You have to speak your dream out loud

Mun matkakuumetta ei helpota yhtään et ne ihmiset, joihin tutustuin Ecuadorissa, jatko niitten reissaamista senkin jälkeen ku mä palasin suomeen ja ne pistää kuvia niitten matkakohteista facebookiin. Galapagos saaret, Peru, Brasilia, Bolivia, Costa Rica… Oisin halunnut jatkaa mun reissua vielä ainakin pari kuukautta haha. Aion vielä matkustaa koko etelä-amerikan läpi. Monet mun frendeistä reissaa uudesta vuodesta kesäkuuhun asti. Mun reissu kesti sen melkein viis viikkoa ja ehdin kyllä nähdä ja kokea vaikka mitä. Riippuliitoa, tulivuoria, surffausta, paikallisia tapoja ja ruokia, uusia ystäviä, espanjan kieltä, onnistumisia, ylpeyttä siitä että pärjään toisella kielellä ja että uskalsin lähteä YKSIN noinkin kauas. Iso askel mulle!

//It doesn’t really help my travel fever to see all the amazing places where my friends that I met in Ecuador visit after I left. Galapagos islands, Peru, Brazil, Bolivia, Costa Rica… I would have wanted to travel two or three months more haha. I am so going to travel the whole south-america some day. Many of my friends travel from new year until june. My trip was just five weeks but I did so many amazing things during that time. Paragliding, volcanoes, surfing, local manners and food, new friends, spanish, success and pride of surviving with other language for the whole time and that I had courage to go ALONE to a country that far. Big step for me.

20130317-104633.jpg
What a feeling….feels like I’m on top of the world!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mulla on aina tapana olla aina super innoissani jostain asiasta mitä saan päähäni. Matkustelu on sellanen asia mistä oon aina super innoisssani ja se pysyy. Tapasin just yks päivä töissä sellasen ihanan tytön joka on hakemassa vaihto-oppilaaks jenkkeihin. Kun tää asia selvis niin mehän puhua pälpätettiin siitä ihan innoissamme, koska munhan oli myös tarkoitus lähteä vaihtoon mut peruin sen ja oon aina ollu tosi innoissani kaikesta vaihto-oppilas juttuihin liittyvästä ja ennen ku hain vaihtoon ni luin miljoona kertaa ne vaihtari esitteet läpi ja luin juttuja netistä haha. Tuli tosi ihana mieli et joku muukin on tällanen matkailu friikki ja samanlainen innostuja ku minäkin!

//I have the propensity to be super excited about things that I get to my mind. Traveling is one of the things but it’s the only one that stays time after time. I just met this sweet girl at work who was planing to apply as exchange student to USA. We were both super excited talking about it because that was one of my dream to go before I cancelled it. I always read all the booklet about exchange year abroad and also everything that I found from the internet. I felt so happy to talk with her because I noticed there are other people in this world besides me who are as excited about life and traveling!

20130317-112613.jpg
Oh how I miss this super delicious juice! It’s taken in my last day in Ecuador…

20130317-113449.jpg
Oltiin sellasessa kylpylässä vuorilla jossain 4000 metrin korkeudessa. Oikeestaan ne oli kuumat lähteet joilla on hyvä terveydellinen vaikutus. Noi pilvet vaan tuli yhtäkkiä!
//We were in this hot spring place at the mountains in the altitude of 4000 meters. Clouds just suddenly came.

20130317-113912.jpg
Plaza Grande eli Iso Puisto. Quiton kokoon verrattuna ihan mini puisto mut opas selitti että sillon ku toi puisto on tehty niin itse kaupunki oli tosi pieni ja puisto oli siihen verrattuna iso. Plaza on sellanen puisto tai hengaus paikka missä ihmiset oleilee, tuttuja paikkoja myös Espanjassa : )
//Plaza Grande which means Big Park. To the size of Quito it was so little but our guide told us that when they made this plaza hundreds of years ago it was big compared to the size of Quito. Plaza is the place where people usually meet and gather : )

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

xx Pauliina

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply