Gran Canaria pt 1

Espanjalle kuuluvat Kanariansaaret sijaitsevat Atlantin valtameressä Afrikan luoteis rannikolla. Gran Canaria on toinen ”pääsaarista” Teneriffan ohella. Saaret ovat syntyneet tuhansia vuosia sitten kuumasta kohdasta eli paikasta, jossa kuumaa laavaa on noussut pintaan maan uumenista. Useimmilla rannoilla onkin siksi tummaa hiekkaa. Laavan takia saarten luonto on omalaatuista. Saarilta voi löytää monia kasveja joita esiintyy ainoastaan näillä saarilla.

Lempeään, kesäisin kuumaan ja talvisin kosteaan ilmastoon vaikuttaa ainutlaatuinen sijainti maapallolla. Ilmaston vuoksi auringon perässä matkustaminen on mahdollista mihin aikaan vuodesta vaan. Joskus Kanariansaarten ilmastosta sanotaan, että siellä on ikuinen kevät. Itse sanoisin kuitenkin, että saarilla vallitsee neljä vuodenaikaa, mutta lämpötila pysyttelee aina +15- +30 asteen välillä.

//Canary Islands lies in The Atlantic Ocean, close to the northwest cost of Africa. These islands belongs to Spain. Gran Canary is the main island along with Tenerife. Canary Island have arose from the magma that rose from the depths of the earth. That’s why the landscape and the nature is very special. The flora is diverse because of the fertility of the soil in these islands. It’s possible to find many plants that doesn’t grow anywhere else in the world.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

The climate is also special, due to the unique location in the world. Many people say it’s a place for everlasting spring. I would say it has four seasons but temperature stays always between +15 to +30 grades.
espanja12 189
espanja12 314

Useimmiten Suomesta matkustetaan Gran Canarian saarelle vain rantalomalle. Siihen sopii parhaiten saaren eteläosan turistialue. Maspalomas, Playa del Ingles ja Puerto Rico ovat suosittuja paikkoja rantaelämästä nauttivalle.
Monet näkevät Kanariansaaret pelkkänä rantakohteena, mutta niillä on myös paljon muuta tarjottavaa. Pääkaupunki Las Palmasista löydät mm. isoja kauppakeskuksia, kävelykatuja, pikkukahviloita ja ravintoloita, rantabulevardin ja täydellisen surffirannan aivan keskustan vieressä.

//Usually people travel to Canary Islands and Gran Canary just for beach vacation. The south cost of Gran Canary is perfect for this. For example Maspalomas, Playa del Ingles and Purto Rico are good places. Most people think Gran Canary is just beach resort but actually it has got some much more to offer. For example in the capital, Las Palmas there are big shopping centers, cute little coffee shops and restaurants, boulevard right on the beach and good waves for surfing.

espanja12 094espanja12 796espanja12 799espanja12 1096espanja12 083
espanja12 1172espanja12 1184

espanja12 1112espanja12 983

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

espanja12 887

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply