Suomen suurin matkablogiyhteisö

Seuraava reissu suuntautuu Dominikaaniseen tasavaltaan

Blogimme on viime aikoina ollut hiukan nukuksissa, mutta koitamme herätellä sitä taasen henkiin. Ulkomailla emme ole kesäkuisen Alaskan reissun jälkeen käyneet. Alaskasta täytyy kyllä vielä mainita se, että oli se kyllä oikea kohteiden kohde. Vieläkin muistelemme Alaskan upeaa luontoa ja huikeita maisemia ja toivomme joskus pääsevämme sinne takaisin… No mutta nyt kohti uusia seikkailuja!

Talvella on pakko päästä hetkeksi pakoon Suomen pakkasia. Syksyllä on mukava alkaa suunnitella aurinkoloman kohdetta tulevalle talvelle. Maavaihtoehtoja kohteelle meillä oli taas useita, mutta alueena Karibia nousi aika pian ainoaksi vaihtoehdoksi. Lopulta puntaroimme kahden kohteen, Barbadoksen ja Dominikaanisen tasavallan välillä. Molemmat kohteet houkuttelivat omalla tavallaan. Barbadoksella viettäisimme täydellistä lepolomaa, Dommareissa olisi puolestaan enemmän nähtävää ja koettavaa. Lopullinen niitti valinnalle oli paremmat lentoajat. Lähtisimme Dommareihin!

Vuosi sitten matkustimme Kuubaan pakettimatkalle. Tällä kertaa varasimme ensin pelkät lennot Aurinkomatkojen kautta. Finnairin huoleton suora lomalento houkutteli, välilaskuja emme kahden viikon lomaan halunneet sisällyttää. Lennot ovat maan pohjoisosaan Puerto Plataan, joka on yksi Dominikaanisen tasavallan keskeisistä matkailukaupungeista. Kahden viikon aikana tutustumme Puerto Platan alueen lisäksi ainakin pääkaupunki Santo Domingoon sekä Samanan alueeseen. Tarkoitus on  reppureissata bussilla kaupungista toiseen ja yöpyä kahdesta neljään yötä per paikka.

Matkaan lähdemme heti joulun jälkeen 28.12 ja olemme reissussa kaksi viikkoa. Olisi kyllä tosi kiva päästä jossain vaiheessa taas pidemmällekin seikkailulle, mutta on tämä kaksikin viikkoa ihan ok.  Joulua emme halua pois kotoa olla, mutta uusivuosi ulkomailla kyllä houkuttelee. Lämpöön on molemmilla kova hinku, vaikka ei tämä talvikaan ihan mahdoton vuodenaika ole. Toisaalta onhan se kivaa vaihtelua päästä taas nauttimaan kesän lämmöstä, lämpimästä merestä sekä Karibian rennoista rytmeistä!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply