10 sunsets

644370_4190285923921_2083495982_n-001

Kuva (10)

Kuva (23)

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuva (31)Yläpuolella olevat kuvat on ikuistettu Rodokselta, Kreikasta. Olin siellä kavereiden kanssa syyskuussa 2011. Alla olevassa kuvassa ollaan Raippaluodonsillalla (Vaasa) ensimmäisinä pimenevinä iltoina kesän jälkeen. Oli pakko pysähtyä kuvailemaan, tuo taivas oli niin kivan värinen!

UxhpohfiSeuraavat kuvat räpsitty Turkissa, Egyptissä ja Mallorcalla.

T13

reeesorna 276

IMG_4802-001

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

IMG_4197

IMG_4601

Talvi on pian täällä. Sen tietää pakkasöistä ja talvirenkaista, mutta ennenkaikkea tästä stressin määrästä. Oma valintahan se on jättää kaikki kouluhommat sun muut velvollisuudet marraskuulle, kun kesän jälkeen olis ollut monta kuukautta aikaa tehdä vaikka ja mitä. Häävalmistelut alkaa pikkuhiljaa konkretisoitua ja on tuo häämatkakohdekin vielä päättämättä. Tän hetken tehtävälistä vilisee päässä epämääräsenä ja irtonaisena kasana, vois joskus opetella organisoimaan asioita! Tällä hetkellä on niin paljon suunnitelmia, jotka on vielä auki. En edes tiedä, asutaanko enää samassa paikassa joulun jälkeen. Tekis niin mieli toteuttaa joku jouluinen kaupunkireissu, mutta ensin on pakko saada asioita vähän järjestykseen. Kunhan saadaan tärkeimmät asiat (lue: häät,asuminen) hoidettua, pystyy taas alkaa suunnittelemaan seuraavaa matkaa. Jouluntulo on ihanaa, mutta ennen sitä hössötystä haluan fiilistellä auringonlaskuja menneiltä matkoilta. Olispa nytkin yhtä rento olo, kun mitä noista kuvista välittyy! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply