Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mitä mulle kuuluu?

Kiitos hyvää. Naputtelen tätä postausta Jyväskylän solukämpässä sängyn nurkassa peittoon kääriytyneenä. Välillä lasitun tarkkailemaan mun mahaa, joka tuppaa hytkähtämään just silloin, kun en katso. Käsittämätöntä, että nyt viedään jo raskauden viimeistä kolmannesta ja itseasiassa viimeistä viikkoa täällä Jyväskylässä ennen joululomaa ja siitä jatkuvaa äitiyslomaa.12224320_179675845712075_1189335756_n

Tähän asti raskautta on saanut elää ja matkustaa ihan normaalisti (heti alkuraskauden pahoinvoinnin jälkeen), mutta nyt alkaa tuntua päivä päivältä raskaammalta. Toisaalta sulaudun hyvin tähän talviseen ympäristöön, kun vaaputan tuolla menemään kuin pingviini. Vaikka liikkuminen onkin hankalaa ja kilometrin liukasteluun kuluu puoli tuntia, ei se missään nimessä ole este mun päähänpinttymien toteuttamiselle. Oon höpissyt Samille jo jonkin aikaa matkasta länsinaapuriin ja nyt kun Turun sataman kupeessakin sopivasti asutaan, niin pitäähän sitä päästä katsastamaan ainakin Tukholman joulumarkkinat, jos ei muuta. Kyseessä on päivä Tukholmassa -risteily, joten saa nähdä mihin asti kerkeän vaaputtaa tuon muutaman tunnin maissaoloaikana. Toivottavasti ehdin edes laivasta ulos. Jossain yhteydessä oonkin tainnut täällä mainita, etten voi sietää hidasta matkaseuraa. Saa nähdä, kuinka monta kertaa mulla menee hermo itteeni.12230858_928579107238245_547029429_n10919177_489980114506629_242925024_n

Oon potenut vähän huonoa omaatuntoa postaustahdin suhteen viime aikoina. Tahti on pudonnut kolmesta postauksesta yhteen per viikko. Ei oikein ole ollut aikaa tälläsille spontaaneille kirjottamishetkille, kun takaraivossa on koko ajan jyskyttänyt koulun to do -lista. Kiinnostaako ketään tälläset tyhjänpäiväiset sepustukset ylipäätään, vai kirjoitaisinko jatkossakin vain silloin kun on jotain oikeaa matkusteluun liittyvää asiaa?

Onpahan edes jonkunlaista matkasuunnitelman tynkää, vaikka ei tuota Ruotsissa pyörähtämistä voikaan mieltää oikein ulkomaanmatkaksi. Ainoa laukku, mikä sen reissun jälkeen pitää pakata onkin sitten sairaalalaukku. Siitä tuleekin varmaan mielenkiintoisin matka tähän asti.

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Tiia/reisereise maanantai, 23 marraskuun, 2015 at 16:53

  Kyllä vaan tälläisetkin kirjoitukset kiinnostaa, antaa tulla vain!

 • Reply Virpi /Täynnä tie on tarinoita maanantai, 23 marraskuun, 2015 at 18:08

  Tottakai kiinnostaa myös se vähän arkisempi puoli elämästä. Kirjoitat vaan aina kun siltä tuntuu! 🙂 Ei se elämä koskaan ole yhtä matkustamista, sinne väliin mahtuu aikoja että syystä tai toisesta pitää pysytellä kotisatamassa. Mutta sen ajan voi käyttää tulevien matkojen suunnittelulla ja niistä on myös aina kiva lukea.

  • Reply Jenna / Journey Diary -matkablogi maanantai, 23 marraskuun, 2015 at 22:44

   Totta 🙂 Jäis kieltämättä aika etäiseksi ”matkaoppaaksi” tää blogi, jos pelkistä reissukohteista kirjottelis. Saapahan jokainen sitten skipata, jos ei nää tälläset kiinnosta! Taitaa olla edessä vähän kuivempi kausi matkustelun suhteen, mutta enköhän mä keksi jotain otsikon alle täältä kotisatamastakin 🙂 Kiitti kommentista!

 • Reply miraorvokki maanantai, 23 marraskuun, 2015 at 19:19

  Sepusta vaan! 🙂 Arkisempi osa elämästä kiinnostaa varmasti lukijoita. Omasta mielestäni siinä pääsee ehkä vähän lähemmäksi ”tuttua” bloggaria 🙂

 • Reply Terhi / Muru Mou maanantai, 23 marraskuun, 2015 at 19:46

  Oih, tuo vika lause. Ihana! 🙂 Ja joo, kyllä tällaisiakin postauksia on välillä kiva lukea 🙂

  • Reply Jenna / Journey Diary -matkablogi maanantai, 23 marraskuun, 2015 at 22:47

   Pitää melkeen nipistellä itteensä, kun ei meinaa uskoa että tän hytkyvän mahan tilalla on pian pieni vauva! 😀

   Kiva kuulla teidän mielipiteitä tästä, kiitti kiitti! 🙂

  Leave a Reply