Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matkafriikkien koti

Törmäsin vuoden takaiseen haasteeseen, jossa Heidi (Auringon alla -blogi) haastoi matkabloggaajat esittelemään kotinsa ja erityisesti sen, kuinka matkustelu näkyy sisustuksessa. Haaste tuntui sen verran mielenkiintoiselta ja kivalta, että päätin tarttua siihen!

Ollaan nyt parin vuoden ajan asuttu Samin kanssa tässä kämpässä Tampereella ja tää onkin alkanut pikkuhiljaa muotoutua meidän näköiseksi. Tänne on niin ihana palata aina matkan jälkeen, omaan tuttuun ja turvalliseen kotiin. Onhan tää pieni kaksioksi, mutta me mahdutaan tänne aivan hyvin. Ollaan kyllä puhuttu, että jossain vaiheessa hommataan isompi kämppä vähän kauempaa keskustasta.

IMG_4645Tykästyin tuohon tauluun Budapestissä viime vuonna ja se sattui mahtumaan käsimatkatavaralaukkuun, joten mukaanhan se lähti. Tykkään tollasista old school jutuista!IMG_4626Näinkin kliseiset ostokset Berliinistä ja Dubaista. Pentikin sydänmagneetti on saatu kihlajaislahjaksi. IMG_4630IMG_4648Tää pudeli on kotoisin Puolasta. Meripihka on Gdanskissa the thing ja sen kerrotaan parantavan jos jonkimoisista taudeista. Tuohon pitäisi ohjeen mukaan laittaa 95 volttista alkoholia ja antaa olla lämpimässä paikassa 10 päivää. Tämän jälkeen ihmelääke on valmis käyttöön. Jos pää on kipeä tai muuten vaan väsyttää, täytyy ainetta hieroa niskaan. Jos taas flunssa ja astmakohtaus iskee, sujauta kolme tippaa ainetta teekuppiisi. Jos reuma vihoittelee niin hiero ainetta kipuilevaan kohtaan ja hetken kuluttua voit jo todistaa ihmeparannusta… IMG_4657Tuo tonttu oli vaan niin ruma ja creepy, että se lähti Unkarista mukaan sellaisesta ihanasta joulupuodista. Siinä se istuskelee kesät ja talvet Egyptistä tuodun shishan ja berliinitaulun kanssa. IMG_4659Yhdistyneiden arabiemiirikuntien valuuttaa, dirhameita. IMG_4661-001Muisto Burj Khalifasta. Yleensä en iske silmääni tuollaisiin patsasturistiesineisiin, mutta mun mielestä tää oli niin hieno, että piti ostaa. Oliskohan tuo maksanut vähän päälle euron. Mulla on joku juttu noiden taulujen kanssa, niin kuin allakin olevasta kuvasta voi huomata.
IMG_4662IMG_4705Unisieppari lähti mukaan viime syksynä Mallorcalta. Olin jo hetken aikaa yrittänyt löytää hienoa ja oikean kokoista unisiepparia ja tuon mustan yksilön äkätessäni en voinut olla jättämättä sitä kauppaan. Hintakin oli huimat neljä euroa. YOU & ME -teksti, jossa sieppari roikkuu, on saatu kihlajaislahjaksi.
IMG_4673-001Muisto meidän esimmäiseltä yhteiseltä kolmen vuoden takaiselta ulkomaanmatkalta Egyptistä. Lasit saatiin juomien mukana HRC:sta, sopii mahtavasti smoothien ja pirteilön juomiseen! 😀IMG_4675IMG_4682Älkää väittäkö et oon ainoa joka raahaa simpukoita Espanjasta? IMG_4692IMG_4701-001Meidän ei oo ikinä tarvinnut Samin kanssa tapella kodin sisustuksesta, ollaan oltu aikalailla yhtä mieltä sisustuksen linjasta. Mustaa, valkoista ja beigeä yksittäisten väripilkkujen taustalla – siinä meidän matalan majan värimaailma. Aluksi ajattelin, että eihän täällä oo paljon mitään matkusteluun viittaavaa, mutta löytyihän noita!

Matkafriikkien blogia ja kuvia voi seurata myös Instagramissa (@jennavaltari) ja blogin Facebook -sivulla!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Maarit Johanna lauantai, 7 helmikuun, 2015 at 15:23

  Vähän on samaa tyyliä ku meillä, mutta silti niin erilaista! Täältäkin löytyy Hard Rock-lasit, mutta myös paaaljon muuta. Olen pyöritellyt mielessä samantyylistä postausta, mutta en ole saanut aikaiseksi. Meillä on esimerkiksi ihan hurja määrä karttoja niin seinillä kuin tallessa odottamassa sellaista paikkaa mihin voisi taas uuden kartan lisätä roikkumaan 🙂
  On muuten tuo unisieppari tosi kaunis, voisin itekki hommata sellaisen!

  • Reply Jenna / Journey Diary lauantai, 7 helmikuun, 2015 at 20:11

   Olis kiva kurkata sunkin kotiin tälläsen postauksen muodossa, jään oottelee sitä (: mäki tykästyin heti tuohon unisieppariin!

 • Reply Virpi/ Täynnä tie on tarinoita lauantai, 7 helmikuun, 2015 at 16:34

  Tosi kiva idea tälläinen postaus! Ja mitäs sen on väliä, vaikka haaste olisi jo vuoden vanha, aina löytyy meitä joilta se on syystä tai toisesta mennyt ohi ja onhan monelle voinut vuoden aikana kertyä uuttakin kivaa muistoksi matkoilta. 🙂

  • Reply Jenna / Journey Diary lauantai, 7 helmikuun, 2015 at 20:12

   Multa oli ainakin mennyt tää täysin ohi, alotinha bloggaamisenkin vasta puoli vuotta sitten.. Oli kyllä tosi kiva idea! (:

 • Reply Sofia / Liikkeellä lauantai, 7 helmikuun, 2015 at 16:40

  Kaunis koti teillä ja ihanasti näkyy yhteinen harrastus, mikä sen mukavampaa, kun yhteiset näkemykset! 🙂

  • Reply Jenna / Journey Diary lauantai, 7 helmikuun, 2015 at 20:13

   Kiitoksia (: no näinpä, kiva kun koti omannäkönen!

 • Reply Maria lauantai, 7 helmikuun, 2015 at 18:09

  Paljon ihania matkajuttuja! Rakastan myös noita vintage tauluja ja tuo Budapest aiheinen on tosi kiva 😀 Meilläkin tavaroita kerääntyy jokaiselta matkalta jotakin ja niitä esineitä käyttäessä tai katsellessa muistuu joku mahtava reissu mieleen.

  • Reply Jenna / Journey Diary lauantai, 7 helmikuun, 2015 at 20:14

   Munkin mielestä toi taulu on vaan niin ihana! Hintaskin oli hurjat 5e.. Noi on kyllä tuossa kivasti muistuttamassa mahtavista reissuista (:

 • Reply Laura/My post-University Life lauantai, 7 helmikuun, 2015 at 19:49

  Mä olen kanssa tehnyt jo jonkin aikaa sitten samanlaisen postauksen, mun mielestä näitä on kiva lukea – tääkin oli tosi hauska! Meillä on kanssa aika paljon matkamuistoja ja molempien kulttuurit (suomalaisuus ja skottilaisuus) näkyy myös jonkin verran sisustuksessa…

  • Reply Jenna / Journey Diary lauantai, 7 helmikuun, 2015 at 20:15

   Pitääpä käydä kattoo se sunkin postaus! (: mäkin tykkään lukee tälläsiä.

 • Reply ulla50 sunnuntai, 8 helmikuun, 2015 at 22:49

  Ihania reissujuttuja löytyy teidän kodista! Osa on tuttuja meiltäkin 🙂 Mää voisin ostaa tauluja loputtomasti, mutta sama meillä että on vaan kaksio niin eipä sen seinille mahdu loputtomasti picassoja roikkumaan ;D

  Teillä on kaunis koti!

  • Reply Jenna / Journey Diary sunnuntai, 8 helmikuun, 2015 at 23:01

   Kiitos! (: jos oliskin enemmän kämpässä tilaa niin tulis varmaati osteltua enemmän kaikenlaista reissuilta!

  Leave a Reply