Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matkasuunnitelmia & kuulumisia

Koulustressi painaa tällä hetkellä miljoona kiloa ja sen lisäksi pitäis vielä alkaa toden teolla pohtimaan oman elämänkulun ja koulutuspolun suuntaa. Maaliskuussa ilmestyy pääsykoeaineisto, enkä ees oo varma jaksanko alkaa lukemaan sitä. Ongelma on siinä, kun periaatteessa tykkään näistä lastentarhaopettajan opinnoista, mutta haluaisin kokeilla olisko erityispedagogiikka tai vanhempien lasten opettaminen sittenkin enemmän se mun juttu. Toisaalta en jaksais vaan kokeilemisen ilosta nähdä sitä pääsykokeisiin pänttäämisen vaivaa – puhumattakaan siitä, että en välttämättä edes pääse sisään. Näitä valintoja taas…

En jaksa masentua tän stressin kanssa, koska aurinko paistaa ja täälläkin näkyy pitkästä aikaa kirkas taivas! Nää aurinkoiset päivät on piristänyt mua ihan hirveesti. Eihän tässä voi millään olla huonolla tuulella, kun aurinko paistaa noin nätisti.Tuntuu ihan maaliskuun lopulta, ihan kuin koko talvi olisi loppunut kuin seinään. Kävelin muutama päivä sitten koulusta kotiin ja oli pakko pysähtyä ottamaan kuva tuosta sipulikirkosta, en edes muista milloin olisin viimeksi nähnyt kirkkaan sinisen taivaan (jos Arabiemiraatteja ei lasketa :D).

NimetöuyunOnneksi sain töitä syksyyn asti, niin uskaltaa taas tehdä reissusuunnitelmia! Huomenna riuhtasen itteni irti tästä koulustressistä, lähdetään nimittäin Samin kanssa Turkuun viettämään pientä yhden yön hotellilomaa. Oon vain kerran aikaisemmin käynyt Turussa, joten ootan innolla että pääsen sinne vähän kiertelemään ja kattelemaan paikkoja. Tajusin just, että ystävänpäiväkin on sinä viikonloppuna. Jonkin näköistä hotelliesittelyä tulossa näiltä tiimoilta siis.

Puolan reissun lisäksi olis tälle keväälle varattuna viikonloppumatka Osloon. Ei olla kumpikaan aiemmin käyty Norjassa, joten oon todella innoissani. Meillä on molemmilla töissä kaikki viikonloput vapaita, joten tällänen viikonloppumatka sopii täydellisesti. Jaksaa sitten taas raataa kesän loppuun asti joka arkipäivä, kunnes koittaa se päivä kun lähdetään ihmettelemään Kiinan maata!

IMG_9518Matkasuunnitelmat piristää aina. Samoin auringonpaiste ja noin kauniit auringonlaskut takapihalla. Vois muuten pestä ikkunatkin joskus, ollaan asuttu tässä 2 vuotta, enkä kyllä muista et oltais ikinä pesty ikkuinoita…..

Kuulumisia ja matkasuunnitelmia voi seurailla myös blogin Facebook-sivuilla ja Instagramiinkin tulee tykitystä nonstoppina (@jennavaltari).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Miila keskiviikko, helmikuu 11, 2015 at 18:35

  Kivan kuulosia matkasuunnitelmia teillä!:) Itsellä tällä hetkellä vaikeus tehdä päätöksiä matkojen suhteen, mihin sitä seuraavaksi oikeasti haluaa. On tämä elämä vaikeaa, liikaa vaihtoehtoja 😀 Jään odottelemaan Kiinan matkakokemuksia! 😛

  • Reply Jenna / Journey Diary keskiviikko, helmikuu 11, 2015 at 21:06

   Mulla ei oo sitä ongelmaa kun oon heti valmis lähtee mihin tahansa, oikeastaan hinta-laatu -suhde vaan ratkasee (: haluun käydä joka paikassa joka tapauksessa! 😀 niitä Kiinajuttuja saatkin ootella hetken, lähetään vasta elokuussa. En kyllä malttais oottaa, sen verran eksoottinen kohde!

 • Reply Sofia / Liikkeellä keskiviikko, helmikuu 11, 2015 at 20:35

  Ymmärrän tuon opintojen valintastressin mutta vakuutan että kyllä se siitä! 🙂 Teillä on varmasti tulossa mukavia reissuja. Itsekin olen innoissani tulevista reissuista ja suunnitelmat senkun selkenee; töistäkin pitäisi saada vapaata kyllä 🙂

  • Reply Jenna / Journey Diary keskiviikko, helmikuu 11, 2015 at 21:10

   Niinpä, ei tää tilanne ainakaan stressaamalla parane..ootan ihan tohinoissani noita matkoja, ees pientä helpotusta (: jos et saa töistä vapaata niin saikkua vaan 😀 reissuun on nimittäin päästävä!

 • Reply Maarit Johanna torstai, helmikuu 12, 2015 at 11:35

  Hotellilomat kyllä aina piristää! Mun puolesta voisin harrastaa niitä ihan luvattoman usein 😀 Kiina kuulostaa loistavalta! Onko teillä mihin päin suunta siellä ja kauanko meinaatte olla?

  • Reply Jenna / Journey Diary torstai, helmikuu 12, 2015 at 13:14

   No älä muuta! (: muakin on Kiina aina kiehtonu! Pekingiin olis tarkotus ja maksimisaan 2 viikkoa, tiedetää vasta ku Samin työkuviot selviää (:

 • Reply Katja torstai, helmikuu 12, 2015 at 18:22

  Samanlainen opintostressi se on täälläkin, mutta eiköhän se tästä kevättä kohden… 😀
  Onneksi on mitä odottaa nimittäin reissuja, aina kun tietää, että palkinto odottaa tulevaisuudessa niin saa ainakin mut painamaan ihan täysillä eteenpäin ! : )

  • Reply Jenna / Journey Diary torstai, helmikuu 12, 2015 at 20:16

   Eiköhän tää tästä..! No sepä, ihanaa kun on jotain mitä oottaa (:

  Leave a Reply