Suomen suurin matkablogiyhteisö

Growing up

wpid-20140225-085522.jpg

En oo viimeaikoina oikein saanu kirjoteltua tänne mitään. On harmittanu, koska en tällä hetkellä pysty kirjoittaa matkajuttuja. Haluis kuitenki postaa enempi ku kerran puolessa vuodessa, että nyt ollaan reissussa, mut oli pakko pistää asiat tärkeysjärjestykseen. Käydä töissä, matkustella nyt enempi ja opiskella myöhemmin, vai opiskella nyt, tehdä muutama matka resurssien mukaan, saada koulutus, unelma-ammatti ja matkustella sitten myöhemmin? Pari vuotta ja jopa vuosi sitten oisin valinnu ton ekan, mutta kai sitä oppii ja kasvaa. Toi opiskelupaikka antaa mulle kuiteski mahdollisuuden elää tulevaisuudessa just sellasta elämää ku ite haluan. En tiedä mikä pointti tässä tekstissä oli, mut kai se, että täällä blogissa tulee näkymään jonkin aikaa enemmän sitä perus arkea ja lifestylea. (: Toivottavasti jaksatte silti lueskella! Blogi, matkailu, kirjottaminen ja valokuvaaminen on kuitenki mielessä jokapäivä, ja oiskin superia saada ne yhdistettyä tulevaisuudessa omassa ammatissa!

x Pauliina

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply