Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hups. Maaliskuun matka buukattu!

Tutustuin Samin kanssa uuteen ystäväämme, länsisuomalaisten Tallinnaan eli Gdańskiin, joulukuussa ja nyt voin ilokseni ilmoittaa tapaavamme jälleen! Wizz Airin halvat hinnat teki taas tepposet. Multa pitäis varmaan piilottaa kaikki varauspainikkeet… Tällä kertaa vaan jätän miehen rannalle ruikuttamaan ja lähden vanhan lapsuudenystävän kanssa. Ollaan reissattu yhdessä aikaisemminkin mm. Itävallassa ja Teneriffalla, joten eiköhän me ilman miehiä pärjätä tälläkin reissulla!

Aiemmat Puola-postaukset löytyy täältä, täältä ja täältä. Tein myös erillisen postauksen lentokokemuksesta halpalentoyhtiö Wizz Airilla välillä Turku-Gdansk. Se löytyy täältä.

Meidän kahden yön ja kolmen päivän matkalle tuli kokonaisuudessaan hintaa 130 euroa per henkilö. Ei mikään paha hinta menopaluu -lennoista ja kahdesta yöstä Radisson blu -hotellissa, vai mitä ootte mieltä? Oon enemmän kuin fiiliksissä tuosta hotellista, joka sijaitsee mahtavalla paikalla vanhankaupungin historiallisella pääkadulla (!!!).

Kuvat: http://www.radissonblu.com/hotel-gdansk/galleryhotellihotelli21369345423140Matkan aikana olis myös tarkoitus junailla Gdanskin lähikaupunkeihin Sopottiin ja Gdyniaan, junalipusta kun ei tuolla tarvitse montaakaan euroa maksaa. Tätä kombinaatiota kutsutaankin Puolan kolmoiskaupungiksi. Pidetään oikea rentoiluviikonloppu ilman sen suurempia suunnitelmia ja aikatauluja – toisin sanoen vietetään suurin osa ajasta järjettömän hyvän (ja sitäkin halvemman) ruoan äärellä. Viime reissun jälkeen jäi kaivelemaan, kun en hyödyntänyt Puolan hintatasoa ja ottanut 20 euron geelikynsiä, mutta nyt tääkin virhe korjataan! Viimeksi kerettiin Samin kanssa käydä läpi kaikki keskeiset nähtävyydet, joten ehkä niitä kaikkia ei tarvitse tällä kertaa kiertää. Toivottavasti Puolassa olisi maaliskuussa kevät kerennyt jo vähän pidemmälle kuin Suomessa.

Saa nähä meneekö Annilla järki tuolla reissulla mun kans (linkki) 😀

Ai että, oon niiiiin fiiliksissä tästä!

Saapi tykkäillä blogin Facebook-sivusta ja saa mua seurailla myös instagramissa: @jennavaltari 🙂

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Kthetraveller maanantai, 2 helmikuun, 2015 at 13:14

  Wau mikä hinta kun ottaa ton hotellin huomioon. Puola on kuulunut aina mun favouriteihin hintatasonsa, kauniiden kaupunkien ja ihmisten takia. Onnittelut hyvästä diilistä!

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 2 helmikuun, 2015 at 13:23

   Kiitos kiitos, mahtavaan hintaan saatiin kyllä koko paketti! Luulen, et tää Puolan matka ei mullakaan jää viimeiseksi, seuraavaks vois tosin suunnata toiselle puolelle maata Krakovaan tai sit pk-seudulle Varsovaan (:

 • Reply Teea / Curious Feet maanantai, 2 helmikuun, 2015 at 14:17

  Jee, kivalta kuulostaa!! Halpoja lentoja on välillä niiiin vaikeaa vastustaa :D. Varsinkin kun Puolakin on kiva maa. Tulee varmasti hauska reissu 🙂

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 2 helmikuun, 2015 at 14:58

   Eiköhän me pidetä hauska reissu ja Puola on kyllä huippumaa, puhumattakaa hintatasosta! (: mulla ei oo minkäänlaista itsehillintää mitä tulee halpoihin matkoihin..

 • Reply Maarit Johanna maanantai, 2 helmikuun, 2015 at 14:46

  Mikä HINTA Radisson Blulla! Yöpyisin aina Seasidessa, Royalissa tai Plazassa Helsingissä jos vain olis varaa. Huh, taitaa yksikin yö maksaa enemmän kuin teidän kaksi 😀
  Kolmoiskaupungista olen kuullut, mutta vain vähän. Mielenkiinnolla odotan lisää. Olispa meilläki Rovaniemeltä joku kiva kohde halvalla. Lentäispä tänne joku muuki ku Finski ja Norski 🙂

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 2 helmikuun, 2015 at 15:01

   Joo vähän eri tasoa nuo hinnat ku Suomessa! Kiva kuulla et mielenkiinnolla oottelet (: onha tästä treelta turkuunkin matkaa mut päästään vielä Samin kyydissä kun se kulkee sinne töihin joka päivä, säästetään junalippujenki hinnat!

 • Reply Katja maanantai, 2 helmikuun, 2015 at 15:30

  Jihaa! Kuulostaa vallan hyviltä suunnitelmilta! Ja mää oon kyllä toinen joka ei vaan voi jättää hyviä tarjouksia käyttämättä, jos sellaset vaan sattuu kohdalle ja on varaa pitää lomaa 😀
  Täytyy sanoa, että tää on kyllä irronnut HALVALLA!

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 2 helmikuun, 2015 at 15:36

   Niin munkin mielestä aivan kelpo diili 8) Gdanskissa vaan oli sitä jotain, kiva päästä kuitenki kiertämään vähän sen lähikaupunkejakin. Wizz Airilta irtoaa noi liput ihan hävyttömän halvalla, samoin 5 tähden hotellit Puolassa puoli-ilmasia ainakin jos vertaa Suomen hintoihin!

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta maanantai, 2 helmikuun, 2015 at 16:40

  No ei ainakaa tarvii kärsiä rahankäytöstä huonoa omaa tuntoa kun tohon hintaan saa! Mun entisessä työpaikassa ihmiset matkusteli paljon Puolassa koska osa toimistoa oli siirtymässä sinne. Ja siis nimenomaan Gdanskissa ja Sopotissa. Pelkkää hyvää oon kuullut! Vaikka senhän sä tiesitkin vanhana Gdanskin kävijänä 😀

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 2 helmikuun, 2015 at 17:04

   Helkkarin halpahan tuo oli, mutta olishan tuon rahan saanut kyllä säästöönkin laitettua, mut minkäs mä itelleni mahdan 😀 too bad, krooninen matkakuume… Kyllähän se kaverin painostuskin siinä vähän vaikutti.. :p Mä oon kuullut kans erityisesti Sopotista paljon hyvää sanottavaa.

   Joo tässähän ollaankin jo puoliks Gdanskilainen kun oon jopa yhden viikonlopun siellä aikasemmin viettänyt! 😀

 • Reply AnskuBCN maanantai, 2 helmikuun, 2015 at 20:57

  Kivaa Puolanreissua! Ja täytyy minunkin kommentoida, että huh, kun löysitte edullisen reissun 🙂

  • Reply Jenna / Journey Diary maanantai, 2 helmikuun, 2015 at 21:02

   Kiitos!(: joo tuonne gdanskiin on ihan superhalpaa mennä!

 • Reply Sofia / Liikkeellä tiistai, 3 helmikuun, 2015 at 19:45

  Varsin edukas diili! Odottelen jo postauksia, ihaistuin itse Puolaan Krakovan reissulla ja seuraavaksi haluaisin valloittaa Gdanskin 🙂

  • Reply Jenna / Journey Diary tiistai, 3 helmikuun, 2015 at 21:08

   Kiva kuulla et oottelet! (: itekki voisin valloittaa tuon Krakovan seuraavaks!

 • Reply AnnKat tiistai, 3 helmikuun, 2015 at 21:55

  Oon itsekin pitkään halunnut Gdanskiin, joten kai sinnekin pitäisi katsoa lentoa… Vielä kun noin halvalla pääsisi. Ensi viikolla lähden vajaaksi viikoksi Varsovaan, joten pitää katsoa sen jälkeen uudelleen että miten ylipäänsä koko Puola kiinnostaa. 🙂

  • Reply Jenna / Journey Diary keskiviikko, 4 helmikuun, 2015 at 05:50

   Pääsispä Varsovaan Gdanskista jotenkin kätevästi parin tunnin aikana.. Varmasti tosi erilaisia kaupunkeja molemmat. Hyvää reissua sulle sinne!(:

 • Reply Virpi/ Täynnä tie on tarinoita keskiviikko, 4 helmikuun, 2015 at 22:12

  Kuulostaa hauskalta ja aivan huippuhalvan matkan oot bongannut! Täytyypä odotella postauksia! 🙂

  • Reply Jenna / Journey Diary torstai, 5 helmikuun, 2015 at 06:34

   Kiva kuulla että oottelet! (: On tuonne Gdanskiin vaan niin halpa mennä Wizz Airilla ja Puolan hintatasokin on jotain aivan muuta kuin Suomessa.

  Leave a Reply