Suomen suurin matkablogiyhteisö

12+2 places to visit before we die

En ala luettelemaan tähän kaikkia niitä paikkoja missä halutaan vielä tämän elämän aikana ehtiä käymään, sillä lista olis loputon. Mutta tässä meidän (oletan, että Sami on samaa mieltä :D…) bucket list! Nää ei ole tärkeysjärjestyksessä, koska en osaa päättää. Kuvat we heart it-sivustolta.

1. Pariisi. Sami lupasi viedä mut Pariisiin jo silloin kun alettiin seurustelemaan, sitä tässä oottelen vieläkin. Oon kuullut useammilta Pariisissa käyneiltä, että paikka on täysin yliarvostettu eikä se Eiffelkään niin erikoinen ole. Joka tapauksessa jokin tässä kaupungissa vaan viehättää, no can do! large (3)2. Australia & Uusi-Seelanti. Koska kengurut. Jos Australiaan asti lentää, olis suorastaan häpeällistä lentää suorinta reittiä takasin Suomeen. Tää haave tuntuu aika kaukaiselta tällä hetkellä, mutta aina saa haaveilla!large (4)large (5)3. New York. Tää kaikista kliseisin! Mutta pakkohan nykissä on jokaisen edes kerran elämässään päästä käymään. Ei varmaan tarvi sen kummempia erittelyjä!large (6)4. Rooma. Rakastuin Italiaan Toscanan reissulla, jolloin kävimme myös Milanossa. Harmittaa vieläkin kun ei käyty Roomassa, mutta onpahan ainakin kunnon syy lähteä taas Italiaan! Italialainen ruoka on parasta maailmassa, näin by the way. Voisin lähteä ihan vaan senkin takia. Jos meillä olis kesähäät, tää olis ollut todennäköisesti häämatkakohteena!large (7)5. Tokio. Niin erilainen maa ja erilainen kulttuuri, että reissusta Japaniin tulisi varmasti mielenkiintoinen. large (8)6. Wien. Wien jäi tutkimatta aiemmalla Itävallan reissulla, joten onhan sekin vielä nähtävä. Haluaiskohan joku kustantaa meille reissun Wieniin joulutorille? Pitää varmaan laittaa joulupukille viestiä. large (9)

7. Pietari. Niin lähellä mutta silti niin kaukana! On se kumma, kun ei naapurimaahan pääse käymään. Vielä joskus!large (10)8. Alaska. Koska erämaa ja luonto ja jääkarhut. Mua tää nyt ei ehkä varmaan niin sinänsä yhtään hirveesti houkuta, mutta Sami käski laittaa.large (11)9. Mauritius. Valkeat rannat suoraan paratiisista. Vaikkakin reissu tänne lähivuosina on yhtä todennäköinen kuin lentävä lehmälauma. Tuli vastaan unelmahäämatkoja etsiessä, mutta ei sillä ettemme tyytyisi Dubaihin!large (12)10. Norjan pohjoisosat. Se luonto kaikenmaailman vuonoineen ja idylliset pikkukylät! Oltiin jo vähällä toteuttaa tää roadtrippi viime kesänä, mutta väsymys iski kesken ajon ja pysyteltiinkin sitten vaan Suomen rajojen sisäpuolella… large (13)11. Brasilia. Etelä-Amerikan vahvistus. Hyvää ruokaa, mukavia ihmisiä, upea luonto… large (14)12. Singapore & Bali. Singaporen loputtomat ostosmahdollisuudet, trooppisuus, monikulttuurisuus.. Kuulema yksi maailman viehättävimmistä suurkaupungeista!  Samalla reissulla voisi pyörähtää myös Balilla, josta ollaankin jo haaveiltu moneen otteeseen. large (16)large (17)Koska en voi sanoa nyt tai ei koskaan, sanonkin nyt tai joskus! Tuli kyllä sellanenkin matkakuume tätä tekiessä, että huhuhh.. Onneksi on seuraava matka jo suunnitteilla!

 Olis mielenkiintosta kuulla, mitä teidän muiden bucket list sisältää!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sandra sunnuntai, 26 lokakuun, 2014 at 20:58

  Matkakuume vain nousee kun näitä listoja lukee! Toivottavasti pääset käymään kaikialla, missä haluatkin! 🙂

  • Reply journeydiary sunnuntai, 26 lokakuun, 2014 at 21:04

   Niinpä, sitä toivon itekkin! Jospa 80vuotiaana voisin sanoa käyneeni kaikissa 😀

 • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 26 lokakuun, 2014 at 21:45

  Norja ja Alaska kyllä!! Huippuvuorethan ei siis Alaskaan liity millään tavalla, mutta Pohjois-Norjaan 🙂 Arktiset alueet on tosi aliarvostettuja lomakohteina. Maisemat ainakin on niin mielettömiä. Ja kelitkin on ok, kunhan matkustaa kesällä 🙂

 • Reply journeydiary sunnuntai, 26 lokakuun, 2014 at 21:49

  XDD Sami luetteli vaan mulle että Alaska ja huippuvuoret, laitoin ne sit näköjään alaskan alle! Pitääpä muokata, kiitti korjauksesta! 😀

 • Reply katareissaa sunnuntai, 2 marraskuun, 2014 at 02:06

  Hyvä lista sulla, toivottavasti pääset käymään kaikissa unelmakohteissasi! Jospa sitä itekin jossain vaiheessa kirjoittais oman listan, se on vaan aika vaarallista touhua matkakuumeen kannalta…:D

  • Reply journeydiary sunnuntai, 2 marraskuun, 2014 at 10:22

   Tuli ihan sellanen ”apua tää elämä loppuu jo pian ei kerkee tekee mitää” -fiilis tuota listaa tehdes… Mutta kai täs silti kerkeää! 😀 mielenkiinnolla jään oottelee sun listaa(:

  Leave a Reply