Suomen suurin matkablogiyhteisö

Quick hi from Sharjah, U.A.E

Täällä ollaan aurinkoisessa Sharjahissa ja loma saa alkaa! Kyllä onkin muuten yllättävän hankalaa näpytellä postausta puhelimella, yritin saada näitä kuvia ladattua ties miten kauan… Onneks sentään hotellin wi-fi toimii!

Mutta kuten kuvista näkyy, niin sää on mitä mahtavin! Mahtavat on myös näkymät meidän hotellin (Holiday International****) parvekkeelta, ei todellakaan osattu odottaa pääsevämme näin hyvään huoneeseen (kuvakin löytyy toivottovasti alemmas rullatessa). Tänään ollaan koko päivä kierrelty Sharjahia kävellen ristiin rastiin ja nyt vaan lepäillään hotellilla, et jaksaa huomenna kipitellä pitkin Dubain keskustaa. Täältä Sharjahilta on Dubaihin about 10km matka, joka tosin taittuu kätevästi hotellin tarjoamalla ilmaisella kyydillä.

Loppuviikon suunnitelmista sen verran, että ylihuomenna noustaan hissillä Burj Khalifan 124. kerrokseen pällistelemään Dubaita yläilmoista maailman korkeimmasta rakennuksesta ja maanantaina lähdetään roadtripille Abu Dhabiin. Nähtäväksi jää, mitä loppuloma tuo tullessaan!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kthetraveller keskiviikko, 14 tammikuun, 2015 at 21:42

  Oi että, tekin olette sitten tuolla. Mehän oltiin melkein vuos sitten kanssa Sharjahissa, Hiltonissa tosin. Paljoa emme nähneet Sharjahia koska oltiin vaan vähän aikaa siellä joten jään odottamaan innolla postauksia ko. paikasta. Nauttikaa!

  • Reply Journey Diary / Jenna torstai, 15 tammikuun, 2015 at 07:00

   Aijaa, kiva:) kiitos paljon! Postauksia tulee kyllä kunhan pääsen omalle koneelle kirjottelemaan, puhelimella näpytellessä menee järki.. 😀

 • Reply Heidi keskiviikko, 14 tammikuun, 2015 at 23:18

  Näyttää tosi lämpimälle! Jaa hyvät näkymät huoneesta, toivottavasti on muutenkin kiva. 🙂

  • Reply Journey Diary / Jenna torstai, 15 tammikuun, 2015 at 07:01

   Täällä on lämmin, +25 🙂 on kyllä kiva kaikin puolin! Pitää tehä hotellipostausta sit kotona (:

  Leave a Reply