Ensimmäinen yö Suomessa Skyline Airport-hotellissa

Kaupallinen yhteistyö: Skyline Airport-hotelli

Olimme kierrelleet Etelä-Amerikassa, Karibialla ja USA:ssa seitsemän ja puolen kuukauden ajan, käyden yhteensä 24 maassa. Näistä maista 16 oli meille uusia. Reissun myötä maanosista Etelä- ja Pohjois-Amerikka pääsivät Euroopan kavereiksi niiden maanosien joukkoon, jonka kaikissa itsenäisissä valtioissa olimme nyt käyneet. (Petriltä puuttuu muutama Euroopan maa.) Tämän lisäksi uusia aluevaltauksia tuli 12. 

Kotiinpaluu koitti maaliskuun puolivälissä 2023, pian huikean Karibian risteilyn jälkeen. Miamin rannoilla keräsimme talteen viimeiset auringon- ja lämmönsäteet ennen kotimatkaa. Suomeen lensimme American Airlinesin lennoilla Miami – New York + New York – Helsinki, joista jälkimmäinen oli Finnairin operoima. Olipa mukava palata koti-Suomeen sinivalkoisin siivin!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vielä mukavampaa oli siirtyä lentokentältä viihtyisään Skyline Airport-hotelliin. Junamatka kotiin Imatralle kahden lennon ja hujauksessa aikaeron takia ohi kiitäneen huonosti nukutun yön jälkeen ei houkutellut, joten päätimme yöpyä Vantaalla. Mikäpä sen ihanampaa kuin päästä hotellin bussilla nopeasti lentokentältä hotellille huilaamaan!

Ensimmäinen yö Suomessa pitkän reissun päätteeksi täällä
Skyline Airport on remontuitu muutama vuosi sitten.

Skyline Airport-hotellissa tosiaan lentokenttäkuljetukset sisältyvät hintaan. Jos hotellille haluaa tulla omalla autolla, on sekin kätevää, sillä auton saa jättää hotellin pysäköintialueelle ilmaiseksi kahdeksi viikoksi, kunhan tekee varauksen hotellin omien kotisivujen kautta. Yöpymisen hinta ei ole korkea, jos ajattelee, että toinen vaihtoehto olisi maksaa erikseen lentokentän kalliista pysäköinnistä. Loma alkaa myös paljon mukavammin, kun saapuu Skyline Airport-hotellille jo lentoa edeltävänä päivänä, jättää auto lomaparkkiin hotellin pihaan ja hurauttaa lentokenttäkyydillä terminaaliin.

Lentokenttäkuljetus kuuluu yöpymisen hintaan.

Skyline Airport oli meille mieluisa, sillä yksityisen hotellin ilmapiiri on tunnelmallinen ja kotoisa. Hotelli on hiukan pienempi kuin monet muut alueen lentokenttähotellit. Koska isot hotellit eivät pääsääntöisesti ole meidän juttu, osui hotellin valinta nappiin. Lisäksi hotelli on remontuitu muutama vuosi sitten, ja huoneetkin ovat upeat. Sängyt ovat mielestämme todella mukavat, joten hyvät unet ovat taattu. Kylpyhuone on kompakti ja toimiva. Ja, meille bloggaajille tärkeä asia, hotellin wifi toimii erinomaisesti, asia, joka ei tuolla maailmalla ole suinkaan itsestään selvä.

Tänne oli mukava uppoutua pitkän matkanteon jälkeen.
Ihana hyvin toimiva suomalainen suihku

Huoneen lisäksi hotellin yleiset tilat ovat siistit ja kauniit. Aulassa on viihtyisyyttä lisäävä takka, ja istumatilaa on runsaasti. Hotellin ravintola Cloudberry tarjoaa varhaisaamiaista klo 4.15 alkaen, ja jo klo 4.45 tämä täydentyy lämpimillä tuotteilla. Me vedätimme sattuneesta syystä aamupalaa mahdollisimman myöhäiselle, ja söimme vasta yhdeksän jälkeen. Riittävässä ja monipuolisessa buffetissa oli saatavilla kaikkea loppuun asti, eikä kiirettä tullut, sillä saimme ruokailla rauhassa vielä aamupala-ajan jälkeenkin. Plussaa oli vielä sekin, että saimme ottaa kahvia ja teetä myöhemmin aamupäivällä ennen uloskirjautumista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Aula
Ensimmäiset aamukahvit Suomessa yli seitsemään kuukauteen
Aamiaisbuffet
Ravintola Cloudberry

Samaisessa Cloudberry-ravintolassa voi nauttia myös illallista a la carte-tyyliin. Aulabaari Atrium on myös auki iltaisin. Palvelut ovat siis varsin hyvät. Lisäksi kauppakeskus Jumboon on lyhyt kävelymatka. Mekin teimme pienen iltalenkin Jumboon ja takaisin pitkän matkanteon ja lentokoneessa istumisen jälkeen. 

Aulabaari Atrium
ja illallista tarjoava ravintola Cloudberry

Pitkä matkamme alkoi nyt tulla päätökseen. Vaikka junamatka kotiin Imatralle kestää vain kaksi ja puoli tuntia, kannatti ehdottomasti ottaa lisäyö Vantaalle ennen kotiinpaluuta. Saimme näin yhden päivän lisää reppureissuumme, ja samalla pehmeän laskeutumisen takaisin arkisiin kuvioihin, jotka meitä jo kotona odottivat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 26.3.2023 at 19:58

    Tuo on onkin näppärä kuvio, että auton saa jättää ilmaiseksi kahdeksi viikoksi. Useimmiten tulee reissattua pidempiä aikoja, mutta välillä tuollaisellekin on tarvetta. Ja varsin mukavalta hottelli näyttää ylipäätään.

    • Reply anu/pete 27.3.2023 at 08:18

      Näin on! Junalla itse tosiaan Helsinki-Vantaalle menemme, mutta autolla liikkujille tuo hotelli on kyllä hyvä vaihtoehto!

    Leave a Reply