Scandic Hotel Gdansk****

Varattiin huone kahdeksi yöksi hintaan 98 euroa Scandic Hotel Gdanskista****. Ei otettu aamupalaa, koska oltaisi keretty aamupalalle vain yhtenä päivänä. Eniten pidin hotellin sijainnista aivan päärautatieaseman vieressä, vanhaankaupunkiinkin käveli muutamassa minuutissa. Palvelu oli ystävällistä ja kaikki oli kuten pitikin. Olisimme valinneet halvemman hotellin, jos olisimme viipyneet kauemmin. Haluttiin kuitenkin saada rahoillemme vastinetta, joten Scandic oli varma valinta. IMG_2660IMG_2662IMG_2664IMG_2668IMG_2672Oltiin enemmän kuin tyytyväisiä siihen, että näkymät ikkunasta oli tallaiset rakennuksen vastakkaisen puolen betoniseinien sijaan! Vesipullokin oli ilmainen, nää elämän pienet ilot.. 😀IMG_2670-001IMG_2674IMG_2686Pitkän päivän jälkeen oli ihanaa rentoutua kuumassa vaahtokylvyssä. Kerrankin kaikki oli siistiä ja puhdasta, monessa muussa aiemmassa hotellissa ei olisi käynyt pienessä mielessäkään hypätä ammeeseen… Harvinaista luksusta siis 😀IMG_2677Aulakin kiilsi puhtauttaan. Vähän kyllä harmitti lauantaiaamuna, kun ei sitä aamupalaa otettu! Oli kiva kävellä sen buffet-pöydän ohi maha kurnien.. IMG_2693IMG_2694IMG_2695IMG_6538IMG_6539IMG_6540Voin kyllä tämän kokemuksen jälkeen suositella hotellia kaikille Gdanskiin matkaaville! En keksinyt mitään kitisemisen aihetta, vaikka kuinka yritin..

Blogi löytyy myös Facebookista ja lisää matkakuvia Instagramista (-:

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Maarit Johanna tiistai, 16 joulukuun, 2014 at 15:42

  Mun poikaystävä on koittanut opettaa ettei aina pidä antaa pelkkää positiivista palautetta. Minkäs sille voi jos on tyytyväinen reissussa ja kaikki on kohdillaan!?

  • Reply jdJenna tiistai, 16 joulukuun, 2014 at 16:08

   Mäkin yleensä löydän kaikesta valittamisen aiheitta, mutta tällä kertaa ei kyllä tullut mitään mieleen. Saatiin just sitä palvelua ja tasoa, mistä maksettiinkin (-: Toki joulumielellä voi olla jotain vaikutusta asiaan…

 • Reply Kthetraveller tiistai, 16 joulukuun, 2014 at 20:20

  Tosi kiva lukea aina näitä postauksia hotelleista. En ole vielä päässyt käymään Gdanskissa mutta kiinnostus piipahtaa sielläkin on suuri. Takuuvarmasti otetaan tämäkin hotelli harkintaan jos ja kun Gdanskiin päädytään, hinta ei oo paha 🙂

  • Reply jdJenna tiistai, 16 joulukuun, 2014 at 20:24

   Kannattaa kyllä poiketa gdanskiin, lennotkaan ei oo pahan hintaset (meillä menolippu 9€..). Kiitos kommentista!(:

 • Reply Emmi lauantai, 3 tammikuun, 2015 at 20:43

  Vaikuttaa ihan varteenotettavalta hotellilta, harmi kun ei ollut kuvaa aamupalabuffasta

  • Reply Journey Diary / Jenna lauantai, 3 tammikuun, 2015 at 20:56

   Kyllä voin ihan suositella 🙂

  Leave a Reply