Takana ihanat pari viikkoa – yhdessäoloa ja yllätyksiä

Miten voisin olla tarpeeksi kiitollinen tästä kaikesta mitä tapahtuu mun elämässä tällä hetkellä?

Ajattelin piipahtaa täälläkin hehkuttamassa kulunutta paria viikkoa, vaikkei tässä ollakaan matkusteltu kuin Turun ja Pohjanmaan väliä. Rauhallinen joulu maalla porukoiden luona tuli ja meni, nyt odotan innolla uutta vuotta ja meidän ensimmäistä hääpäivää, joka on 10.1. Ja tänään on enää 50 päivää laskettuun aikaan! Milloinkohan oikeasti se iskee tajuntaan, että meille on tulossa vauva ihan tässä lähiaikoina..?!
Jenna Valtari os

Viime vuonna tähän aikaan joukko mun parhaita ystäviä järjesti mulle ikimuistoiset yllätyspolttarit, joiden muistelu saa automaattisesti hymyn huulille. En olisi osannut arvata, että tää sama kööri tulee järjestämään tasan vuoden päästä noista polttareista taas yllätysjuhlat mulle mun selän takana – tällä kertaa tosin vähän maltillisemmat ja sivistyneemmät sellaiset. Örvellykseltä olisi vältytty tällä kertaa, ellei riennoissa mukana ollut puolivuotias olisi puklannut matolle.. Kaverit oli nähneet kauhean vaivan ihan jo siinä, että saa sovittua päivän ja ajan, joka sopii kaikille. Puhumattakaan tarjolla olleista herkuista, lahjoista, koristeluista ja ohjelmasta. Sain mm. arvailla makunystyröilläni mitä suklaata on sulatettu mihinkin vaippaan. Koko päivä vierähti nauraen, syöden ja pelaten hullun hauskaa Huhupuheita-peliä. Onni on omistaa tälläsiä ystäviä <3

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sami joutui palaamaan normaaliin työarkeen, joten tultiin Pohjanmaalta takaisin kotiin Kaarinaan jo sunnuntaina. Käytiin eilen syömässä jo vakkaripaikaksi muodostuneessa ravintola Hiilessä, ihan vaan koska jouluna ei saanut syötyä tarpeeksi hehe. Päivät on kuluneet mulla rennosti lomaillen, tehden rauhassa valmisteluita pientä varten ja oon kerennyt hurahtaa joululahjaksi saatuun värityskirjaan. Jenna Valtari osJoulu oli tänäkin vuonna täydellinen, etenkin kun päivää ennen aattoa alkoi sataa lunta. Vuosi 2016 saa tulla.

Hyvää ja onnellista uutta vuotta kaikille!

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Katja tiistai, 29 joulukuun, 2015 at 16:36

  Oi että, onnea on kyllä juuri kaikki pienet hetket ja lähellä olevat ystävät <3
  Odotuksen täyteistä uuttavuotta ! Eiköhän se loppuaikakin nopeaa hurahda. : )

  • Reply Jenna / Journey Diary keskiviikko, 30 joulukuun, 2015 at 20:16

   Näinpä <3 Mahtavaa uutta vuotta sullekkin!:)

 • Reply Anna keskiviikko, 30 joulukuun, 2015 at 05:23

  Hyvää uutta vuotta! Teille on tulossa jännä ja ikimuistoinen vuosi 🙂

  • Reply Jenna / Journey Diary keskiviikko, 30 joulukuun, 2015 at 20:18

   Samoin sulle! 🙂 Nimenomaan jännä ja ikimuistoinen, en malta odottaakaan 🙂

 • Reply Susanna torstai, 31 joulukuun, 2015 at 22:57

  Hyvää uutta vuotta!

  • Reply Jenna / Journey Diary -matkablogi perjantai, 1 tammikuun, 2016 at 20:18

   Samoin sulle! 🙂

  Leave a Reply