Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mää menisin Turkusee

IMG_3860

Pari viikkoa sitten lauantaina lähdettiin heti aamulla ajamaan Turkuseen! Oli niin ihana ajaa kun aurinko paisto ekoja kertoja tänä keväänä tosi lämpimästi. Hyvä musiikki ja hyvä ystävä mukana niin matka meniki nopeesti! Oltiin molemmat pienen tauon tarpeessa arjesta, ja mikäs on parempi tapa rentoutua kuin lähteä hetkeksi kokonaan toiseen kaupunkiin. Meiän hotelli oli ihan unelmapaikalla, nimittäin ihan keskustassa. Olin käyny Turussa viimeks joskus ehkä kymmenvuotiaaana enkä muistanu paljon mitään siitä. Muistan vaan, että mut on kruunattu prinsessaks Turun linnassa, jollain lasten aarteenetsintä kierroksella haha:D

IMG_3863
IMG_3869
IMG_3858

Koska ilma oli semi lämmin niin päälle löytyi vaalea trenssi, siniset perusfarkut ja rokkikengät, joiksi mä kutsun noita mun rakkauskenkiäni haha. Syy miks oltiin lähdetty meiän pienelle get-away lomalle just Turkuseen, oli Cage eli vapaa-ottelukisat. Logomossa oli mieletön meininki & meno ja ollaan todellaki menossa kattomaan seuraavia kisoja Vantaalle ens syksynä !!

2014-04-18
IMG_3856

 

Nyt ei ajatus kulje enempää, herätyskello on soinu tänä aamuna jo klo 5.20, mua instassa ( @pauskiiii ) seurailevat tietääkin miks! Päivittelen instaa muutenkin useemmin kuin tätä blogia, eli siellä kannattaa seurailla, jos haluutte tietää kuulumisia blogipostausten välissäkin:)

x Pauliina

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply