Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pakko päästä Kiinaan ja itseasiassa kaikkialle

Mulla on ollut tosi kivat kaksi päivää, kun oon saanut siskon tänne Tampereelle viihdyttämään mua, kun Samikin on joka päivä aamusta iltaan töissä ja mulla on koulua nyt keväällä tosi harvakseltaan. Pian tosin loppuu munkin lomailu kun lupauduin menemään töihin maaliskuusta elokuuhun saakka… Tuleepahan tienattua rahat reissusuunnitelmien toteuttamiseen!

Emmillä on muhun vaarallinen vaikutus, ainakin mitä tulee shoppailuun ja syömiseen. Voin kertoa, että renttuihin ja ruokaan meni eilisen aikana rahaa enemmän kuin viikonloppureissuun Eurooppakohteessa ja kiloja on kertynyt enemmän kuin jouluna. Käytettiin myös Emmin saamat Finnkinon sarjaliput Fifty Shades of Grey -leffaan. Lähinnä naurettiin tuon elokuvan alusta loppuun. Se kiltin neverdonethat/neverbeenthere -tytön ja pahan pojan kontrasti oli niin kliseinen, juoni junnasi paikallaan 2 ja puoli tuntia ja sitten leffa loppui kuin seinään. Kaiken lisäksi se mies näytti Mark Zuckerbergiltä. Bitch please… No mutta se siitä avautumisesta.

IMG_9575

Ihanaa, enää kaksi viikkoa niin pääsen taas tallustamaan pitkin Gdanskin vanhankaupungin katuja. Kyllä onkin taas kiva päästä hetkeksi muille maille. Jos Emmin seura on vaarallista syömisen ja shoppailun suhteen, niin lentodiilit.fi -sivuston selailu on vaarallista matkakuumeen kannalta. Ollaan tuolta sivulta bongattu Samin kanssa monet matkat ja hetki sitten varattiin extempore viikonloppureissu Osloon. Tuolla sivulla on myös listattu kaikki kevään alle 100 euroa maksavat meno-paluu -lennot. Tampereeltakin pääsisi esim. Lontooseen 55 eurolla ja Bremeniin 45 eurolla. Neljä päivää Berliinissä 5* hotellissa irtoaisi 236 eurolla. Liikaa houkutuksia.IMG_9372

Oon jo merkannut Tulevat matkat -sivulle, että meidän elokuinen kohde tulisi olemaan Peking. Sami sai tällä kertaa täydet vapaudet päättää minne mennään, koska yleensä mä oon se, joka ostaa liput tyyliin jo ennen kuin Sami saa tietää lähtevänsä myös. Ainoa kriteeri oli, että jonnekkin vähän kauemmas ja ajankohtana elokuun puoliväli. Tämä siksi, koska mun työt kestää ainakin elokuuhun asti ja sitten taas koulu alkaa syyskuussa. Saadaan kuitenkin hommattua lentoliput vasta kun Sami saa lopullisen tiedon sen työkuvioista. Olisi niin kiva vaan hommata ne liput jo. Mikään ei ole vielä varmaa ennen kuin ne liput on konkreettisesti taskussa, enkä tykkää siitä. Puhumattakaan siitä, että noi jo ennestään ah niin halvat (not) liput voi kallistua tässä peukaloita pyöritellessä. Suljettu kaupunki ja kiinanmuuri, täältä myö tullaan vielä!pekingg

Kuva: We heart it

Päivitin joku aika sitten Blogin takana -sivun, sieltä voi käydää kurkistamassa, jos vaikka yhtäkkiä uohdit minkälainen matkustelija täällä kirjoittelee. Myös Instagramissa (@jennavaltari) voi seurailla meidän reissuja  ja blogin Facebook -sivulta on helppo äkätä uusimmat postaukset (on muuten jo 60 tykkääjää, kiva että aviomiehen ja äidin lisäksi joku muukin lukee näitä!). Mua pyydettiin videoblogiportaali Vlogiaan vloggaajaksi, joten sinnekkin saattaa tupsahdella viedoita tässä lähiaikoina.

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Timjai keskiviikko, 25 helmikuun, 2015 at 14:53

  Oi, jos haluat kiinasta lukea lisää niin mun blogista löytyy. Olen kiinassa käynyt 2010 ja 2014, kummatkin kuukauden mittainen reissu 🙂
  Selaa vähän alaspäin niin tulee luettelo Kiinan kirjoitukista 🙂 http://timjaiwithlove.blogspot.fi/p/matkailu.html

  • Reply Jenna/ Journey Diary keskiviikko, 25 helmikuun, 2015 at 15:03

   Mahtavaa, käyn varmasti lukemassa! Kiitos linkistä (:

 • Reply Sandra keskiviikko, 25 helmikuun, 2015 at 19:20

  Oli muuten niiiiiiin pettymys ja kuraa Fifty Shades of Grey, ettei rajaa :D. Kun se loppu, olin ihan wtf!

  • Reply Jenna/ Journey Diary keskiviikko, 25 helmikuun, 2015 at 19:44

   No älä! 😀 Oisin voinu kirjottaa koko postauksen siitä miten paska se oli…

 • Reply Heidi keskiviikko, 25 helmikuun, 2015 at 22:18

  Heh, taidan jättää Fifity Shades of Greyn välistä sun kuvauksen perusteella 😀
  Laitoin sulle myös tällaisen haasteen https://www.rantapallo.fi/heidivaltari/2015/02/25/reilutblogit-haaste-kestavaako/ jos kiinnostaisi!

  • Reply Jenna / Journey Diary torstai, 26 helmikuun, 2015 at 09:08

   Joo jätä vaan.. 😀 kiitoss, ainahan haasteet kiinnostaa (:

 • Reply Emmi perjantai, 6 maaliskuun, 2015 at 18:07

  Kiina kuulostaa kyllä tosi mielenkiintoselta!!!

 • Leave a Reply