Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pako Antalyaan

Ois ollu kiva kirjottaa ”Pako viidakkoon” tai jotain, mut minkäs teet kun oltiin vaan tylsällä rantalomalla Turkissa… Mutta tosiaan, lupailin tehä Antalyasta erillistä postausta ja tässä se tulee! Sidessä alko pikkuhiljaa tuntua siltä, että paikka on jo nähty ja nyt kaipais äkkiä jotain actionia, jota löydettiinki sitten viimein Antalyasta! Sää oli taas mieletön, ei pilven pilvee missään… Bussimatka kesti parisen tuntia. Olis tehnyt mieli olla Antalyassa kauemmin, mutta lähdettiin illalla takasin tukikohtaan Sideen. 
WP_006041reeesorna 300Tuo kaupunki oli tosi siisti ja moderni. Ehkä kuvat puhuu kuitenki paremmin puolestaan. Antalyassa oli ainakin meidän mielestä paljon halvempaa kuin Sidessä, mikä yllätti, tässä tapauksessa negatiivisesti. Meinas nimittäin otsasuoni pullistua ainakin allekirjoittaneella, kun alko miettimään, että jos oltaisiinkin vietetty koko viikko Siden sijaan Antalyassa syöden halvempaa ruokaa ja nauttien suurkaupungin antimista. Side alko tässä vaiheessa tuntua pelkältä turhalta turistirysältä 😀 Alan nyt pikkuhiljaa jo olla sinut tän asian kans..

reeesorna 340WP_006047Doesn’t matter where you go, you’ll always find the Angry birds.. Ja löydettiinpä myös vesiputous! Tutkittiin etukäteen tuota vesiputousjuttua ja jotenkin kuvittelin, että se olis ollu hienompi tai isompi tai jotain. Ensinnäkin sitä ei päässyt katsomaan edes läheltä, niin sitä vaan kävi vilkasemassa aidan yli ja se oli siinä. Oon niin masentavaa matkaseuraa..
WP_006057reeesorna 305WP_006017WP_006065Paluumatkalla Sideen mökötettiin kamelin kans kilpaa.. Kuitenkin heti kun pääsi takasin Sideen, tuntu niinku olis tullut isolta kylältä kotiin 😀 Ainakin auringonlaskua katellessa silmä lepäs! On muuten kertynyt aika paljon kuvia auringonlaskuista eri paikoista, ehkä niistäkin vois värkätä jotain postauksen tynkää..? (: Nyt kuitenkin opiskelijan velvollisuudet kutsuu! Sea

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply