Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kurkkaus mun Instagramiin

insta[1] Vaasassa viettämässä naisteniltaa kera tikkumakosten [2] Sain houkuteltua siskon Tampereelle syömään Amarillosapuskaa [3] Meidän uus lemppari on Vohvelikahvila, nää on näitä elämän pieniä iloja. Chai kaakao <3 [4] Tallinnan Vanhankaupungin katua 
Hiljattain päivitetty[1] Samin antama 20v. synttärilahja mulle, tykkään!! [2] Näitä mun päähänpistoja… [3] Paras tapa tappaa aikaa on syöminen! Helsingin Vapiano. [4] Shoppailua Tallinnassa 
Hiljattain päivitetty1[1] Peiniteili [2] Sami heittäytyi kodinhengettäreksi ja pyöräytti lihakeiton, oli muuten hyvää ja ruokaa oli moneks päiväks! [3]  Varaan tälläsen meidän häihin, pitää olla kunnon hääsaippuakuplat kun astellaan kirkosta pihalle 😀 Do it big or don’t do it at all… [4] Laiva keikkui, vai olinko se minä? Joka tapauksessa kohti Tallinnaa mennään! 

Instasta mut löytää nimellä @jennammariiia

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Maarit Johanna perjantai, 21 marraskuun, 2014 at 17:40

    Tuo kompassitatska <3

    • Reply journeydiary perjantai, 21 marraskuun, 2014 at 18:01

      Kiva että tykkäät! 🙂 Eipä tarvi eksyä reissuilla ku on aina kompassi mukana!

    Leave a Reply