Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kilometripostaus

Luulitte varmaan (ja niin luulin mäkin), että kuukauden takainen Mallorcan reissu oli jo loppuun käsitelty… Löysinpä kuitenkin kameraa selatessa paljon kuvia, jotka ei jostain syystä päätyneet koneelle asti kun niitä aikanaan siirtelin! Aattelinkin, että enkö muka ottanut hotellistakaan kuvia.. No, tässä tulee! Voisinkin alottaa meidän hotellista (Sol Lunamar***), ilkeästä respan sedästä ja hotellin lähiympäristöstä.

Aiemmat Mallorca- postaukset löytyy täältä, täältä ja täältä!
IMG_1087IMG_1499Hotellin aula ja muut julkiset tilat oli ihan kivoja ja siistejä. Kukat oli feikkejä ja jotkut huonekaluista Ikeasta, mutta täähän onkin vaan 3 tähden hotelli (ainakin oli kotoisa olo..). Ainoa asia mistä jäi paskan maku suuhun, oli hotellin respan työntekijän käytös. Ihan sama mitä kävi kysymässä, aina sai vastaukseksi tiuskimista. Yksi käytännön esimerkki: tilasin nettiaikaa, mutta maksun jälkeen netti ei auennut. Kävin ihan ystävällisesti kysymässä, että osattaisiinko respassa neuvoa. Vastaus oli tähän tyyliin puoliksi huutaen ja kädet heiluen: what’s wrong with you I told you yesterday if you just listened what I said…. Olin siis edellisenä päivänä käynyt kysymässä, paljonko wi-fi salasana maksaa, eli kysyin tällä kertaa aivan eri asiaa. Hotellin aulassa oli vielä lappu Please don’t hesitate to ask staff if there’s problems with wi-fi. Olin tosta vastauksesta niin ihmeissäni, etten oikeen tiennyt miten päin olis ollut. Olisi pitänyt kysyä, että olisko hän vastannut noin ala-arvoisesti hänen ikäiselleen (abouttiarallaa 40v.) asiakkaalle. Ja tää ei ollut aina kerta, toi oli koko ajan samalla asenteella.

Mutta se siitä!  Tässä kuvia hotellin piha-alueesta, uima-altaasta, lähellä sijaitsevasta rannasta, kävelykadusta ja muusta hotellin lähiympäristöstä. Hotellin sijainti oli loistava, rannan näki heti hotellin portilta ja kaikki kaupat ja ravintolat olivat kiven heiton päässä. Tykättiin myös Palmanovasta alueena paljon, koska se ei ollut esim. Magaluffin kaltainen biletysmesta vaan paljon rauhallisempi. Magaluffiin oli lyhyt kävelymatka ja käytiinkin sielä kerran, mutta toista kertaa ei tarvinnut. Paikka oli täynnä kännisiä brittiteinejä ja joka puolella oli likaista, rannatkin oli paljon huonommassa kunnossa. Bailattiin ennemmin eläkeläisten kans Palmanovassa.
IMG_0785IMG_0850IMG_0890IMG_1790IMG_1777IMG_1753Meidän hotellissa ei ollut aamupalatarjoilua ollenkaan, joten käytiin aina jossain ravintolassa syömässä 2-3 euron aamupalat ja pakolliset kahvit naamaan. Rantakatu oli täynnä hyviä ravintoloita laidasta laitaan. Hintataso oli myös kohdillaan, joten tuon reissun aikana tuli kyllä syötyä!
IMG_0867IMG_1674Käytiin saaren pääkaupungissa Palmassa kolme kertaa, sinne oli niin helppo mennä bussilla vartissa kolmella eurolla. Ei tarvi muuta sanoa, kuin että upea kaupunki ja ehdottomasti koko reissun kohokohta! Eka kerralla satoi kaatamalla, joten ei kauaa viihdytty. Seuraavilla kerroilla paremmalla säällä ja auringon laskiessa Palma näytti parhaat puolensa. Päätettiin, että muutetaan tänne sitten rikkaina eläkeläisinä ja sanotaan lapsenlapsille vaan että
soronoo. Eletään niinkuin Mr. Mallorcat jne…
IMG_0988IMG_1045IMG_1609Vuokrattiin auto päiväksi ja lähdettiin kiertämään saarta ympäri. Oli todellakin 80 euron arvoista! Maisemat vuorilla olivat mitäs muutakaan kuin upeita ja päästiin tutustumaan myös muihin Mallorcan kaupunkeihin. Ekana pysähdyttiin Valldemossaan, josta annan kuvien puhua puolestaan. IMG_1164IMG_1196IMG_1199IMG_1204Laitoin edelliseen postaukseen paljon kuvia Valldemossasta, käykää sieltä kurkkaamassa! Parin tunnin kiertelyn jälkeen matka sai taas jatkua kera matkaeväiden, fitness for life.
IMG_1214IMG_1238Matkan aikana jouduttiin pysähtyä moneen otteeseen kuvailemaan ja ihmettelemään järjettömän hienoja maisemia. Vuorille noustessa ilma kylmeni ja pilvet täytti taivaan, mutta ei se menoa haitannut! Kapeilla vuoristoteillä oli pakko karjua Samin korvaan että ajaisi hiljempaa, lopulta pyöräilijätkin ohitti meidät.. Mutta selvittiin hengissä!
IMG_1354IMG_1388Hups, taisin vähän liioitella tän postauksen pituuden kans. Toivottavasti edes joku jaksoi rullata loppuun asti 😀 Mutta tosiaan noissa aiemmissa postauksissa on enemmän juttua eri kaupungeista, sieltä kattomaan jos kiinnostaa(: Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 9 marraskuun, 2014 at 16:33

    Hei teille on haaste mun blogissa 🙂 https://www.rantapallo.fi/paapilvissa/2014/11/09/mita-matkabloggaajalla-meikkilaukussa/

  • Reply journeydiary sunnuntai, 9 marraskuun, 2014 at 18:27

    Jee mahtavaa :)! Pitääpä käydä sen kimppuun!

  • Leave a Reply