen käydä uusissa kohteissa, vanhoja hyväksi havaittuja kuitenkaan unohtamatta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi pidempi irtiotto arjesta ja Suomesta on jo menossa,  sillä 1.8.2022 suuntasimmekin taas maailmalle, tällä kertaa noin seitsemäksi kuukaudeksi. Tämä reissu ei ole samanlainen kaikkiin maanosiin suuntautuva maailmanympärimatka, vaan tällä kertaa kiertelemme Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla.