Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lähtö lähestyy… Läksiäiset vietetty

Viimeistä viikkoa viedään! Nyt se on jo niin lähellä, että ihan rupeaa jännittämään. Tästä alkaa myös varsinainen blogin kirjoittaminen. Pyrimme päivittämään blogia sopivin välein, kun kerrottavaa on, ja kun nettiyhteydet sen mahdollistavat. Tämä on meille molemmille ensimmäinen kerta, kun blogia kirjoitamme. Mielellämme otamme vastaan palautetta blogistamme sekä ehdotuksia esim. mielenkiintoisista kohteista lukijoilta.

 

Kakun teki Tiina Ikonen.

Vietimme läksiäisjuhlia lauantaina 11.6 isolla porukalla. Yli 40 henkeä oli mukana. Harmittavan monet eivät ehtineet/päässeet mukaan muiden menojen vuoksi. Juhlat onnistuivat kuitenkin hienosti ja hauskaa pidettiin aamuun asti. Juhlien ohjelmassa oli mm. matkailuaiheinen tietokilpailu ja taisipa siellä tulla muutama reipashenkinen karaokebiisikin laulettua. Ikosen Tiina teki meille todella upean ja juhlien aiheeseen sopivan maapallotäytekakun, jonka kunniaksi järjestettiin kuvaustuokiokin. Keli suosi juhlijoita, ja pihalle hankittuun uima-altaaseen oli hellesäällä kiva pulahtaa viilentymään. Huippuhauskat juhlat!

Peten työkavereilta saadut paidat.

 

Islanti odottaa meitä 28.6…  Saimme Reykjavikista järjestymään ilmaisen majapaikan 28.-30.6 netistä löytyvän www.hospitalityclub.org– sivuston kautta. Tämä sivusto toimii reissaajien ilmaisten majapaikkojen etsintä- ja tarjoamispaikkana. Sivustolle luodaan profiili, jossa jokainen kertoo sitten itsestään sekä mahdollisesti tarjolla olevista majoitusmahdollisuuksista. Sivustolle rekisteröityminen ei velvoita ketään mihinkään, joten sitä kautta voi vaikka pelkästään etsiä itselleen ilmaismajoituksia reissuillaan. Toinen vastaava sivu on www.couchsurfing.org. Aiomme käyttää näitä molempia sivustoja hyödyksemme, jos vain mahdollista. Aikaisempaa kokemusta ei meilläkään tällaisesta majoittumisesta ole, mutta nytpä tulee sekin testattua. :)

Facebooktwitterby feather
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Lumicki 22.6.2011 at 18:54

  Teillähän on todella mielenkiintoinen reissu edessä! Jään seurailemaan :)

 • Reply nomad 26.6.2011 at 12:29

  Olettenkos Kiinaan tulossa?

  • Reply anu/pete 26.6.2011 at 13:03

   Kyllä, jos vain saamme sinne viisumit hommattua jostain maasta… Mutta se on ajankohtaista vasta keväällä tai alkukesällä 2012.

  Leave a Reply