Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matkabloggaajan avautuminen

Täällä yksi arkeen tympääntynyt matkabloggaaja repii hiuksia päästä, enimmäkseen kiireen ja stressin takia. Tuntuu, että oon laiminlyönyt tämän hetken elämässä kaiken muun paitsi työssäkäynnin ja pääsykokeisiin lukemisen – toisin sanoen koti on kuin jyrän alle jäänyt, tiskivuori ulottuu kohta kattoon asti ja treenikamat on ollut ainakin kuukauden päivät pölyyntymässä nurkassa. En osaa rentoutua, sillä takaraivossa jyskyttää koko ajan ajatus siitä, mitä kaikkea on tekemättä. Varsinainen koulunkäynti on jäänyt aika hyvin tän yhtälön ulkopuolelle, kun pääsykokeisiin lukemiseenkaan ei meinaa aika riittää. Ja sitten vielä tämä blogi.

Kuvituksena räpsyjä Puolan Sopotista maaliskuulta.IMG_5385IMG_5394-001En ole viime aikoina löytänyt fiilistä kirjoittamiseen. Postauksia olisi luonnoksissa vaikka kuinka ja edelliseltä reissultakin riittäisi vielä juttuja kerrottavaksi. Mun pää on ihan jumissa tän järkyttävän kiireen keskellä. Aloin valmistella postausta viime reissulta, mutta en vain löytänyt oikeanlaisia sanoja. En halua kirjoittaa mahtavasta reissusta tälläisessä väsyneessä mielentilassa. En kuitenkaan halua jättää koko touhua omaan arvoonsa tän rumban ajaksi, joten oon just ja just saanut postauksen kerran viikossa ulos. Postauksia julkaistessa en oo ollut ihan täysin tyytyväinen lopputulokseen, mutta en ole jaksanut tehdä asialle mitään. Monesti olen avannut tekstikentän, kirjoittanut pari lausetta, pyyhkinyt kaiken pois ja alottanut alusta. Lopulta kyllästyn yrittämiseen ja annan vaan olla. IMG_5433IMG_5387Olisi myös kiva pysyä edes vähän kärryillä tän hetken matkablogimaailman menosta. En ole kerennyt lukea tai kommentoida muiden blogeja ollenkaan, vaikka haluaisin. Näin viikonloppuisin on onneksi aikaa, vaikka tämäkin hetki pitäisi pyhittää koulutehtäville ja VAKAVA -pääsykoeaineiston pänttäämiseen. Olisko siellä toisella puolella näyttöpäätettä sattumoisin muita, jotka tappelee tuon samaisen aineiston kanssa? H-hetki koittaa 5.5, joten pian helpottaa. Toisaalta se tarkoittaa loppukiriä ja ahkeraa lukemista viimeiseen asti.

Tää on ensimmäinen kerta, kun mulla on tälläsiä fiiliksiä blogin suhteen. En olisi kyllä uskonut, että tässä tulee näin vaikeaa. Seinät meinaa kaatua päälle ja nyt vain teen kaikkeni pitääkseni ne pystyssä.  Pakko ottaa päivä kerrallaan, kun viimeiset kuukauden päivät ovat olleet pelkkää suoritusta (saanpas mä kuulostamaan tän ihanan dramaattiselta). Pääsiäismatka Berliiniin oli ihana ja sillä oli kaikki edellytykset täydelliseen arjesta pakenemiseen, mutta en saanut nollausmoodia päälle koulutehtävien ja stressin kulkiessa matkassa mukana. IMG_5380 IMG_5392Olin jo melkein unohtaa, että lähdetään Samin kanssa kuukauden päästä Osloon viikonloppureissulle. Ihme tylsän sunnuntai-illan aivopieru sekin. No ei vaiskaan, oon todella innoissani matkasta, enkä ole edes aiemmin käynyt Norjassa. Enemmän kuitenkin odotan mun kesätöiden loppumista ja Samin kesäloman alkamista 31.8, sillä silloin Mr. ja Mrs. Valtari lähtee oikeasti kunnon lomalle lämpimään, koska tarvitsen rantaloman. Kohteella ei ole väliä, kunhan vaan voin olla tekemättä yhtään mitään, paitsi ehkä ruskettua.

Toivottavasti en tällä tilittämisellä masentanut kenenkään sunnuntain teehetkeä. Laitan nyt koneen sivuun ja alan takoa päähän tuota artikkelikasaa.

Previous Post Next Post

54 Comments

 • Reply Hanna / Rêves & Voyages sunnuntai, 19 huhtikuun, 2015 at 15:30

  Niin tuttu tunne! Tää kevät on kyllä ollut ihan kamala koulujuttujen osalta ja vielä täytyis jaksaa viimeset esseet ja seminaarityöt naputella, ja samalla käydä töissäkin. Mä aattelen niin, että kun blogi on vaan harrastus, niin en aio ottaa turhia paineita sen suhteen. Olishan se kiva pystyä päivittämään säännöllisesti, mutta kiireessä kirjoitetut jutut ei kuitenkaan oo sitten kovin hyviä, joten mieluummin annan blogin odottaa siihen asti, että on aikaa. Tsemppiä pääsykoerutistukseen! 🙂

  • Reply Jenna/ Journey Diary sunnuntai, 19 huhtikuun, 2015 at 17:00

   Mä en vaan periaatteesta haluais pitää monen viikon blogitaukoa, koska se ärsyttäis alitajunnassa koko ajan 😀 Kuitenki tykkään tästä hommasta, enkä haluis laiminlyödä tätä kokonaan ja matkajututkin kasaantuu jos ei kirjoittele.. Mutta onneks tää on vaan väliaikainen tila, pian helpottaa kiire ja stressi! Paljon tsemppiä sullekkin arjen pyörittämiseen, ehkä me selvitään (:

 • Reply Tiia/reisereise sunnuntai, 19 huhtikuun, 2015 at 16:56

  Joo huh, kuulostaa kyllä stressaavalta ja varmasti onkin, mutta 5.5. jälkeen varmasti helpottaa!
  Eikö muuten sulla onnistu ”vain” pääaineen vaihtaminen?

  • Reply Jenna/ Journey Diary sunnuntai, 19 huhtikuun, 2015 at 17:02

   Jep..! Ei se valitettavasti onnistu, ihan normaalin pääsykoeprosessin läpi pitää mennä vaikka olis vuosi lto-opintoja takana. Ei edes saa mitään lisäpisteitä, aika jännä sinänsä…

 • Reply Pirkko / Meriharakka sunnuntai, 19 huhtikuun, 2015 at 17:42

  Huh, tuntuu rankalta. Mutta joutsenkuvasi ovat kuitenkin hienoja!
  Itse olen hiukan saumassa sikäli, että pitkän (7 kuukauden) sapattivapaan jälkeen palasin viikko sitten töihin. Tämän taitteen innoittamana tulin juuri julkaisseeksi, ensimmäistä kertaa blogimme historiassa, blogimme tavoitteet ihan blogissa. Määrittelin siinä myös tavoitepostaustahdin, mutta saa nyt sitten nähdä, kun työt alkavat oikeasti kasaantua, että miten sen kanssa käy. Ja jos ei sitten ehdi, niin miten käy stressaantumisen kanssa 🙂

  • Reply Jenna/ Journey Diary sunnuntai, 19 huhtikuun, 2015 at 17:49

   Kiitos!(: Joutsenet on upeita eläimiä. Itelläkin oli tammikuusta asti todella löyhää koulun kanssa eikä ollut töitäkään, joten tähän nykytilanteeseen joutuminen ja vuorotyön aloitus + pääsykoe -kombinaatio on kova paikka.. osaksi saan syyttää tästä itseäni, olisihan nuo koulurästit voinut suorittaa ennen tän sirkuksen alkua.. Pitääpä käydä kurkkaamassa sun suunnittelupostaus!

 • Reply Kthetraveller sunnuntai, 19 huhtikuun, 2015 at 18:40

  Hei aikuisten oikeesti, been there, done that! Joskus on vaan sellainen olo ettei irtoo sitten millään ja silloin on parasta kuunnella omaa pääkoppaa ja unohtaa blogi ja kommentointi. Tervetuloa siis joukkoon, tällaista tämä matkabloggaajan elämä on ja lohduttaa lukea että muillakin on samanlaisia fiiliksiä 😉 Jaksuja, en minä voi muuta oikein sinulle toivottaa. Niin juu ja tsemppiä!

  • Reply Jenna/ Journey Diary maanantai, 20 huhtikuun, 2015 at 13:07

   Kiitos paljon vertaistuesta 😀 kai tää kevät on vähän stressaavaa aikaa monelle.. Eiköhän tää tästä, oishan se ny outoa jos aina nappais kaikki täysillä!

 • Reply Miila maanantai, 20 huhtikuun, 2015 at 08:46

  Tuttu tunne! Tuntuu, että talven pimeinä iltoina oli paljon enemmän aikaa blogille ja juttua olisi riittänyt enemmän kuin tarpeeksi. Nyt muutaman viikon mäkin oon yrittänyt alkaa kirjoittaa postausta ja sit on vaan tullut seinä vastaan, ei tullut mitään järkeviä lauseita. Mutta ehkä se tästä taas lähtee 😛 Tsemppiä pääsykoe pänttäämiseen! 🙂

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 20 huhtikuun, 2015 at 18:18

   No niinpä, talvella mäkin olin ku mikäkin papupata täällä blogin puolella 😀 Kyllä tää tästä lähtee, pari viikkoa enää tätä kaaosta! (:

 • Reply Laura R. / Laura let's go -matkablogi tiistai, 21 huhtikuun, 2015 at 09:54

  Pidä oikeesti hei pieni tauko, se helpottaa! Lukijat ei karkaa mihinkään, saat luettua pääsykokeisiin ja sit kun ne on ohi niin sulla on ihan uus draivi ja luovuus päällä. Mä pidin syksyllä pidemmän breikin ja se teki ihan pirun hyvää 🙂

  • Reply Jenna/ Journey Diary tiistai, 21 huhtikuun, 2015 at 10:47

   Kai se on pakko, ei viiti väkisinkään puskee juttua pihalle, jos ei jaksa/kerkeä/kiinnosta 😀 Pari viikkoa tuntuis tosi pitkältä ajalta pitää taukoa, mut kuten sanoit, se varmasti tekee hyvää (:

 • Reply Maarit Johanna keskiviikko, 22 huhtikuun, 2015 at 18:10

  Jenna, kiitos tästä. En ole siis ainoa. Mulla ahdistaa suunnattomasti mun opinnäytetyö jonka pitäisi olla valmis alle kahden viikon päästä. Sen valmistumisen viivästys ei ole mun syyni, ja sekös ahdistaa vielä enemmän. Samalla teen kokopäivätyötä ja kirjoittelen vielä tätä blogia. Pakko samalla vielä sanoa että onneksi tämä on. Ihan suunnattoman hyvää terapiaa kirjoittaa välillä pelkästään flow’lla reissujuttuja kun pakertaa sellaisen tekstin kanssa missä jokainen asia pitää perustella lähteineen. Blogissa onneksi sitä ongelmaa ei ole. Onneksi tuo prosessi kohta loppuu ja saa keskittyä vain töihin ja blogiin. Onnea pääsykokeeseen!

  • Reply Jenna/ Journey Diary keskiviikko, 22 huhtikuun, 2015 at 20:30

   Lisää kohtalotovereita! Jotenkin kummasti olo helpottuu, kun tietää ettei oo aikoa stressipallo täällä 😀 aikalailla samalta kuulostaa sun tilanne, mullakin deadline 2 viikkoo ja työtki painaa päälle. Vissiin tällänen joka vuotinen traditio tää pääsykokeisiin pänttääminen mulla… Jos nyt pääsen kouluun sisään, niin siellä pysyn enkä enää vaihda! 😀 Mun omatuntoa nakertaa joka kerta ku kirjotteken blogiin, koska se aika on pois pääsykokeisiin pänttäämiseltä.. Vuorokaudessa sais olla enemmän tunteja!

 • Reply lena sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 19:36

  Hyvää pohdintaa, Jenna. 🙂 Ihan normaaleja fiiliksiä nämä ja varmasti tuttuja kaikille. Itselleni blogi on harrastus ja jos tuntuu, ettei ehdi niin sitten en ehdi. Tosin tässä työtä etsiessa bloggaamiselle on ihan kivasti aikaa ja joskus tuntuu, että voi kun tästä maksettaisi, ongelmat ratkeaisi kerralla haha. 😀 Olen myös huomannut, että tauon jälkeen on hankala aina palata takaisin blogin pariin, morkkiksen takia ja muutenkin. Mutta ihan turhaan. Kirjoittaa pitää kun mieli tekee ja kun siltä tuntuu, säilyy bloggaaminen mielekkäänä 🙂

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 07:05

   Sama fiilis mulla nyt tuon tauolta palaamisen suhteen.. Pitää kai laittaa vaan kylmästi blogi kunnon tauolle ja keskittyä niihin pääsykokeisiin. Uudella innolla sitten, kun on taas aikaa. Kiitos kommentista Lena!(:

 • Reply Annika - Tarinoita Maailmalta sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 19:51

  Jep, työpäivät on liian pitkiä ja kuluttavia ja viikonloput liian lyhyitä, tuttu tunne. Mutta elä hyvä bloggaaja ota stressiä blogista, ota blogiloma! Ei siihen maailma kaadu, vaikka pari viikkoa onkin hiljaisuutta, etenkin kun näyttää että sulla on muutenkin stressiä koulujutuista.
  Mäkin tahtoisin jonkinlaisen mellevän rentoutusloman, mutta ei ihan vielä sellaista ole tiedossa..Pitänee alkaa suunnittelemaan 😉

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 07:07

   Pakko se on ottaa blogiloma, kun ei noita tunteja pysty vuorokauteen lisäämään… Oi että, tuon edessä siintävän loman takia jaksan kaiken tän stressin! En malta odottaa. Suunnittelemaan vaan!(:

 • Reply sarrrri sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 20:12

  Mä pidin melkein vuoden taukoa, kun aloitin uudessa työssä ja se vaati niin kokonaisvaltaista uuden omaksumista, ettei energiaa millään riittänyt enää työpäivän jälkeen muuhun. Sitten ei tietenkään myöskään ollut mitän kesä- tai talvilomakertymiä, ja siitä johtunut matkustamattomuus vei loputkin kirjoitushalut kokonaan. Mutta tässä sitä taas ollaan, bloggaamisessa on se hyvä puoli ettei mitään ole oikeasti pakko tehdä jos ei jaksa. 😀 Tsemppiä pääsykokeisiin!

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 07:10

   No hyvä, että pidit taukoa ettet väkisin väkertänyt! Kuulostaa tää mun parin viikon tauko aika pieneltä tuohon verrattuna 😀 totta, onneksi tää on vaan harrastus, eikä sitä pidä väkisin tehdäkään (: Kiitos!!

 • Reply Elina | Vaihda vapaalle sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 20:16

  Älä ihmeessä stressaa blogin suhteen! Kun on kiire, on kiire ja kuten Laura tuossa ylempänä sanoi, välillä voi pitää taukoa, jos sitä tarvitsee.

  p.s. Nämä joutsenkuvat on ihania! 🙂

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 07:11

   Kai se pitää uskoa, kun näin moni sanoo! 😀 Turha stressata, kun ri tälle tilanteelle mitään mahda. Kiitos!(:

 • Reply Annika | Travelloverblogi sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 20:43

  Joskus vain työ (tai opiskelu tai opiskelupaikan tavoittelu) haittaa harrastuksia, ei sille mitään mahda. Laita blogi hetkeksi syrjään. Ei kivasta harrastuksesta saisi tulla stressiä. Uusin voimin sitten, kun taas on aikaa ja energiaa.

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 07:13

   Samaa mieltä, pakko se on hyväksyä. Uusin voimin sitten, toivottavasti (:

 • Reply ananas2go sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 20:49

  Miten syöt omenan? Tai leipäpalan? Haukkaus haukkaukselta eikä kertanielaisulla, eikös niin. Kun nurkasta nakertaa, loöulta tulee valmista. Jaksamista arkeen!

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 07:14

   Tällä hetkellä vaan tuntuu siltä, että haluaisi haukata kerralla kaiken 😀 Kiitos!

 • Reply satuvw sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 20:52

  Kuten tuossa moni onkin sanonut niin ihan tuttuja tunnelmia, itse olen oppinut ottamaan aika lunkisti ja jos blogille ei liikene aikaa tai inspiraatiota, saati sitten muiden bloggaajien seuraamiselle, niin ei muuta kuin taukoa kehiin. Kyllä ne lukijat siellä ruudun takana odottavat kuulumisia, aina ei tarvitse olla ihan täysillä nettimaailmassa kiiinni. Vaikka haluaisikin… 🙂

  Tsemppiä viimeiseen koitokseen ja onnea pääsykokeisiin!!

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 07:16

   Mulle ei ole ennen tullut tällästä fiilistä bloggaamisesta, niin oli pakko avautua tästä. Onhan tää väistämätön tilanne, pakko pitää taukoa vaikkei haluaisi. Onneksi tää on vain blogi (: Kiitos paljon!!

 • Reply Arna / Cocoa etsimässä -matkablogi sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 21:37

  Samaa mieltä muiden kommentoijien kanssa, hoida ensin pääsykokeet pois alta niin sitten on blogillekin taas aikaa ja uutta intoa. Stressi syö luovuutta eikä kivasta harrastuksesta pitäis tulla ikävä velvoite. Tsemppiä pääsykokeisiin!

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 07:18

   Totta puhutte! Lomaa kehiin vaan, bloggaamisen kuuluu olla mukavaa ja rentouttavaa eikä pakkopullaa (: Kiitos, koitetaan tsempata!

 • Reply Palmuaseman Sanna sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 22:06

  Mäkin komppaan muita 🙂 Välillä noita fiiliksiä tulee ja blogin takia ei kannata stressata. Pidemmätkin tauot on joskus hyvä juttu ja sen jälkeen on yleensä hirvee into jatkaa. Kannattaa kokeilla! Tsemppiä kaikkeen!

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 07:19

   Aion kyllä kokeilla, motivaatio on varmasti katossa tauon jälkeen(: Kiitos paljon!

 • Reply Sanna I Siveltimellä sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 23:24

  Tsemppiä pääsykokeisiin! Kyllä se varmasti jossain välissä helpottaa. Ja tosiaan blogia vaan sivummalle… aina ei vaan pysty. Mukavaa Oslon reissun odotusta!

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 07:20

   Kiitos!! (: Niin helpottaa, onneksi tää on vain väliaikaista.

 • Reply Maarit maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 00:03

  Ei muuta kun pipoa löysemmälle blogin kanssa ja tsemppailet pääsykokeisiin. 🙂 Blogi kyllä odottaa, tämähän on vain harrastus. Kiitos kun jaoit nämä kauniit kuvat. Kesällä lienee sama ranta aika paljon rauhattomampi. 🙂

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 07:21

   Pakko se on vähän höllätä!
   Voin kyllä kuvitella sen ihmismäärän, mitä tuolla kesäisin on! Maaliskuussa oli otollinen ja rauhallinen aika lintubongaamiselle 😀

 • Reply Miika ♥ Gia | matkakuume.net maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 00:39

  Hehe, hei tätä samaa asiaa saa miettiä täällä matkan päälläkin! Tuntuu siltä ettei ole aikaa kirjoittaa kaikkea mitä haluaisi, ainakaan yhtään niin nopeasti kun pitäisi. Mutta ehtiihän sitä. Aina pitäisi tehdä siltä kun hyvältä tuntuu. Pääsykokeisiin kannattaa ainakin panostaa.. ja ihan kunnolla. Siinä on kyse loppuelämän mahdollisuuksista ja valinnoista.

  Tsemppiä!

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 07:23

   Totta, enemmän mua harmittaisi jos en pääsykokeeseen panostaisi! Asiat tärkeysjärjestykseen.. (: Kiitos!!

 • Reply Veera Bianca maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 05:02

  Tuttu tunne, tässä vuosien aikana on ollut monta vastaavaa fiilistä! Joskus on kuitenkin pakko hyväksyä se, että pitää tehdä enemmän työasioita tai preppailla pääsykokeisiin ja silloin oma blogi ja muiden blogien seuraaminen jää taka-alalle, mutta ei kannata ottaa stressiä kun on kuitenkin väliaikaista – tietysti helpommin sanottu kuin tehty! Tsemppiä kiireisiin! 🙂

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 07:24

   Helpottavaa huomata, että en oo ainoa näitten fiilisten kanssa. Kiitos!! (:

 • Reply Jenna maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 09:35

  Heiheihei, take it easy 🙂 Silloin kun kaikkea muuta meneillään niin se kirjoittelu jää vähemmälle. Et takuulla jää mistään paitsioon, jos keskityt nyt pääsykokeisiin. Mulla on monesti samanlaisia turhautumisfiiliksiä, mutta elämässä pitää priorisoida asioita. Tsemppiä kaima <3

  • Reply Jenna/ Journey Diary maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 12:29

   Yritetään! (: sitten uudella uholla takas blogimaailmaan tän rumban jälkeen.. Kiitos, sitä tarvitaan<3

 • Reply Ansku BCN maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 09:53

  Onneksi blogi ei ole pakko, vaan kiva harrastus (tosin kyllä minullakin kaihertaa takaraivossa, jos on monta päivää jäänyt väliin). Tsemppiä, kohta on kesä!

  • Reply Jenna/ Journey Diary maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 12:31

   Totta (: kiitos paljon, niinpä!! Suomen kesä on parasta!

 • Reply Terhi / Muru Mou maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 12:07

  Bloggailu maistuu paremmalta kun ei tee siitä pakkohommaa. Pieni tauko on vain hyvästä jos on muita kiireitä tai motivaatio hukassa. Ja pääsykokeet on kyllä hyvä syy pitää hieman blogitaukoa! Mielenkiinnolla odotan mielipidettäsi Oslosta, kävin siellä ”päivä Oslossa” -risteilyllä, ja petyin kaupunkiin pahasti. Saattaa kylläkin johtua marraskuun synkkyydestä, eiköhän se näin keväällä näytä paremmalta! 🙂

  • Reply Jenna/ Journey Diary maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 12:33

   Niinpä, pääsykokeisiin on pakko panostaa(: ai petyit, no hö. Mulla ei oo mitään odotuksia kaupungin suhteen, avoimin mielin mennään!

 • Reply Reason for a Season maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 20:59

  Ihan tuttuja fiiliksiä. Ei kannata ainakaan blogista stressata. Ei ole vaarallista, vaikka pitää taukoa silloin kun ei ole inspiraatiota kirjoittamiseen. Kyllä se inspis iskee sitten taas itsellään ajan kanssa. Eikä tuohon toukokuun alkuun enää niin kauaa ole, kyllä siihen asti saat tsempattua :). Voimia stressaavan ajanjakson keskelle!

  • Reply Jenna / Journey Diary tiistai, 28 huhtikuun, 2015 at 07:06

   Totta, viikko enää (: tuntuu vaan tällänen parin viikon blogitauko itelle niin pitkältä.. Kiitos kiitos(:

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta tiistai, 28 huhtikuun, 2015 at 22:54

  Enkös mä ole täällä käynyt vielä kommentoimassa, en näköjään. No eipä mulle ole muihin kommentteihin muuta lisättävää kuin että TSEMPPIÄ! Se lukeminen on tuskaa mutta lopussa kiitos seisoo… Terveisin neljä kevättä pääsykokeisiin päntännyt. 😉

  • Reply Jenna / Journey Diary keskiviikko, 29 huhtikuun, 2015 at 20:03

   Haha Meri 😀 Voi KIITOS! Mullakin on hyvää vauhtia tulossa pääsykokeisiin pänttäämisestä jokavuotinen traditio.. :))

 • Reply Arja / Haavematkoja keskiviikko, 29 huhtikuun, 2015 at 08:58

  Toivottavasti kirjoittamisinspiraatiosi palaa pian! Harrastushan tämä on, joten ei siitä pitäisi paineita ottaa. Itselläni on vime aikoina käynyt niin, että halua ja innostusta olisi, mutta aikaa ei vain riitä. Alkuvuoden reissujuttuja on luonnosteltuna vaikka kuinka, ja sitten sitä asettaa itselleen tavoitteen julkaista edes yhden jutun viikossa. Pidemmän tauon pitäminenkään ei varmasti ole huono juttu jos siltä tuntuu, sen jälkeen saattaa kirjoitusinto tulla entistä ehompana takaisin!

  • Reply Jenna / Journey Diary keskiviikko, 29 huhtikuun, 2015 at 20:07

   Innostusta kyllä olis mullakin, mutta nimenomaan se, että aika ei meinaa millään riittää. Energia menee kaikkeen muuhun.Ei huvita kiireessä tai pitkän päivän jälkeen enää alkaa kirjoittelemaan.. Mäkin yritän pitää kiinni tuosta, että postailisi kerran viikossa. On sekin jotain (:

 • Reply Rimma - matkablogi lauantai, 2 toukokuun, 2015 at 20:53

  Been there! Edelleenkään en ehdi muiden blogeja lukea saatika kommentoida niin paljon kuin tahtoisin, mutta ehkä se tästä vielä tasoittuu.. Tsemppiä sinne pääsykokeisiin ja muutenkin arkeen. Älä ressaa, kyllä tää blogi odottaa sitä, että fiilis palaa 🙂

  • Reply Jenna/ Journey Diary lauantai, 2 toukokuun, 2015 at 20:57

   Kiitos tsempeistä! (: Mahdotontahan sitä olis aina jokaisen uutta postausta kommentoida ja vielä raapustella asiaan omaankin blogiin, menis koko elämä ruudun ääressä 😀

  Leave a Reply