Suomen suurin matkablogiyhteisö

Häämatka Dubaihin, check!

Saatiin vihdoin päätettyä häämatkakohde ja pistettyä matka varaukseen! Arabiemiraatit siis kutsuu tammikuun 13 päivä, lähtö on siis heti pari päivää häiden jälkeen. Hotelliksi valikoitui Holiday International****. Viikon majoitus ja Finnairin lennot maksoivat 690 euroa per henkilö. Oltais alun perin haluttu Balille, mutta päädyttiin sitten jostain kumman syystä puolet halvempaan vaihtoehtoon! Hotelli sijaitsee Sharjahilla, joka on Dubain lähin naapuriemiraatti. Lähistöltä löytyy Khalid Lagoon -lahtea reunustava kävelykatu ja Central Souk. Aivan täydellinen häämatkakohde meille; rauhallinen paikka, mutta sijaitsee vain lyhyen matkan päässä säihkyvästä metropolista. Tekemistä varmasti riittää viikon jokaiselle päivälle, jos altaalla paistattelu alkaa kyllästyttää. Kuvat we<3it-sivustolta.large (1)largelarge (2)Vähän arveluttaa tuo Dubain keinotekoisuus, mutta toisaalta kyllähän noita rakennuksia ja nähtävyyksiä ihmetellessä silmä lepää! Sattui sopivaan aikaan myös nuo kerran vuodessa järjestettävät ostosfestivaalit, tais tulla matkalle samantien lisää hintaa… 😀 Mikään hellehän tuolla ei tammikuussa ole, mutta noin 24 asteen keskilämpötila riittää aivan hyvin meille. Kuuntelisin mielelläni muidenkin matkavinkkejä ja kokemuksia Dubaista, kun ekaa kertaa ollaan lähdössä tuonne (:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Maria keskiviikko, 22 lokakuun, 2014 at 15:19

  Riippuu vähän siitä mistä itse tykkää, mutta itse pidin paljon vanhasta kaupungista Bastakiyasta kaiken sen keinotekoisuuden vastapainoksi. Dune bashing aavikolla illallisineen oli kiva elämys ja palmusaaren päädyssä olevassa vesipuistossa sai päivän vierähtämään mukavasti 🙂 Eikä sovi unohtaa shoppailua! Vaikka viettäisi koko päivän Dubai Mallissa ei kaikkia putiikkeja ehdi käymään läpi. Oikein huippukivaa häämatkaa!

  • Reply journeydiary keskiviikko, 22 lokakuun, 2014 at 21:06

   Tosi hyviä vinkkejä! Voin vaan kuvitella sitä kauppojen määrää.. Pitää kyllä käydä tuolla vanhassa kaupungissa, näkis vähän sitä toistakin puolta Dubaista ja ois miehelläkin jotain tekemistä 😀 Kiitos paljon, eiköhän meille ihan kiva reissu tuu (:

 • Reply Maarit Johanna keskiviikko, 22 lokakuun, 2014 at 17:07

  Empä ole koskaan käynyt emiraateissa! Kuwait juurikin kiinnostaisi koska se ei taida olla niin yleinen lomakohde vielä täältä päin matkustettaessa. Keinotekoisuus mullakin ehkä vähän häiritsee ja omalla kohdalla miettisin kahdesti lähtisinkö. Rentoutumiseen ja shoppailuun varmasti täydellinen kohde!

  • Reply journeydiary keskiviikko, 22 lokakuun, 2014 at 21:16

   Oon aina aatellu, että Dubaissa pitää ainakin kerran päästä käymään ja nyt oli matka vielä sopivaan hintaan niin miksipä ei (: Varmaan viikko ihan sopiva aika olla tuolla, muuten tulee tuhlattua rahaa liikaa ja alkaa se keinotekoisuus tulla korvista ulos.. 😀 Kohtuullinen hinta ja suht lämmin keli oli ne tärkeimmät mitä tältä matkalta haluttiin (:

 • Reply marikaw keskiviikko, 22 lokakuun, 2014 at 17:19

  Mulla on tekeillä muutama postaus Dubaista, tulossa tässä muutaman viikon sisään. 🙂 Voin tulla pistämään linkkiä! Olin siellä 2013 helmikuussa, ja paikka oli kyllä erittäin hieno, tykkäsin. Jeeppiretkeä aavikolla suosittelen, se oli hieno kokemus, ja joku vesipuisto kannattaa koluta. Muutenkin Dubai on yksi iso nähtävyys… Kaikki on maailman suurinta… Varmasti toimii häämatkakohteena! Eikä todellakaan mikään hullu hinta.

  • Reply journeydiary keskiviikko, 22 lokakuun, 2014 at 21:18

   Mahtavaa, pistä ihmeessä linkkiä tulemaan! Vinkit on enemmän ku tervetulleita (: Tuota jeeppiretkeä itekki aattelin, jos ei vaan oo liian kallis.. Joo munkin mielestä ihan hyvä tarjous!

  Leave a Reply