Suomen suurin matkablogiyhteisö

Titanicilla etelänaapurissa & Kreutzwald Hotel Tallinn

Lähdettiin kaveriporukalla viime vuoden joulukuussa suomalaisten suosikkikohteeseen Tallinnaan moikkaamaan kaveria. Terve vaan, jos luette tätä 😀 Mun ja Samin yöpymispaikka oli Kreutzwald Hotel Tallinn****, josta pulitettiin yhteensä noin 110 euroa kahdelta yöltä. Tykättiin niin paljon, että jos Tallinnaan on tulevaisuudessa menoa, niin valitaan kyllä vastaisuudessakin tää majoitus. 55e per yö ei oo ollenkaan paha hinta noin tasokkaasta hotellista. Suomesta voi saada samalla hinnalla huoneen Omenahotellista… Kreutzwaldin aamupalakin oli tosi monipuolinen ja hyvä. Ärsyttää taas vaihteeks, kun ei tullut kuvailtua tuolla tän enempää! Älkää muuten häiriintykö Ruotsin lipusta, ihan Viroon oltiin menossa. Varotan myös jo etukäteen, että kuvat on sitte matkapuhelinkamera-ajoilta! WP_007720WP_007731Parin päivän aikana shoppailtiin, kierrettiin Vanhaakaupunkia ja käytiin merimuseossa! Museossa oli kaikenlaisia laiva- ja meriaiheisia juttuja sekä kirsikkana kakun päällä Titanic -näyttely. Päästiin esimerkiks käymään 1. maailmansodan aikaisessa sukellusveneessä ja tutkimaan Titanicin ykkösluokan hyttejä ja laivaa yleensäkin lähietäisyydeltä. Museoon pääsee helposti taksilla, kun ilmottaa vaan kohteeks Lennusadamin! Eikä oo edes kaukana, mekin Samin kans käveltiin tuolta takasin keskustaan ihan huvikseen. 
WP_007764WP_007797WP_007786WP_007787WP_007766Hccuuvå-001Saatiinpa myös ensilumet niskaan! Tuli ihan joulufiilis <3Hupguhpii

Nää seuraavat kuvat on otettu toiselta Tallinnan reissulta noin kuukausi tuosta edellisestä reissusta eteenpäin! Ei pysynyt lumetkaan maassa kauaa.. Vanhakaupunki on Tallinnassa parasta heti maan halvan hintatason jälkeen! 😀IMG_5004IMG_5002IMG_4990Tekis taas mieli päästä Tallinnaan tekemään vähän jouluostoksia ja Vapianoon syömään puolet halvemmalla kuin Suomessa! Saapa nähdä antaako meidän miljoonabudjetti myöten… 😀

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply