Suomen suurin matkablogiyhteisö

Häävalmisteluja & lähtölaskentaa matkaan

Alle viikko meidän häihin ja häämatkaan. Tuntuu epätodelliselta, että se päivä oikeasti lähestyy pian kahden vuoden odotuksen ja suunnittelun jälkeen. Tässä inspiroitumishetkeni häälehden kanssa viime syksyltä.

IMG_0730-001

Sääkin näyttäis olevan ainakin säätiedotuksen mukaan paras mahdollinen hääkuvaustakin ajatellen – pieni pakkanen ja vain vähän lumisadetta. Järjestelytkin alkaa olla jo valmiina kukkia ja koristeluja myöten. On tehty Spotify-soittolista juhlapaikkaa varten, harjoiteltu vihkikaavaa kirkossa papin kanssa, leivottu keksit ja kuivakakut (pitopalvelu hoitaa muut ruoat), noudettu tilatut hopeanharmaat kaitaliinat ja servetit, ostettu läjäpäin kynttilöitä sekä tehty jäälyhtyjä. Eilen istuin koko aamupäivän parturissa värjäyttämässä ja leikkauttamassa hiukset ja lisäksi tehtiin harjoituskampaus, josta kyllä tykkäsin. Juhlapaikan ohjelmasta tiedetään Samin kanssa tosi  vähän ja kai sen niin kuuluu mennäkin… Kai se on vaan luotettava kaasoihin, bestamaniin ja muihin ihaniin ihmisiin, jotka meidän häitä ovat suunnittelemassa!

Vielä on silti asioita hoidettavanakin. Torstaina olisi tarkoitus käydä vielä kanttorin kanssa toimitusta läpi, kihlasormukset ja mun kaulakoru pitäisi kiillottaa sekä pitäisi maalata suuntakyltit ja viedä ne häitä edeltävänä iltana paikoilleen. Edellisenä päivänä myös koristellaan juhlapaikka valmiiksi. Onneksi hääpäivänä ei paljoa kerkeä pysähtymään ja miettimään! Heti aamulla 8 juoksen kampaamoon ja sieltä takaisin porukoille meikkaamaan ja valmistautumaan. Luojan kiitos on kaasot apuna! Tässä vaiheessa Samikin tulee bestmaninsa kanssa paikalle ja puoli 11 olisi hääkuvaus. Voin kuvitella, että siinä vierähtää helposti sen pari tuntia. Sitten kahdelta alkaakin jo vihkiminen.

Juhlinnan jälkeen suunnataan hotelliin yöksi, josta kerron myöhemmin lisää. Hotelliaamupalan jälkeen lähdetään ajelemaan kotiin Tampereelle ja siinä onkin sitten vuorokausi aikaa pakata laukut, kun koittaakin jo lähtö häämatkalle Dubaihin! Muuta lukkoonlyötyä ohjelmaa ei reissulle ole, kuin vierailu maailman korkeimmassa pilvenpiirtäjässä Burj Khalifassa. Liput korkeuksiin ostettiin noin 28 eurolla täältä. Dubaista pääsee kuulemani mukaan kätevästi bussilla Abu Dhabiin, joten pitäähän sinnekkin poiketa katsomaan mm. Šeikki Zayedin moskeijaa. Onko kellään kokemusta bussiajelusta Dubaista Abu Dhabiin tai vierailusta kyseisellä moskeijalla? Kuulisin mielelläni (:

Kuva: we heart it

large (1)

 Hyvää loppiaista kaikille! (:

Blogia voi seurailla myös Facebookissa & Instagramissa lisää matkakuvia nimimerkin @jennammariiia takana!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Heidi tiistai, tammikuu 6, 2015 at 23:17

  Ootan jo innolla teidän häitä! Hyvä, että teillä on kaikki noin valmiina. Mä vielä jännitän, ehtiikö kumpikaan tilatuista mekoista ajoissa perille 😀

  • Reply Journey Diary / Jenna tiistai, tammikuu 6, 2015 at 23:43

   Mä täs lasken jo tunteja… Voi ei, toivottavasti kerkee tulemaan! Vähän kyllä viimetippaan 😀

 • Reply Annika - Tarinoita Maailmalta keskiviikko, tammikuu 7, 2015 at 16:40

  Voi vaikuttaa ihanalta! Toivottavasti sääkin suosii 🙂 Ja ainakin pääsette lämpimään häämatkalle. Musta on ihana, että lähdette heti saman tien häämatkalle! Tuntuu, että monet lähtevät myohemmin, mutta mä lähtisin ainakin heti samantien kans 🙂

  • Reply Journey Diary / Jenna keskiviikko, tammikuu 7, 2015 at 18:01

   Niinpä, toivotaan näin! On siinä sellasta tietynlaista tunnelmaa kun lähtee heti häiden jälkeen, tuntuu sit todellakin häämatkalta kun ei ehdi häähumukaan vielä laantua (: kiitos paljon kommentista!

 • Reply Maarit Johanna keskiviikko, tammikuu 7, 2015 at 20:47

  Talvihäät kuulostaa niin unelmalta ^^ Voin vaan kuvitella miten hyviä kuvia voi saada kun nyt on niin kaunista pihallakin.

  • Reply Jenna keskiviikko, tammikuu 7, 2015 at 21:03

   Jep, kunhan ei käänny lämpotila plussan puolelle, heittelee niin paljon nuo säätiedotukset… Toivotaan parasta! (:

 • Reply Tapsa keskiviikko, tammikuu 7, 2015 at 22:26

  Onneksi olkoon jo etukäteen ja mukavaa häämatkaa! Siitä bussimatkasta… Dubaissa bussit lähtevät muistaakseni pari kertaa tunnissa Ghubbaiban bussiterminaalista, Bur Dubaista tai Ibn Battuta-metroasemalta. Vaikka pääsääntöisesti miehet istuvat erillään naisista, näytti sekaparejakin bussissa istuvan. Bussi menee aika läheltä moskeijaa…ehkä kuski voisi pudottaa teidät pyynnöstä lähistölle. Kuitenkin taksi on suhtkoht halpa ja kätevä väline liikkumiseen tuolla. Jos käytte Marina Mallissa, huomatkaa hieno Emirates Palace hotelli ja Arabiemiraattien hallitsijan palatsi vasemmalla satamaan mennessä.

  • Reply Journey Diary / Jenna torstai, tammikuu 8, 2015 at 01:37

   Kiitoksia! (: Enpä tullut ajatelleeksikaan, että siellä on tuollanen miesten ja naisten erittelysysteemi… Kiitos vielä vinkeistäkin, tulee kyllä tää info tarpeeseen! Emirates Palace ja hallitsijan palatsi olis ainakin jäänyt muuten katsomatta.

  Leave a Reply