Suomen suurin matkablogiyhteisö

Keväinen Berliini

Hypättiin keväässä vähän eteenpäin, kun suunnattiin Airberlinin siivin viime maaliskuun lopulla Saksaan. Paikan päällä kevät oli jo ehtiny pitkälle, lämpötilat lähenteli 20 astetta ja puissa näkyi lehdet, toisin kuin Suomessa. Majailtiin neljä yötä Alper Hotel am Postdamerissa***, mikä kustansi noin 40 euroa per yö. Hotelli ei ollut häävi, mutta köyhän opiskelijan budjetilla ei auta valittaa 😀 No can do, ikuinen matkakuume… Hotelli oli kuitenkin hyvällä paikalla Postdamer Plazin lähellä, mikä korvasi tällä kertaa laadun! Myös aamupala oli yllättävän monipuolinen ja aivan hyvää vastinetta rahalle. Oltaispa tietty, et innostutaan perustamaan matkablogi, niin olis enemmän blogimatskua tästäkin reissusta…

IMG_1025

Terassikeli 8)

Pitihän se paikallinen eläintarhakin eli Zoo Berlin käydä tutkimassa, vaikka ei niin eläintarhoista välitetäkään 😀

IMG_1185

Tää pingviini oli ihan mahtava! Se uiskenteli perässä ylvään näkösenä ja pärskytteli pyrstöllään kun käveltiin sen vieressä :’D

IMG_1237IMG_1253

 

IMG_1318IMG_1316

Suosittelen Berliiniä kaupunkilomakohteena varsinkin keväällä! Neljä päivää ei ollu läheskään tarpeeks tähän kaupunkiin tutustumiseen, uus reissu Saksaan siis häämöttää jossain tulevaisuudessa tuolla valovuosien päässä :p Tässä ajassa kerkesi lähinnä käydä kattomassa pakolliset nähtävyydet, esim. kuvissa näkyvän TV-tornin (joka näkyi kyllä joka suunnasta), juutalaisten muistomerkin ja Checkpoint Charlien. Myös palasia Berliinin muurista löyty sieltä täältä, jotkut niistä oli muutettu upeiks taideteoksiksi.

IMG_1028

Checkpoint Charlie.

IMG_1023

Tv-torni, josta olis nähnyt varmasti koko kaupungin yläilmoista. Jätettiin kuitenkin väliin pitkien jonojen takia. :s

IMG_1026 IMG_1020Käytiin myös DDR -museossa ja Saksan historiallisessa museossa, josta taltioituna vaan tää maalaus 😀 …. Ainaki mun mielestä viehättävä. IMG_1069

 

Noi Berlin -nallet muodostu mulle kans pieneks pakkomielteeks. Sami yritti pysyä perässä kun juoksin ympäri kaupunkia ettimässä noita… IMG_1370

 

Aika meni siis suurimmaks osaksi kaupungilla kierrellen, syöden, juoden, shoppaillen ja rentoutuen.. Kinder -suklaa tuli jo korvistakin ulos tän reissun jälkeen, mutta sitä halpaa kebabbia ja ihania pikkukahviloita on kyllä ikävä! Loppuun vielä läjä kuvia, bitte schön!

IMG_1044

Lähettiin ekana päivänä tutustumaan hotellin lähiympäristöön ja törmättiinkin melkeen ensimmäisenä Muppetsien limusiiniin 😀

IMG_1142IMG_1360IMG_1120IMG_1335IMG_1027IMG_1039IMG_1314IMG_1072

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply