Suomen suurin matkablogiyhteisö

Me lähetään Gdańskiin!

Eilen napsahti veronpalautukset tilille ja siinähän heti hätäännyin, että mihin nämä kaikki rahat laitan. Mun verkkokalvoille piirtyi samantien näky lentodiilit.fi -sivuilla bonganneistani ylihalvoista lennoista Puolaan (parhaimmillaan 9.90e/tsibale). Hetki siinä väännettiin Samin kanssa että lähteäkkö vaiko eikö ja…

…Check in done succesfully. 

large-001Wizzairin lento lähtee viikon päästä Turusta! Varattiin huone Scandic Hotel Gdanskista****  kahdeksi yöksi. Tässä vaiheessa Samikin alkoi jo lämmetä ajatukselle. Scandic vei tällä kertaa, koska a) sijainti keskustassa ja b)  hinta-laatu -suhde c) varma valinta (49 euroa/yö). Varmaa valintaa perustelen sillä, kun esim. Berliiniin buukattiin hyvin varusteltu huone ja pari päivää ennen lähtöä saatiin tekstari tyyliin ”Hei! Muistattehan, ettei huoneessanne ole wc:tä/kylpyhuonetta! Iloista matkaa!” Kauheen soittelu- ja sähköpostisodanhan ne sai Berliinin päässä tästä aikaiseksi, mutta loppujen lopuksi tiukan väännön jälkeen saatiin kyllä maksamamme huone vessoineen ja suihkuineen.

 Ei olla kummatkaan käyty aiemmin Puolassa, joten ei oikein tiedä mitä oottaa. Ehkä jotain Budapestin kaltaista? Eniten ootan vanhankaupungin joulutoria Targ Weglowy -aukiolla!

Nyt otettais niitä vinkkejä vastaan joulutorista ja Gdanskista ylipäätään! Kuulisin mielelläni myös muiden kokemuksia paikasta! Kiitos paljon etukäteen: )

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Katja torstai, 4 joulukuun, 2014 at 10:51

  Ihanaa Gdanskiin! Puola yllätti mut positiivisesti keväällä kun kävin moikkaamassa kaveria Wroclawissa. Siellä ainakin vanhakaupunki oli erittäin tunnelmallinen ja hintataso ihan huippuluokkaa. 😀

  Gdanskista mulla ei siis ole mitään kokemuksia, mutta on varmasti ihan yhtä kaunis ja positiivinen kokemus kuin Wroclawikin : )
  Kannattaa syödä ja juoda hyvin kun halvalla saa 😉

  • Reply journeydiary torstai, 4 joulukuun, 2014 at 11:11

   En löytäny pahaa sanottavaa netin syövereistä Puolasta turistin näkökulmasta, joten täytyy olla kiva paikka! Ollaan vaa viikonloppu, joten kiire tulee nähä kaikki mitä haluaa! Syötyä ja juotua tulee varmasti 8)

 • Reply Maarit Johanna torstai, 4 joulukuun, 2014 at 12:08

  Panun matkat-blogissa muistaakseni on paaaljon Puola-juttuja! Kirjoitahan postaus sitten millaista oli lentää tuolla halpisyhtiöllä. Mulla ei ole kokemusta paljon ollenkaan 😀 Hauskaa matkaa ^^

  • Reply journeydiary torstai, 4 joulukuun, 2014 at 12:34

   Ookei pitääpä kattoa!! Kiitti postausvinkistä(: mielenkiinnolla ootan itekki ku en oo turun lentokentälläkää ikään käyny. Söpöt pinkit koneet wizzairilla ainaki:D kiitoss, eiköhän me pidetä hauskaa!:)

  Leave a Reply