Plans for 2015

Kulunut vuosi on ollut ihan kiva matkusteluvuosi; helmikuussa olin viikonlopun kaverin luona Tallinnassa, maaliskuussa oltiin Samin kans Berliinissä ja heinäkuussa heitettiin pieni Suomiroadtrippi. Syyskuussa suunnattiin viikoksi sateiselle Mallorcalle. Ennen joulukuun Puolan reissua kerkesin vielä käydä pikaisesti Tallinnassa juhlimassa siskon synttäreitä.

Mahtavia reissuja ja ikimuistoisia hetkiä koko kulunut vuosi täynnä! 2014

Vain yksi varma reissu on tiedossa ensi vuodelle – häämatka Arabiemiraatteihin Dubaihin reilun parin viikon päästä. Ollaankin tässä melkeen koko päivä vaan makoiltu sängyllä läppärin kans ja etsitty potentiaalisia lentoja pallon toiselle puolelle. Ajateltiin tehdä vähän isompi reissu elokuussa, mutta ei tiedetä vielä minne! Elokuu sen takia, että sitä ennen ehtis hyvin tehdä kesän ajan töitä lentolippujen eteen. Syksymmällä taas ei viiti olla kovin pitkiä aikoja pois koulun penkiltä.

Annoin tällä kertaa miehelle vapaudet päättää mihin maailman kolkkaan lähdetään, koska viime aikoina oon vähän niinku varannut matkan meille ja sitten vaan maininnut asiasta ohimennen sivulauseessa Samillekin… Mutta anyway, toiveissa olis siis lähteä elokuussa kiertämään Aasiaa. Reitin varrelle osuisi meidän villeissä suunnitelmissa Hong Kong (Kiina), Manila (Filippiinit), Singapore ja Kuala Lumpur (Malesia). Toinen vaihtoehto olis pyörähdys Australiassa ja paluumatkalla pysähdys Uudessa-Seelannissa(kuvat we<3it)dfjsdofdfjsdofgdsjdofjdsoffkndfgfg

Tässä on 8 kuukautta aikaa miettiä, säästää ja tienata. 8)

Pysy kärryillä reissusuunnitelmista Facebookin kautta!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Previous Post Next Post

17 Comments

 • Reply Jerry / Pako Arjesta perjantai, joulukuu 26, 2014 at 20:14

  Ei lainkaan hassumpi vuosi takana ja sitäkin mahtavampi vuosi tiedossa :)! Dubaissa pitää ehdottomasti käydä joskus itsekin, joten mielenkiinnolla odottelen postauksia sieltä. Mahtavaa häämatkaa jo näin etukäteen :)!

  Suosittelen lisäämään tuohon teidän hienoon Aasia-suunnitelmaan vielä pyrähdyksen Tokioon ;).

  • Reply Journey Diary / Jenna perjantai, joulukuu 26, 2014 at 20:31

   Jep, en malta odottaa näitten suunnitelmien toteutumista! Kiitos paljon ja Dubai-postauksia varmasti tulee, mahdollisesti enemmän kuin teitä jaksaa kiinnostaakkaan…

   Hei hyvä idea! Onneks on vielä rutkasti aikaa hioa suunnitelmaa, vinkkejä otetaan kyllä mielellään enemmänkin vastaan (:

   • Reply Jerry / Pako Arjesta lauantai, joulukuu 27, 2014 at 11:55

    Olen nähnyt juttua Dubaista silloin tällöin, mutta näkisin mieluusti enemmän pariskunnan näkökulmaa tuohon, joten ei varmasti kyllästytä :).

    Olen tällainen ikuinen Tokio-fani, joten olihan se pakko ehdottaa :P. Tokio postauksia alkaa tulla pikkuhiljaa lisää, joten kannattaa vilkuilla sieltä alkaisiko se kiinnostaa :).

    • Reply Journey Diary / Jenna sunnuntai, joulukuu 28, 2014 at 15:52

     Joo pitää käydä lukemassa! (:

 • Reply Kthetraveller perjantai, joulukuu 26, 2014 at 20:31

  Ihania suunnitelmia! Kyllä ois myös kiva käydä noissa mainitsemissani kohteissa.

  • Reply Journey Diary / Jenna perjantai, joulukuu 26, 2014 at 20:43

   Suunnittelu on kivaa 😀 Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia olis loputtomasti, järjettömän vaikeeta päättää minne lähetään. Kaukomaille jokatapauksessa, mutta kun haluan käydä joka paikassa! Yhdysvallat tai Alaska kelpais kans….

 • Reply ulla50 lauantai, joulukuu 27, 2014 at 02:53

  Wau kuulostaa hyvälle! Suunnittelu on kyllä puolet nautinnosta. =) Ihanaa häämatkaa Dubaihin! Se on kyllä superkiva paikka!

  • Reply Journey Diary / Jenna lauantai, joulukuu 27, 2014 at 10:43

   Kiitos, kivalta paikalta kyllä vaikuttaa tuo Dubai muiden juttujen ja kuvien perusteella(:

 • Reply marikaw maanantai, joulukuu 29, 2014 at 11:16

  Suunnitelmat kuulostaa mahtavilta! 🙂 Mulla on ens vuoden suunnitelmat kanssa meneillään, mutta vielä ihan auki eikä mitään ole varattu. Toivottavasti pian saan jotain varattua. Uusi-Seelanti houkuttelisi melkein eniten.
  https://www.rantapallo.fi/marikaworld/tag/dubai/ tosta linkistä mun Dubai postaukset, jos niistä jotain hyötyä saisitte! 🙂

  • Reply Journey Diary / Jenna maanantai, joulukuu 29, 2014 at 17:40

   On niin paljo vaihtoehtoja ettei tiiä minne sitä lähtis! 😀 Tosi hyviä vinkkeä tuossa sun postauksessa, IBN Battuta olikin ihan uus juttu mulle ja toi aavikkosafari on ehdottomasti koettava!

 • Reply ottoizakaya maanantai, joulukuu 29, 2014 at 13:29

  Ah, mageita suunnitelmia. Arabi emiraatit on omalla listallani korkeella, rakastuin henkilökohtaisesti Singaporeen niin paljon, että oon varma, että digaisin myös tosta alueesta, kuvittelisin Singaporen olevan ikääkuin Aasian Dubai! 🙂

  Mulla on tässä linkkien takana omat postaukseni osasta noista Aasian mestoista, käy ihmeessä kurkkaamassa.

  Singapore
  https://www.rantapallo.fi/ottoizakayaexpress/category/singapore/

  Hong Kong
  https://www.rantapallo.fi/ottoizakayaexpress/category/hong-kong/

  Ja snadisti myös Australian Sydneystä jotain pientä. Pitää paneutua tähän maahan enemmän ensivuoden puolella.
  https://www.rantapallo.fi/ottoizakayaexpress/category/australia/sydney/

  Filippiineille olis kanssa huikeaa päästä. Kuala Lumpurista meitsille ei jäänyt kovinkaan kummoiset muistot, mutta Singaporesta, HK:oosta sekä Ausseista senkin edestä! Hyvää häämatkaa jo näin etukäteen. 🙂

  • Reply Journey Diary / Jenna maanantai, joulukuu 29, 2014 at 17:44

   Käyn todellakin lukemassa noi sun postaukset, vaikka osan niistä oonkin jo käynyt kattomassa 🙂 Niin huikeita kuvia et matkakuume senkun nousee! Kiitos paljon, eiköhän me pidetä ihan hyvä häämatka!

   • Reply ottoizakaya tiistai, joulukuu 30, 2014 at 00:15

    Hehe, loistavaa! Ja kiitosta. 🙂

 • Reply Sofia / Liikkeellä torstai, tammikuu 1, 2015 at 12:04

  Suunnitelmia on mukava tehdä varovaisesti jo heti alkuvuodesta niin niitä ehtii kivasti sitten toteuttaa ja pohdiskella 🙂 Ihanaa häämatkaa!

  • Reply Journey Diary / Jenna torstai, tammikuu 1, 2015 at 15:38

   Totta! (: Kiitos paljon, eiköhän siellä Dubaissa ihan saa ajan kulumaan! 😀

 • Reply Emmi lauantai, tammikuu 3, 2015 at 19:55

  Toivottavasti teijän suuret suunnitelmat nyt onnistuu (:

  • Reply Journey Diary / Jenna lauantai, tammikuu 3, 2015 at 20:09

   No sitä toivon minäkin! Mikäs tässä nyt muka estää.. (:

  Leave a Reply