Suomen suurin matkablogiyhteisö

Häämatkaongelmia

1463246_10202511565618890_854971944414033481_n

Huhhuh, kun aika menee nopeaa. Mutta koska tää ei oo mikään hääblogi, niin jätän mun bridezillabitch -identiteetin tän blogin ulkopuolelle ja kanavoin noita tuntemuksia ennemmin vaikka kaasoille ja ennen kaikkea tuolle paremmalle puoliskolle (: Mutta siis häämatka on tällä hetkellä se isoin kompastuskivi! Ongelmia tuottaa enimmäkseen ajankohta eli tammikuu. Haluttaisiin jonnekkin lämpimään ja ei siinä mitään, paitsi että rahaa ei oo ihan niiku rantaryöväreillä ja Euroopan ulkopuolelle matkustaminen luonnollisesti maksaa (on tosiaan noista itse häistäkin tulossa jonkunmoinen lasku). Jos nyt kuitenkin leikitään hetki, et tää raha ei olis ongelma ja unelmoidaan Balista! Kuvat We Heart It -sivustolta. 

large (2)-001large-001Bali (Indonesia) on ensimmäinen häämatkakohde, jota ollaan harkittu vakavasti (voisihan sitä ajatella häämatkaa vaikka minne maailmaan ääriin, mutta yritetään nyt kuitenkin pysyä realistisina). Lennot ja 10 yötä neljän/viiden tähden hotellissa irtoaisi noin 1400 eurolla per pää. Olisihan se mahtavaa edes kerran elämässä asustaa viimeisen päälle luksushotellissa paratiisisaarella! Toisaalta 25 tunniksi venyvät lennot vaihtoineen ei oo ihan niin paratiisiluksusta, mutta ei se meille kuitenkaan mikään ehdoton este ole. Toisaalta tuolla hinnalla saisi monta budjettireissua Eurooppaan ja jos nyt oikein ollaankin pihejä, niin lähdetään vaikka Budapestiin Ryanairilla 15 euron lentolipuilla (kuten viime marraskuussa) ja oltaisiin pitkä viikonloppu jossain kivassa hotellissa. Ei kuitenkaan haluta honeymoonia viettää missään kahden/kolmen tähden hotellissa, eikä mielellään jakaa hääsviittiä ruotsalaisen ja norjalaisen reppureissaajan kanssa. Kuten sanoin, edes kerran elämässä sitä luksusta! 😀 Puhelimella napattuja kuvia Budapestistä, koittakaa saada selvää pikselimössöstä!IMG_1655IMG_1658HpcfpucjåkhXptciblXtxycuSaa nähdä, vietetäänkö talvinen kaupunkiloma jonkin Euroopan maan pääkaupungissa vai satsataanko kaukomatkaan – ja eletään onnellisesti elämämme loppuun saakka vain vedellä ja auringon valolla. Todennäköisesti kuitenkin löydettään itsemme jostain Tallinnan laivalta viettämässä romanttista iltapäivää päivätansseissa kännisten vanhusten kanssa.. Onneksi häämatkaa ei ole kuitenkaan lakisääteisesti pakko toteuttaa viimeistään viikon kuluttua häiden jälkeen, joten ehkä Bali odottaakin sitten talvella 2038 (: Minne kannattaisi mennä häämatkalle tammikussa, ilman että tarvisi maksaa itseään kipeäksi, mitään ideoita? Anyone? Loppuun vielä Samin visio meidän tulevaisuuden hääpotretista <3 hääkuva

 

Anteeks jos tää herätti jotain ”I don’t wanna live in this planet anymore” -fiiliksiä.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply