Suomen suurin matkablogiyhteisö

Spring-ish

IMG_4086

Heipsan!

Saatiin tossa yks ilta loistava idea lähteä nauttimaan keväisestä ilmasta ja auringosta rannalle, ja oltiin niin innoissamme et kesä on täällä! Muutama muukin oli näköjään saanut saman idean. Ihana ku keväisin ihmiset liikkuu ulos kodeistaan ja oikeesti TEKEE asioita. Näyttää vihdoin siltä että onhan täällä Helsingissäkin elämää:D Eniveis, palattiin rannalta takas kotiin sormet jäässä haha. Se siitä kesästä! Ihana tosin päivisin kun on jo niin lämmin, et pystyy olemaan nahkatakilla, ah. Tuntuu et kaikki vaatteet ja asut on ihania no matter what, kunhan siinä päällä on nahkatakki:D Vaikka nautin ihan superisti tästä Suomen keväästä, niin odotan jo malttamattomana et pääsee taas Barcaan kesäkuussa! Se kaupunki vaan yllätti mut täysin. En ois ikinä ajatellu, että kaupungilla voi olla ’sielu’ tai semmonen oma fiilis. Mut Barcelonalla on! Viimeks oltiin siellä vaan muutama hassu päivä ja ehdittiin silti tehdä kaikkea, tällä kertaa aikaa on KYMMENEN päivää. Siis siinähän ehtii vaikka mitä haha. Can’t waaiit.

IMG_4129
IMG_4080

Kuinka söpö toi panta voi olla?!
IMG_4068
IMG_4119
IMG_4105

 

xo Pauliina

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply