Suomen suurin matkablogiyhteisö

Käyntikortit Grano Shopista

* Kaupallinen yhteistyö Grano Shopin kanssa.

Viimeisestä blogipostauksestamme on vierähtänyt jo pitkä tovi, vaikka somen puolella olemmekin päivitelleet tunnelmia aina silloin tällöin. Luonnollisesti matkailu on viimeisen kahden vuoden aikana ollut vähäisempää meidänkin osalta. Euroopassa olemme sentään joitain hienoja reissuja pääseet toteuttamaan lähinnä kesäaikaan. Nyt tilanteeseen on näillä näkymin tulossa suuri muutos, vihdoin ja viimein. Jos kaikki sujuu suunnitellusti, tarkoitus on startata taas maailmalle, Euroopan rajojen ulkopuolelle, heinäkuun lopulla. Historia toistaa siis itseään, sillä vastaavassa tilanteessa olimme tasan 11 vuotta sitten, kesällä 2011. Tuolloin olimme suuntaamassa vuodeksi maailmalle kaikkiin maanosiin, nyt on luvassa hiukan erilainen reissu.

Tosiaan, maailmanympärimatkan kotiinpaluusta on kulunut jo kymmenen vuotta. Näihin vuosiin on mahtunut vaikka mitä, talon myynti ja uuden talon rakennus, naimisiinmeno, työntekoa, urheilua ja tietenkin upeita, lyhyempiä matkoja Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Afrikassa, Aasiassa ja Oseaniassa. Uusia maita on tullut plakkariin paljon, ja olemmekin jo ehtineet käydä yhteensä 108 maassa.

Naimisiin menimme maistraatissa 26.7.2019.

Kesällä 2012 kotiin palattuamme ajattelimme, että olisi kiva joskus uudestaankin päästä maailmalle pidemmäksi aikaa. Nyt se sitten näyttäisi viimein taas toteutuvan. Vuorotteluvapaat on myönnetty, talo vuokrattu elokuun alusta eteenpäin ja auto myyty. Nyt puuttuu vain enää matkasuunnitelma. Sen tekeminen on maailman nykytilanteen vuoksi hieman haastavaa. On meillä sentään suunta jo selvä, eli länttä kohti mennään. Karibia sekä Keski- ja Etelä-Amerikka, mahdollisesti myös USA, kesto 7-8 kuukautta, siinä lyhykäisyydessään tämänhetkinen ajatuksemme reissusta.

Kaikki maanosat on siis heräämässä taas kunnolla henkiin, vaikkakin olemme näiden hiljaisempien vuosien aikana blogia ylläpitäneet, ja jokaisesta reissustamme postauksia kirjoitelleet. Tämä blogi perustui kuitenkin alun perin maailmanympärimatkaamme, ja nyt on luvassa vähän vastaavanlainen irtiotto, joten blogikin tulee päivittymään useammin, kuin viimeisten vuosien aikana. Blogin ulkoasuun olemme myös tehneet jonkin verran muutoksia, ja toivommekin, että se on aiempaa selkeämpi ja helpompi lukea. Olemme esimerkiksi lisänneet avainsanoja helpottamaan eri kohteisiin liittyvien postausten etsimistä. Vielä on toki luvassa jotain pientä hienosäätöä.

Blogin uudistamiseen liittyen hankimme nyt ensimmäistä kertaa itsellemme myös upeita käyntikortteja, joita voimme sitten maailmalla jaella. Tilasimme suunnitelemamme kortit Grano Shopista (Granoshop.fi). Palvelu oli erinomaista, ja kaikki sujui kätevästi ja nopeasti. Käyntikorttien lisäksi Grano Shopista saa painatuksen monenlaisille muillekin tuotteille, kuten julisteille, korteille ja kutsuille. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa, vastuullisuus huomioiden. Käyntikortit eivät ole vieläkään menettäneet virkaansa tässä digitalisoituneessa maailmassa. Olemme viime aikoina itsekin kiinnittäneet huomiota siihen, miten monista paikoista käyntikortteja edelleen jaellaan.

Varsinainen käyntikorttien tilausprosessi on Grano Shopin kautta nopea ja vaivaton, ja se onnistuu helposti myös kännykällä. Tilatessa pääsee valitsemaan laadukkaista vaihtoehdoista mieleisensä materiaalin. Käyntikortteja on kahta eri kokoa, yksi- ja kaksipuoleisia ja terävä- ja pyöreäkulmaisia. Tilausvaiheessa Grano Shop tarkistaa automaattisesti sinne ladattujen painoaineistojen painokelpoisuuden. Mikäli korjattavaa ilmenee, tarjoaa Grano Shop myös aineistonkorjauspalvelua pientä korvausta vastaan. Grano Shopista on myös ladattavissa ilmaiseksi InDesign-taittopohjia helpottamaan monien eri tuotteiden suunnittelua ennen tilausta.

Grano Shopin nettisivut ovat hyvät ja selkeät.

Grano Shopin tuotteiden toimitusaika on tavallisesti neljä arkipäivää. Meillä kortit kolahtivat postilaatikkoon jo kahdessa arkipäivässä.

 

 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 15.6.2022 at 09:06

  Tuo tuleva matkanne kuulostaa ihan todella hienolta! Miten aiotte liikkua Karibialla saarten välillä? Ja tyylikkäältä näyttää nuo käyntikortit.

  • Reply anu/pete 15.6.2022 at 09:30

   Hei ja kiitokset! Kaikki on vielä vähän auki, mutta Karibialla tarkoitus on liikkua varmaankin laivoilla niin paljon kuin mahdollista, lentämällä sitten mahdolliset pidemmät etapit. Aika näyttää :) Mukavaa reissukesää teille!

 • Reply Cilla Maria Travel 24.7.2022 at 12:43

  Jään innolla odottamaan, koska omaa sydäntä lähellä on erityisesti Meksiko ja Keski-Amerikka. Hieno reissu varmasti taas tulossa!

  • Reply anu/pete 24.7.2022 at 22:38

   Meksiko jää näillä näkymin välistä tällä kertaa, kun siellä on aikaisemmin jo oltu, mutta ainakin El Salvador kuuluu suunnitelmiin 😎

  Leave a Reply