Suomen suurin matkablogiyhteisö

Viikko 50 & 51

insta[1] Ekan illan Puolafiiliksiä! [2] Sain jonkun mielenhäiriön ja väänsin monta pellillistä tähtipipareita, noi ei meillä kahella kestänyt ees kahta päivää pidempään..  [3] Gdansk – seems to be the city of angels [4] Piti testata hotellin ikkunalauta, ihan ok oli
insta1[1] Turun lentokentällä odottelua jouluisissa tunnelmissa, tosin vettä satoi kuin tiedättevarmaanmistä [2] Gdanskin vanhankaupungin söpöt talot nätisti rivissä [3] Tuota näkyä oon oottanut!! Vihdoin valkoinen maa <3 [4] Kävihän kaikille jo selväksi, että oltiin Gdanskissa?

Insta löytyy täältä ja FB-sivu täältä!

Ihanaa joulua kaikille <3

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Maarit Johanna maanantai, 22 joulukuun, 2014 at 17:50

    Ihanan jouluista! Vanhoissa kaupungeissa on niin tunnelmaa 🙂

    • Reply jdJenna maanantai, 22 joulukuun, 2014 at 20:12

      Oon niin samaa mieltä (:

    Leave a Reply