Suomen suurin matkablogiyhteisö

Moi!

↧ PEN PALS, PLEASE SCROLL DOWN FOR THE ENGLISH VERSION 🙂 ↧

 

Kun aloittaa blogin, pitĂ€isi ilmeisesti esitellĂ€ itsensĂ€. Sen ainakin olen tajunnut kaikkina niinĂ€ kertoina, kun niin olen jo tehnyt. Ja niitĂ€hĂ€n kertoja riittÀÀ, runsaasti. Mutta koska viimeisimmĂ€stĂ€ on nyt jo vierĂ€htĂ€nyt muutama vuosi, ajattelin ”tarttua hĂ€rkÀÀ sarvista” ja oikeasti aloittaa blogin kirjoittamisen. Ajatuksena matkablogi on aina kiinnostanut minua: siinĂ€ yhdistyvĂ€t kaksi lempiasiaani maailmassa: matkailu ja kirjoittaminen. NiinpĂ€, tĂ€ssĂ€ sitĂ€ nyt taas ollaan.

Mutta oudoista alkusanoista sikseen. SillÀ niin kuin ensimmÀisessÀ lauseessani jo tulin sanoneeksi, blogia aloittaessa on yleensÀ tapana esitellÀ itsensÀ. No, hei! Olen pian 15-vuotias tyttö Tampereen lÀheltÀ LÀnsi-Suomesta. Nuoresta iÀstÀni huolimatta olen ehtinyt matkustaa suhteellisen paljon ympÀri Eurooppaa, ja nÀmÀ lukuisat matkat ovat tehneet ihmeitÀ. NimittÀin tartuttaneet minuun matkakuumeen, joka iski pikkuvauvana eikÀ siitÀ ole parantunut. TÀmÀn sivuvaikutuksena rakastan kansainvÀlisyyttÀ, ja nÀin ollen olen saanut tutustua lukuisiin mahtaviin ihmisiin ympÀri maailmaa niin nykyteknologian kuin kirjeidenkin vÀlityksellÀ. Sen takia kirjoitan nÀmÀ samat jaaritukset luultavasti myös englanniksi.

SelvĂ€, kirjoittaminen ja matkustelu mainittu. Toki nĂ€mĂ€ asiat eivĂ€t tĂ€ytĂ€ koko elĂ€mÀÀni: olenhan myös (lĂ€hes) tavallinen teinityttö, intohimoinen Netflixin ja kirjallisuuden kuluttaja. Jos tykĂ€styn johonkin sarjaan, tykĂ€stynkin sitten oikein kunnolla: tĂ€stĂ€ esimerkkinĂ€ muun muassa Harry Potter, Doctor Who, Sherlock, Shadowhunters (MALEC, tietĂ€jĂ€t tietÀÀ 😉 ), Marvel (Chris Evans ilman partaa), Merlin, Taru Sormusten Herrasta, Frendit, ”se saksalainen sarja” (CharitĂ©: At War), Downton Abbey, Soturikissat, KylĂ€sairaala ja noin miljoona muuta sarjaa, joista nĂ€mĂ€ ”tietĂ€jĂ€t” varmastikin ovat kuulleet.

Joka tapauksessa, en aio nyt kirjoittaa romaania, joten nÀhdÀÀn ensi kerralla!

 

ENGLISH

When you start a blog, you should apparently introduce yourself. At least that’s what I have realised during all those times I already have started a blog. And there are many of those times, I swear. But as it has been a few years since the last time, I thought I should  ”take the bull by horns” and actually start blogging.  I have always found the concept of a travel blog interesting, as it connects two of my favourite things in the world: travelling and writing. So, here we are again.

Enough of the weird first words. As I already said in my first sentence, when you start a blog, you should introduce yourself. Well, hello! I’m a soon-to-be 15-year-old girl from Western Finland. I live near the city of Tampere. Regardless of my young age, I have travelled relatively much around Europe, and these numerous trips have done miracles. That means, infected me with a travel bug as an infant, and I have had it ever since. As a side effect of that, I love everything international and because of that, have had the chance of meeting many wonderful people across the World, thanks to both modern technology and snail mail. That’s why I also write in English.

All right, I have mentioned writing and travelling. Of course those things don’t fill my whole life: I am after all just an (almost) ordinary teenage girl. A passionate Netflix binge-watcher and a bookworm. If I fall for a series, I fall for it with passion. Great examples of this include Harry Potter, Doctor Who, Sherlock, Shadowhunters (MALEC, as some of you may know… 😉 ), Marvel, Merlin, the Lord of the Rings, Friends, ”the German series” (CharitĂ©: At War), Downton Abbey, Warriors, ITV’s The Royal and about a million other series that those ”some” have probably heard of.

Anyways, I don’t intend to write a novel, so see you next time!

 

1 Comment

Leave a Reply