Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kuninkaanlinnan tarkastus ja puistoilua Oslossa

IMG_6538Palataan takaisin Oslon tämän kesän ensimmäisen aurinkoisen päivän tunnelmiin. Oltiin paikan päällä heti aamusta, joten kaupunki oli vielä hiljainen. Lähdettiin sitten nauttimaan kesäsäästä kuninkaanlinnaa ympäröivään kauniiseen puistoon. Vielä kun oltaisi tajuttu ottaa piknikeväät messiin! IMG_6543IMG_6537Linnan edestä aukesi kiva näkymä Oslon keskustaan. Tykkäsin Oslosta, koska kaikki tuntui olevan kävelymatkan etäisyydellä ja kaupunki oli jotenkin helposti omaksuttava.
IMG_6531IMG_6512IMG_6548Noissa vartioissa sitten riittääkin aina ihmeteltävää. Mua lähinnä huvittaa katsoa noiden rytmikästä koreografiesitystä kun he vaihtavat keskenään paikkoja tietyin väliajoin. Kyllähän tuollainen tuo tietynlaista arvokkuutta ja eloa linnaan, mutta junttina suomalaisena mun silmä ei varmaan ikinä totu noihin. Tuokin vartija olis varmasti salaa halunnut ampua mut kun keikuin kamerani kanssa sen naaman edessä. IMG_6503IMG_6554IMG_6551IMG_6510IMG_6561IMG_6552Puisto vilisi peuroja, mutta ne ei paloa odottaneet, että olisin kaivanut kameran esiin. Yhden takapuolen sain sentään ikuistettua.IMG_6519IMG_6550Sellainen puistopäivä se 🙂

Päivitän uusimmat postaukset blogin Facebook-sivulle ja reissuja voi seurata reaaliajassa myös Instagramista

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tiia/reisereise perjantai, 7 elokuun, 2015 at 09:34

    Oli kiva nähdä näitä kuvia, sillä kun olin Oslossa oli linna restauroinnin alle ja portit olivat kiinni.

    • Reply Jenna / Journey Diary lauantai, 8 elokuun, 2015 at 12:50

      Aijaa! No me oltiin sitten kerrankin hyvään aikaan 🙂

    Leave a Reply