Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tallinna kuudessa tunnissa

Herätyskello soi 4.30. Sitten vaan vaatteet niskaan ja auton nokka kohti Helsinkiä. Kerettiin just ja just kaikista viimesimäpinä matkustajina siskon kans laivaan, joka lähti 7.30… Jos oltais 2 minuuttia myöhemmin tultu juosten paikalle, oltais saatu vilkuttaa laivalle heipat.. Kyseessä oli siis päiväristeily ja maissaoloaikaa oli sen 6-7 tuntia. Aikasemmasta viisaampina oltiin jo tuntia ennen satamassa oottelemassa takasin lähtöä… Koska vihaan myöhästelyä.

Koska tultiin viimesinä laivaan, ei ollut toivoakaan istumapaikoista. Parin tunnin laivamatka meni kuitenkin aika nopeesti siinä kauppoja kierrellessä ja kannella keikkuessa. tallinnatallinna1IMG_2024Saavuttiin maihin puoli 10 ja suunnattiin samantien kaupoille. Shoppailu on aika olennainen osa Tallinnan reissuja… Ite ostin housut ja paidan ja tiettyjä elintarvikkeita. 😀tallinna3tallinnnanaanKauppojen kiertelyn jälkeen syömään, minnekkäs muualle kuin Vapianoon! Kyllä noilla Viron hinnoilla kelpaa syödä mahansa täyteen… Suomessa olis jäänyt jälkkäri ottamatta, mutta vähän päälle 3 euron hinnalla ei voinut jättää välistä. Vapianon sapuskat ei petä!tallinnnanaKun pakolliset shoppailut oli suoritettu, lähdettiin käppäilemään Vanhaankaunkiin. Tallinnassa ei hirveästi joulun tulo näkynyt, lukuunottamatta vasta rakenteilla ollutta joulutoria. Onkohan joulu sitten vaan niin paljon kaupallisempi juhla Suomessa, kun tänne on jouluvalot ja kuuset rantautuneet jo lokakuun puolella? tallinnanatallinnana1tallinna2IMG_2219tallinnana2tallinnana3tallinnana4tallinnana5BlogimatskuuSiinäpä se aika vierähti shoppaillessa, Vanhaakaupunkia kierrellessä ja syödessä. Oli kiva reissu, vaikka oltiinkin ihan kuolleita väsymyksestä! Muutaman tunnin yöunilla tuntu päivä aikas raskaalta.. Puoli 7 illalla oltiin takas Helsingissä, siitä sitten vielä ajaminen Tampereelle. Yllätettiin kuitenkin ittemme ja lähettiin vielä baariin kotiin päästyä. Siinä vierähtikin koko vuorokausi hereillä, voin kertoa et nyt ainakin väsyttää… 

Tää ei jostain syystä joitakin huolinut kuvia yksittäisinä, joten laitoin sitten kaikki kollaasiksi… 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply