Suomen suurin matkablogiyhteisö

Nolo turistiminä

Ihan aluksi on pakko pahoitella viikoksi venähtänyttä blogitaukoa. Tiesin etukäteen, että vuorotyön ja pääsykokeisiin pänttäämisen kanssa tasapainoillessa tulee kiire, mutta että ihan näin kiire! Huhhuh, kai tää tästä helpottaa viimeistään toukokuun puolella, kun kirjallinen pääsykoerumba on ohi.

Archie gone Lebanon -blogin Inka kannustaa postauksessaan matkabloggaajia paljastamaan sen todellisen turistiminänsä sellaisten kuvien kautta, jotka eivät normaalisti päätyisi julkaistavaksi asti. Yhtä onnistunutta kuvaa vartenhan tarvitaan tunnetusti vähintään se tusina virhelaukausta.Tältä näyttääkin yleensä 98,9% meidän kuvamatskusta, joten olihan tähän vastattava ihan omassa postauksessaan. Tämä postaus sopiikin tähän hektiseen tilanteeseen paremmin kuin hyvin, koska ei tarvitse käyttää aikaa kuvien käsittelyyn! Inka pelasti mut blogikuolemalta.

Toivottavasti teidän mielenkiinto tähän blogiin ei lennä näiden kuvien siivittämänä kovin kauas. Ei hätää, jatkossa blogiin asti pääsee vain ne harvat ja valitut kuvat, eli ne 1,1 prosenttia kaikista räpsyistä! Se niistä alkuhöpinöistä, olkaa hyvä ja nauttikaa näkemästänne. IMG_3610Sharjahissa pirtsakalla aamukävelyllä. Arabiemiraattien pukeutumissääntöjen takia sai olla koko ajan yltäpäältä hiessä ja uudet kengätkin hiersi. 
Dubai Mallin Victoria’s secretin tarjonta oli vain yksinkertaisesti liian laaja. Tuossa vaiheessa olin jo ihan finaalissa ja pääkin oli niin sekaisin hajuvesien ja purnukoiden tuoksuttelusta, että piti vain äkkiä päästä kassalle ja pois. Löysinpä kuitenkin kauan etsimäni kiitoslahjat kaasoille. 
Samin kuvatessa ei paljoa kerkeä poseeraamaan. 
Niin eikös tässä se tarkoitus ollutkin nimenomaan nolata itsensä? Tältä tosiaan näytin todellisuudessa Zeikh Zayedin moskeijassa Abu Dhabissa. Kiitos Samin zoomailun, kun sai tämänkin kauniin ja herkän otoksen ikuistettua. Ilme on yhtä salaperäinen kuin Mona Lisalla. Mä täs vaan keräilen simpukoita, ihan niin kuin kaikki paikallisetkin…. Miks tää väittää, ettei mulla ole tilillä rahaa? 

Joku tuollainen muumi aurinkolomalla Espanjassa.Jyrkänne tuon tasanteen takana oli aikamoinen, enkä meinannut aluksi edes uskaltaa istua tuossa reunalla. ”Ota ny vaan se prkleen kuva, että pääsen tästä pois” -meininki. 
Taas näitä Samin salakuvailuja. Hotellilla odottelemassa lentoa kotosuomeen kerrassaan hilpeissä tunnelmissa. Hotellin wi-fi toimi vain ajoittain, joten aina sen hetken koittaessa uppouduin täysin internetin ihmeelliseen maailmaan. 
Jee, siivooja on käynyt ja aamun sotkut on hävinneet kuin tuhka tuuleen! Tälläinen palvelu kotiinkin, kiitos. Luulin jo hetken olevani itsekin kameli.Egyptistä löydettiin asiallisen kokoiset annokset. Huojentunut fiilis silkasta onnesta monen tunnin ruokapaikan etsimisen jälkeen. Mäkkäri ei petä.Work hard, party hard… 
Iltapalalla Egyptin Hurghadassa. En oikein muista tuota tilannetta, mutta jostain syystä koin ilmeisesti parhaakseni väännellä naamaani.

Siinä ne. Tehkääpäs perässä! (:

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Maarit Johanna lauantai, 28 maaliskuun, 2015 at 11:58

  No ihan loistavia otoksia 😀 Pitääpä kaivaa omat helmet arkistoista ;D

  • Reply Jenna / Journey Diary lauantai, 28 maaliskuun, 2015 at 13:08

   No eikö vaan! 😀 Kaivappas!

 • Reply Hanna lauantai, 28 maaliskuun, 2015 at 12:04

  Eikä mitä kuvia! 😀 Mulla löytyis kyllä niin jäätäviä otoksia arkistojen kätköistä, että saa nähdä tohtiiko niitä ikinä julkaista…:D

  • Reply Jenna / Journey Diary lauantai, 28 maaliskuun, 2015 at 13:09

   Mietin aika kauan, et kehtaanko julkasta 😀 Kyllä sunkin pitää!!

 • Reply Inka lauantai, 28 maaliskuun, 2015 at 13:50

  Haha, mahtavia kuvia! 😀 😀 Ihan huippujuttu että lähit messiin, nää kuvat on just semmosta matskua mitä ei todellakaan kannata piilottaa kovalevyn uumeniin.

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 30 maaliskuun, 2015 at 06:53

   Hauska postausidea kyllä! Parin kuvan kohdalla piti tuumata aika pitkään, et julkasenko nyt tän oikeesti… 😀

 • Reply Katja sunnuntai, 29 maaliskuun, 2015 at 09:12

  Nää kuvat on kyllä parasta!!! Täytyypäs alkaa itsekin kaivelemaan kansioita 😀

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 30 maaliskuun, 2015 at 06:53

   Haha 😀 joo teeppä se!!

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 30 maaliskuun, 2015 at 06:53

   Haha 😀 joo teeppä se!!

 • Reply Laura maanantai, 30 maaliskuun, 2015 at 05:39

  Mun mielestä nää kuvat on tosi kivoja ja useamman kohdalla mietin jo, että miks ihmeessä näitä ei muka kehtais julkaista – etenkin toi neljäs, moskeijassa otettu kuva on oikeasti kaunis 🙂 Täytyy itsekin yrittää muistaa tehdä tää siinä vaiheessa, kun pääsen kesän tullessa varsinaisen läppärini ja kuvavarastojen ääreen!

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 30 maaliskuun, 2015 at 06:54

   Aijaa :D:D Mun mielestä just se on ehkä koomisin otos ikinä! Joo tee ihmeessä (:

 • Reply Katja maanantai, 6 huhtikuun, 2015 at 21:59

  Heeh, olipas paljon hauskoja kuvia! Murhaava ilme automaatilla ja mäkkärisafka-pöhö! 😀

  Munkin on yhdyttävä Lauran kommenttiin, että moskeijakuva on kyllä kaunis! Siinä huokuu sellaista Neitsyt Marian seesteisyyttä (ei välttis mitä haluaisi ajaa takaa, mutta sopii kuvaan niin mainiosti) 🙂

  • Reply Jenna / Journey Diary tiistai, 7 huhtikuun, 2015 at 08:17

   Hahahaha, en kestä.. Joo sitä neitsyt marian seesteisyyttä ei ihan tässä lähdetty hakemaan :D:D

  Leave a Reply