hero taustakuva

Voita lahjakortti Airbus-lentosimulaattoriin!

Riikka Krenn artikkelin kuva
Joulukalenteri
Koe upea lentoelämys aidossa Airbus-ohjaamossa ammattitaitoisen ohjaajan kanssa! Kerro kommenteissa, miksi haluaisit päästä kokeilemaan lentosimulaattoria. Arvomme kolme lahjakorttia kommentoineiden kesken 18.12.2015. Muista jättää sähköpostiosoitteesi (ei näy julkisesti). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja nimet julkaistaan Rantapallossa.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 12.12.2015
facebook   whatsapp

Kilpailu päättyy 18.12.2015. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidän nimensä julkaistaan Rantapallossa. Katso kilpailun säännöt täältä.

>> Lue lisää lentosimulaattorista!

Lue kommentit (509) Jätä kommentti

 1. Se olisi kiva kuvata ja dokumentoida nettiin miten ultralentäjä pärjää.


 2. Veljeni, Roope 16-vuotta, on jo monien vuosien ajan ollut todella kiinnostunut lentämisestä: eri lentokonemallit ja monipuoliset lentoreitit ovat hänen erityisiä mielenkiinnonkohteita. Roope tähtää tavoitteellisesti lentokapteeniksi ja hänellä on erittäin kunnianhimoisia tavoitteita kyseisessä ammatissa toimimiseen liittyen. Uskon, että tämä kokemus kannustaisi häntä jatkamaan erinomaista työskentelyään saavuttaakseen tavoitteensa.


 3. Olisihan se kiva päästä joskus katsomaan lentoa myös ohjaamon puolelta.


 4. Tämä olisi hieno lahja siskon miehelle, joka harrastaa radio-ohjattavia lentokoneita ja on on aktiivisesti mukana vesivehmaan kentän toiminnassa. Harrastaa myöskin vanhojen lentokoneiden ja lentonäytöksien valokuvaamista.


 5. Haluun koittaa vaakakierrettä ja silmukkaa airbussilla! :)


 6. Mun lentäjän orastava urani stoppasi siinä vaiheessa, kun tuo punavihersokeus todettiin. Joten josko pääsisin koittamaan lentämistä edes simulaattorilla…


 7. Olisi niin mahtava kokemus. Joka kerta lentokoneessa ollessa mietin miltä maailma ohjaamosta käsin näyttää, ottaako mahanpohjasta kun pyörät irtoaa tiestä!


 8. Puolisoni on paitsi erittäin kiinnostunut lentokoneista, myös lentänyt vuosien varrella erittäin paljon – mutta toistaiseksi hän ei ole vielä päässyt lentämään ohjaamossa.Tässäpä olisi oiva joululahja hänelle.


 9. Kyllä olisi mahtava kokemus tuo olla itse “puikoissa,” kun paljon tulee lennättyä!


 10. Tää ois paras joululahja koskaan :)


 11. Ikinä en ole ollut lentosimulaattorissa ja haluaisin antaa tämän lahjan puolisolleni Joululahjaksi koska tämä olisi aivan upea ei materiaa edustava lahja!!!


 12. Haaveilen lentäjän ammatista, joten tämä olisi mahtava kokemus!


 13. Antaisin lahjakortin miehelleni lahjaksi. Hänellä on ollut unelmana hankkia joskus lentolupakirja, mutta toistaiseksi siihen ei ole ollut mahdollisuutta, ja hän on saanut tyytyä lentosimulaattoripelien pelaamiseen tietokoneella. Hän varmasti pitäisi kovasti tästä elämyksestä!


 14. Aviomiehelle yllätyksenä, kun on kiinnostunut lentokoneista, niin varmasti olisi ikimuistoinen juttu.


 15. Mieheni on aina haaveillut lentäjän urasta, mutta suuntautui kuitenkin toiselle alalle. Hän olisi ikionnellinen, jos pääsisi “puikkoihin” <3 Haluaisin ilahduttaa häntä tälläisellä palkinnolla :)


 16. Olen aina haaveillut lentäjän ammatista, mutta päätin lopulta hakea yliopistoon kauppatieteelliseen vastoin unelmaani. Tämän takia haluaisin päästä ainakin kerran elämässä lentämään konetta edes simulaattorissa!


 17. Olis niin hieno lahja omalle miehelleni joka omii lasten radio-ohjattavat autot sekä helikopterit. Pääsis kokeilemaan kunnolla miltä tuntuis lentää!


 18. Voi KYLLÄ, kiitos! Tämän tahtoisin kokea!


 19. Jos voitan tämän, annan elämyksen lahjaksi mulle tärkeälle ihmiselle. Hän on auttanut minua kun on ollut vaikeaa, ja on aina luvannut olla rinnalla, tapahtui mitä hyvänsä. Hän on ikänsä haaveillut lentämisestä itse, mutta ei ole varoja siihen. Hän on joskus päässyt pienkoneen kyytiin, ja vaikka hällä onkin ikää jo lähemmäs 50v, ei hän ole lakannut puhumasta kuinka upea kokemus se oli. Kaiken lisäksi hänellä on syntymäpäivä huomenna, mikä olisi mahtavampi lahja hänelle?


 20. Lahja kummipojalle, jota näkee pitkän välimatkan vuoksi niin harvoin.


 21. Pikkuveljeni on haaveillut jo kauan lentäjän urasta. Tämä voisi olla hänelle elämys!


 22. Pikkuveljeni on haaveillut jo kauan lentäjän urasta. Tämä voisi olla hänelle elämys!


 23. Koska haluaisin antaa sen lahjaksi rakkaalle aviomiehelleni, joka on koko elämänsä ollut hyvin kiinnostunut lentokoneista ja lentämisestä ja haaveillut lentäjän ammatistakin. Lisäksi tämä oli hänen joululahjatoiveensa numero 1, joten mikä olisi parempaa kuin yllättää hänet jouluaattona tällä lahjakortilla :)


 24. Olisi hauska päästä kokeilemaan simulaattoria!


 25. Antaisin lahjakortin yli 70v kaverilleni, joka pelaa flightsimulator peliä 24/7, olisi tosi onnelinen tästä mahdollisuudesta.


 26. Poikaystäväni elinikäinen haave on ollut lentäjän ammatti. Nyt hän on vihdoin päässyt opiskelemaan lentokouluun ja on askeleen lähempänä unelmaansa. Hän arvostaisi tätä kokemusta varmasti! :)


 27. Olen 12.v tyttö.En ole koskaan lentänyt en edes ole nähnyt lentokonetta kunnolla.Siksi tämä olisi aivan mahtava kokemus?


 28. Olisi ihana lahja puolisolle, joka aina laivallakin yrittää päästä lasten mukana komentosillalle.


 29. lennot useasti vuodessa töiden takia mutta olen hurjan lentopelkoinen, joten aikaa kuuluu paljon ahdistukseen jo seuraavaa lentoa jännittäessä. Tämä voisi olla oiva helpotus lentopelkoon jos hahmottaa paremmin siten lentokoneen toiminnan


 30. Olen lukenut simulaattoreista ja mielenkiintoni heräsi heti, että tuonne pitää päästä! Olisi aivan mahtavaa. Itse kärsin pienestä lentopelosta, joten senkin takia olis kiva päästä “tutustumaan” mitä ohjaamossa tapahtuu :)


 31. Vävypoika rakastaa kaikkea mikä liittyy lentämiseen – rakastaisi myös tätä kokemusta:)


 32. En voisi koskaan lentää oikeaa lentokonetta, koska minulla ei ole stereonäköä. Lentäjäksi olisin muuten saattanut haluta. Tällä kokeilulla voisi paikata tuon haaveen toteutuneeksi edes jollakin tavalla.


 33. Olisihan se nyt kiva päästä kokeilemaan, että olisiko minusta lentokapteeniksi. (Harvoin on tällainen mahdollisuus tarjolla)


 34. Näkökyvyn heikkouden vuoksi en olisi päässyt lentäjäkouluun – olisi hauska nähdä, mitä olen missannut.


 35. A2 lupakirja jäi aikoinaan rahapulan takia saamatta vaikka hyväksytyn tarkastuslennonkin suoritin. Ja tietysti tämän myötä haku Finnairille jäi toteutumatta. Olisi nyt jälkeenpäin mielenkiintoista testata lentosimulaattorilla menettikö Finnair mahdollisesti minussa yhden lentäjälahjakkuuden vai oliko tapaukseni kenties onneksi lentoyhtiölle.


 36. Osallistun, vaikka laskuvarjohyppyjä C-lisenssillä. Olisi eri vänkää tämmöistä kokeilla.


 37. Tämä kiinnostaisi kyllä itseänikin, mutta uskoisin avopuolisoni nauttivan tästä kokemuksesta vielä enemmän :)


 38. Näen aina unta että lennän joten tämä on koettava, kun tämän lähemmäksi lentämistä en taida ohjaamossa päästä!


 39. Mitäköhän tää maksaa – jos ei voita, niin voisi kaveriporukalla käydä siltikin kokeilemassa?


 40. Olisi hienoa päästä kokemaan multä tuntuu olla Airbus koneessa


 41. Olisi hienoa päästä kokemaan multä tuntuu olla Airbus koneessa


 42. Olemme poikaystäväni kanssa sopineet, ettei osteta lahjoja ollenkaan. Tehdään mielummin jotain kivaa yhdessä (kun tavaraa on kaikilla jo yllin kyllin..). Tässä olisi mainio idea yhteiseksi tekemiseksi, joka olisi taatusti miehen mieleen! :)


 43. Hiukka olis hieno kokemus…
  Kalliiks vain tulis, kuitenkin pitäis kustantaa vielä lisäksi muutkin perheenjäsenet….


 44. Olisi hauskaa viedä lentämisestä kiinnostunut tyttöni katsomaan. Auttaisi ehkä lentojännitykseeni kun kuulisi mitö mikökin ääni tarkoittaa.


 45. Kummipoika haluaa olla isona lentäjä, tämä olisi aivan upea kokemus hänelle!


 46. Haluan yllättää poikaystäväni, joka haaveilee lentämisestä!


 47. Lentokoneet – ja kaikki muukin lentämiseen liittyminen – on ollut intohimonani jo alle kymmenvuotiaasta saakka. Olen etenkin kiinnostunut koneiden tekniikasta, ja siitä miten monta kymmentä tonnia painava rautahepo saadaan yli kymmenen kilometrin korkeuteen. Minulla ei ole kuitenkaan ollut kuin vain pari mahdollisuutta elämässäni päästä lentokoneen siiville. En voi kuvaillakaan, kuinka hienoa olisi oikein ajan kanssa päästä tutustumaan Airbusin ohjaamoon, ja ehkä samalla mahdollisuus kokeilla lentämistä sillä.


 48. Olisi varmasti huikee kokemus,vaihtelua arjen keskelle ;)


 49. Eise lento mutta se nousu ja varsinkin laskeutuminen saattaa olla haastava.


 50. Olen aina miettinyt, että onnistuisiko nousu ja lasku oikealla koneella ihan tietokone lentämisen pohjalta. Tällä sen voisi kokeilla turvallisesti;-)


 51. Antaisin joululahjaksi avomiehelle, joka on henkeen ja vereen ilmailuintoilija. Voi sitä riemun ja ilon määrää, elämys joka ei unohtuisi koskaan :)


 52. Tää ois mahtava joululahja mun isälleni, joka ei halua turhaa materiaa lahjaksi. Lisäksi voisi auttaa omaan lentopelkoon tietää, mitä ohjaamossa oikeasti tapahtuu…


 53. Tämä joululahja jäisi saajalleen ikuisesti mieleen :)


 54. Tämä voisi hieman auttaa todella pahaa lentopelkoani!


 55. Lahjoittaisin tämän voiton puolisolleni lentopelon voittamiseksi!!!


 56. Olen muutaman kerran nähnyt unta,
  että lennän ilman mitään apuvälineitä. Siis ihan itsekseni. Ohjaaminen oli helppoa, riitti, kun ohjasi lentämistään levällään olevilla käsillään. Nyt haluan kokea oikeaa lentämistä vaikka vain lentosimulaatorilla.


 57. Haluaisin ilahduttaa lahjakortilla isääni joka on todella kiinnostunut lentokoneista, mutta hänellä ei tällä hetkellä ole lupaa matkustaa lentokoneella aivokasvaimen takia.


 58. Laskuvarjohyppyä harrastavana olis kyllä kiva tietää ja kokea miten se “apinahissi” oikeen sitten lentääkään..


 59. Tämä olisi kyllä jotain niin päräyttävää, ettei voi kuvitellakaan!


 60. Tyttäreni on aina haavellut lentämisestä. Tässä olisi ainutlaatuinen tilaisuus päästä kokeilemaan lentäjänammattia.


 61. Olis mielenkiintosta päästä kokeilemaan! Pelkään lentämistä jonkin verran, mutta rakastan matkailua. Pakko on siis aina lentää vaikka pelottaakin! Tällainen kokemus auttais varmaan paremmin kohtaamaan pelon.


 62. Lentosimulaattorikokemus: erinominen palkinto; toivottavasti lykästää


 63. Olisi ihan mahtavaa päästä kokeilemaan! :D


 64. ehdottomasti haluan kokea tällaisen mahdollisuuden!! simuloisin itseni kauas lämpöiseen :)


 65. Siinä olisi 16v pojalle hieno synttärilahja, kun haaveilee lentäjän urasta. Pääsisi kokeilemaan jo, ennen kun peruskoulu päättyy.


 66. Lentokoneen matkustamo on tuttu entuudestaan mutta ohjaamo ei. Kukapa ei haluaisi päästä lentämään


 67. Ammatinvalintani oli halu päästä lentäjäksi. Opintojenohjaaja nauroi. Hain ja pääsin Yhdysvaltoihin lentäjäkoulutukseen mutta rahat eivät riittäneet. Nyt haluaisin antaa tämän pojalleni – josko hänellä onnistaisi!


 68. Haluan tulla testaamaan minkälaiset on teidän vehkeet!


 69. Rakastan lentämistä! Ainakin matkustamon puolella. :D Olisi huikeaa päästä kokeilemaan lentämistä itse puikoissa!


 70. Aivan mahtava ajatus päästä leikkiin kapteenia


 71. kumpa onnistaisi kerrankin päästä kapuloihin niin…


 72. Tässä olisi oiva joululahja itselleni. Terapiaa lentopelkoon ja korkeisiin paikkoihin.


 73. Lentäminen mikä sen parempaa terapiaa, lentopelkoiselle..heh heh…


 74. Siippa täyttää ensi vuonna pyöreitä, tämän lennokkaampaa lahjaa en keksi: alakouluikäiset poikammekin olisivat innoissaan!


 75. Tässä olisi mainio joululahja miehelleni.


 76. Toi ois mahtavakokemus! Junnuna haaveilin ammattia sekä ilmailun puolelta että merenkulun puolelta joista valitsin jälimmäisen. Olisi hienoa päästä kokeilemaan matkustajakoneen ohjailua kun varmasti enää ei pääsis edes ilmailuopintojen pääsykokeisiin:)


 77. Poikani haaveilee lentäjän urasta. Hänelle olisi mieluinen yllätys.


 78. Tämä olisi täydellinen syntymäpäivälahja poikaystävälleni!


 79. Antaisin tämän kokemuksen pojalleni, joka halusi nuoruuteen asti tosissaan lentäjäksi ja kaikki haaveet romuttuivat kun pituuskasvu ei vaan loppunut “lentäjätasolle”. Nyt hän kulkee lentokoneen nähdessään kaihoisasti katsellen taivaalle 201cm pitkänä nuorena miehenä.


 80. Olisi mahtava kokemus, jos onni suosisi….


 81. Olisihan tuo huima kokemus. Kerran elämässä konetta ohjaamaan. Huh, huh.


 82. tämä lahja olisi miehelle ikimuistoinen elämys.ikinä ei tähän rahat riittäisi joten toivon voittavani tämän <3


 83. olen halunnut aina antaa jotain unohtumatonta kihlatulleni yllätyslahjaksi,tässä ois oiva idea tähän tarkoitukseen


 84. Olen aina miettinyt, että lentäjien “pyörtyessä”, voisiko maallikko tuoda koneen turvallisesti maahan?. Esim. Lennonjohdon avustaessa.


 85. Ois hienoo päästä kokeilemaan tulevaisuuden unelmatyötä!


 86. Tämän ehottomasti vävypojalle haluaisin…


 87. Haaveena oli lennosto ja sen jälkeen siviikireittiliikenteeseen siirtyminen. Mutta ‘life is what happened meanwhile’ ja nuo haaveet saivat jäädä. Olisi supermielenkiintoista päästä testaamaan simulaattori


 88. Tämä on mieheni haave ollut koko aikuisiän ja olisi mukava lahja.


 89. Tämä on ollut rakkaan mieheni haave niin kauan kuin muistan.
  Olisi mahtavaa jos hän pääsis vihdoinkin puikkoihin – olisipa siinä sitten kerrottavaa lapsille ja aikaan varmaan lapsenlapsillekin!


 90. haluaisin lahjakortin joululahjaksi…


 91. Testatakseni oppimis- ja havaintokykyni.


 92. Lentokapteenin ammatti on ollut aina haaveeni. Päivittäin tulee seurattua lentoja Flightradar24:stä ja muutenkin pysyteltyä ajan hermolla ilmailualasta.


 93. Veljeni on lentohullu lentäjä, olisi ihana päästä näkemään, miten hän näkee tilnteen ollessan “pukkoissa”


 94. Lääkäri otti ajokortin pois näkökenttäpuutoksen takia, joten olisi kiva kokeilla lentämistä turvallisesti


 95. En tykkää lentämisestä, en etenkään pitkistä lentomatkoista. Käynti lentosimulaattorissa voisi auttaa luottamaan lentokoneisiin enemmän.


 96. Ehdottomasti mukaan arvontaan, miehelleni menisi lahjaksi.


 97. Antaisin tyttärelleni lahjaksi, sillä hän kärsii lentopelosta.


 98. Olishan se tosi mahtava päästä kokeilemaan omia taitojaan lentokoneen ohjaamossa noin niinkuin virtuaalisesti. Kun sitä on aina miettinyt, että jos tulis joku hätätilanne ja itse ois ainoa joka vois ohjata koneen turvallisesti maahan, että osaisiko tehdä sen. :)


 99. tuo ois turvallinen keino kokeilla omia rajojaan.


 100. Jos ei kanarialle, niin edes simulaattorilennolle kiitos!


 101. vois kerrankin revitellä eikä sattuis vaikka rysähtäis.


 102. Vuosittain tulee lennettyä kymmeniä tuhansia maileja, mutta ohjaamoon ei ole mitään asiaa. Anoppi aina pelkää lentojani ja lentämistä, joten hänet haluaisin yllättää.


 103. Olisi kiva lentää simulaattorilla kun ei haittaisi, jos tulisi maahansyöksy


 104. Lentopelkoiselle tuo seikkailu olisi ihan omiaan. Voisi turvallsesti kerrankin nauttia lentämisestä
  .


 105. Aijai ku olis mahtavaa päästä kokeileen…


 106. En pysty kävelemään ja kävelysimulaattoria ei taida olla, joten lentosimulaattori olis kiva! Muutenkin viihdyn lentokoneessa.


 107. On tullut niin harvoin lennettyä koneella, että voisi ihan oikeasti lentää koneella.


 108. Lukion ilmailulinjan opiskelijana olis aivan huikeeta päästä testaa tuo. Aikaisemmin lentänyt vain huomattavasti kämäsempää koulun simulaattoria, niin olis hieno kokemus päästä kunnolliseen. Ja tulevaisuudessa tavoitteena lentäjän duuni, niin saada käsitystä mitä se homma olis isolla matkustajakoneella. :)


 109. Vanhemmille vois antaa tän :) vähän erikoisempi joululahja!


 110. Minulla jäänyt lentokone kammo ja en uskalla nykyään enää lentää, olisi kiva päästä koittamaan jospa lento pelko kaikkoisi :)


 111. Tätäpä en ole vielä päässyt kokeilemaan!


 112. Olispa kiva päästä tutustumaan kummipojan työympäristöön


 113. Lahjaksi pikkuveljelle, joka aina lapsena haaveili lentäjän urasta, mutta päätyikin sitten tavallisempaan ammattiin. Nyt toteuttaa haavettaan vain lentopelejä pelaamalla. Olisi ihana yllättää veli näin mahtavalla elämyksellä!


 114. Ois kiva päästä kokeen toi avopuolisoni kanssa <3


 115. olisi mukava voittaa, ja kokeilla turvallista lentämistä


 116. Vau jos olisi tuuri. Olen jo pohtinut pitäisikö itse maksaa omalla rahalla sama kokemus. Nyt vain odottamaan, jos tuuri olisi kohdallaan.


 117. Näkö ei riitä lentäjäksi mutta simulaattoriin kyllä!


 118. Olisipa ihanaa antaa pojalleni hieman myöhästynyt 18 v syntymäpäivälahja: kokemus lentosimulaattoriin – hänestä kun ei ikinä valitettavasti voi tulla lentäjää huonon näön vuoksi. On pitänyt heittää haaveet lentäjän urasta.


 119. Joulupukkina lentelisin kattojen yllä-houhouhou!


 120. jalkkisjuniori messiin ja yläilmoihin


 121. Tällä voisi päästä lentämään Madeiralle ja laskeutumaan Funchalin vaikealle kentälle!


 122. Rakastan extreme lajeja ja tämä lukeutuisin niihin tavallisen tallaajan kohdalla ois nii mahtavaa kokea tää koska pelkään lentämistä


 123. Voi, tämä olis ihana lahja miehelleni :)


 124. Antaisin pojalleni syntymäpäivälahjaksi.Poikani täyttää 27 vuotta joulukuun lopulla.Pienestä pitäen on lentokoneet kiinostaneet,taatusti olisi mieleinen kokemus .


 125. Pidän lentokoneella matkustamisesta ja olisi huippua päästä lentäjän paikalle kokemaan millaista se on :)


 126. En kirjota mitään kirjaa vaan haluun yksinkertaisesti päästä lentään.


 127. Olisi hieno päästä lentokapteeni veljelle kertomaan, että olen se minäkin lentokonetta “ohjannut”.


 128. Lentopelkoisena olisi mahtavaa katsoa lentoa kapteenin siivin ja voittaa pelot.


 129. Tyttären poika olisi enemmän kuin innoissaan, kun niin tykkää lentämisestä.


 130. Pääsisin mielenkiinnolla kokeilemaan tätä serkkupojan kanssa, joka toivottavasti saisi sysäyksen lentäjänammatin suuntaan :)


 131. On perheessä lennokkaampia jäseniä, siis pojalle joululahjaksi antaisin.


 132. Olis huippukokemus lahjaksi eräälle….


 133. antaisin miehelleni joka olisi halunnut lentäjäksi mutta näkö oli liian huono.


 134. Koska asun lentokentän lähellä.


 135. Sopisi minulle, koska pelkään suunnattomasti lentämistä.¨ja olisi mukava päästä joskus nopeasti perille.


 136. 1750 h itse puikoissa, enkä kertaakaan ole lentänyt simulla – kiinnostaa


 137. Viimeisimmästä lentomatkasta onkin jo aikaa, sen jälkeen en olekaan lentänyt muuten, kuin naru nilkoissa. Ajattelin puolentoista vuoden päästä juhlistaa pyöreitä vuosia laskuvarjohypyllä, niin simulaattorilento olisi virittäytymistä siihen näin etukäteen. Samalla tutustuisi lentokapteenin työympäristöön ja toimintaan.


 138. Viimeisimmästä lentomatkasta onkin jo aikaa, sen jälkeen en olekaan lentänyt muuten, kuin naru nilkoissa. Ajattelin puolentoista vuoden päästä juhlistaa pyöreitä vuosia laskuvarjohypyllä, niin simulaattorilento olisi virittäytymistä siihen näin etukäteen. Samalla tutustuisi lentokapteenin työympäristöön ja toimintaan.


 139. joskus ollut lentäjänura haaveena! vaikkakaan en enää kyseistä hommaa havittele, olisi kiva päästä kokeilemaan millaista se on


 140. Viimeisimmästä lentomatkasta onkin jo aikaa, sen jälkeen en olekaan lentänyt muuten, kuin naru nilkoissa. Ajattelin puolentoista vuoden päästä juhlistaa pyöreitä vuosia laskuvarjohypyllä, niin simulaattorilento olisi virittäytymistä siihen näin etukäteen. Samalla tutustuisi lentokapteenin työympäristöön ja toimintaan.


 141. Oishan se kiva kokeilla mitä tapahtuisi.


 142. Tämä olisi varmasti ainutlaatuinen kokemus!


 143. Kliseiset selitykset ja yritykset pois…Yksiselitteisesti, haluaisin kerran elämässä kokea tuon fiiliksen ja latauksen johon vain ammattipilotit saavat mahdollisuuden!


 144. Mä olen telkkarista katsonut kun ihmiset ovat käyneet kokeilemassa ja miettinyt että toi olisi ehdottomasti juttu mitä haluaisin itsekin kokeilla!


 145. Mieheni on kiinnostunut lentämisestä ja lentokoneista. Antaisin simulaattorilennon hänelle lahjaksi.


 146. Olisi mahtavaa, jos lentäjän urasta haaveileva veljeni pääsisi testaamaan simulaattoria


 147. Olen nuoruudesta saakka halunnut lentäjäksi.


 148. Aina istuttu matkustamossa, niin olisipa mukava kokea ohjaaminenkin :)


 149. En koskaan päässyt lyhyen kokoni vuoksi kokeilemaan lentoemännän työtä. Tää olisi upea korvaus siitä; päästä edes fiilistelemään….


 150. Jep mukana, olisi taas yksi kokemus elämässä enemmän!


 151. Aivan huikea palkinto. Tämä olisi unohtumaton elämys.


 152. lentokoulutus on jäänyt pariksikymmenksi vuodeksi kesken, olisi kiva kokeilla tätäkin


 153. Mitäs tässä pitikään kommentoida?


 154. Haluaisin päästä eroon lentopelosta. Kokemus lentosimulaattorista ja tietämys lentämisestä saattaa auttaa lentopelkooni?


 155. RUK:ssa 1973 kesällä piti päästä helikopterin kyytiin, mutta oli huono sää, joten kulkuneuvoksi vaihtui Valmet-traktori. Olisi pieni korvaus tuosta 42 vuotta vanhasta epäonnesta!


 156. Lennän usein A320 kyydissä, pienellä harjoittelulla saisin varalentäjän pätevyyden!


 157. Tätä haluan kokeilla..


 158. Matkustan usein mutta ohjaamossa olen käynyt vain pikkutyttönä. Olisipa hienoa päästä kokemaan mitä lentokoneen ohjaamossa tapahtuu myös näin aikuisena!


 159. Antaisin lahjakortin poikaystävälleni, sillä hän on todella kiinnostunut lentämisestä ja haluaisi varmasti kokeilla tätä. :)


 160. Junaa oon ajanut simulaattorilla,nyt olis lentokoneen vuoro.


 161. Poikani taatusti ilahtuisi tästä lahjasta


 162. Ois niin siisti nähä ja kokea miten sitä lennetään ku ite aina vaan ollu kyyvissä!


 163. Antaisin lahjaksi pojalleni, joka joulukuussa täyttää 17 v. ja haaveillut lentokapteenin ammatista pikkupojasta lähtien.


 164. “Poikaseni” suurin haave oli tulla lentäjäksi. Hän kävikin Finnairin testeissä, mutta oli kuulemma liian pedantti?! Niinpä lähti USA:n lentokouluun ja siellä lenteli ja toimi lennonopettajana pari vuotta. Isänsä leikkasi sitten Hesarista Ilmailulaitoksen ilmoituksen, jossa hakivat lennonjohtajakoulutukseen porukkaa. Hän lähetti sen pojalle; että, jos tämä kiinnostaisi (ajatuksella saada poikanen maailmalta takaisin kotiin!). Hän toimi aikansa lennonjohtajana Suomessa ja hänestä kehittyi aivan huippu hommissaan, jota nyt jatkaa maailmalla. Haluaisin jälleen saada poikaseni hetkiseksi kotiin 45-vuotispäiviään viettämään tämän lahjan kera.


 165. Mieheni asui lapsuutensa Malmin lentokentän vieressä. Pääsi pienlentokoneiden kyytiin ja haaveili itse lentämisestä. Olisi hienoa antaa hänelle tällainen kokemus. ?


 166. Pojalleni joka lähes kaiken kokenut mielestään.Joululahja joka yllättää ja taatusti uusi kokemus.


 167. Olen ollut kolme kertaa Takeoffin simussa. Loistava simulaattori. Haluaisin mennä uudelleen, koska töppäilin parissa laskeutumisessa.


 168. Suku täynnä lentäjiä, teini-ikäisellä tyttärellä lentopelko. Hänelle antaisin tämän hienon kokemuksen.


 169. Simulaattorikokemus olisi huikea yllätys ahkeralle aviomiehelleni, joka unelmoi paluusta lentoharrastuksen pariin.


 170. Simulaattori olisi aivan mahtava kokemus, sillä ura kapteenina on aina ollut haaveissa.


 171. Olen lentokoneessa kuin kotonani, enkä kuitenkaan koskaan päässyt ohjaamoon. Olis hienoa!!!


 172. En minä ole mikään Jumala. Minä pysty säitä hallitsemaan. Mä oon lentäjä!


 173. Yli 45 vuotta olen lentänyt ja yli 100 kertaa ollut lentokoneessa,mutta en koskaan ohjaamossa.


 174. Olisihan se kokemuksena jo niin törkeän hieno! Ei se mielestäni paljon perusteluja edes kaipaa. Yksi isoista unelmista.


 175. ai että työkaverit olis vihreitä kateudesta jos tuonne pääsis kaahaileen.


 176. Joululahjaksi antaisin miehelleni, joka on lentäjän poika! Isä lentelee enää pilven reunalla ja varmasti katseli mielellään poikaansa ohjaimissa!


 177. On tässä lähiaikoina tullut lenneltyä jonkin verran. Minua kiinnostaisi päästä kurkkaamaan, miten se homma toimii. Mutta tämän antaisin lahjaksi lentokoneista kiinnostuneelle ystävälleni. Hän tietää koneista todella paljon ja on useasti maininnut, että haluaisi lentää itsekin. Ehkä se pieni “lentojännitys” kaikkoaisi häneltä samalla…


 178. Pienenä lapsena halusin lentäjäksi ja kaverista piti tulla lentoemo mutta se toive vietiin minulta ykköstyypin diabeteksen vuoksi ennen kouluikää. Ajattelin,että ehkä minusta voisi sairaudesta huolimatta tulla lentoemo koska lentäjän tulee olla terve mutta vaaditaanhan lentoemoltakin terveyttä :( olisi mahtavaa päästä simulaattoriin kokeilemaan kun siihen ei ainakaan voi terveyttä vaatia. Toivon parasta :)!


 179. Uudet elämykset piristävät aina. Tämä olisi jotain ihan ennenkokematonta.


 180. Mieheni pelkää lentämistä, joten ois ihan superia päästä hänen kanssa tällaiseen!


 181. Ukkokullalleni antaisin joululahjaksi ja ostaisin toisen hänen kaverilleen ja lähettäisin ykkösluokan reissulle.


 182. Vauhtimimmi tässä moi! Olin ajamassa taannoin junasimulaattorissa junaa, metroa koe alueella, kuorma- sekä henkilöautoa, moottoripyörää ja mopoa on ajettu, lentokone ois tähän kakun päälle komea iso mehukas mansikka ja maistuiskin mahtavalle!!! :D Saisinko tulla ajamaan/lentämään lentokonetta pliiiiiiiiiiiiiiss :) ??? Susanna :)


  • lisäksi kommenttiini lisäisin, että olisi varsin fiksua lentää lentokonetta siksikin, että olen ollut itse matkustajana lentokoneessa useasti, mutta nyt olisi mahdollisuus voittaa lentokapteenin paikka/lentäjän paikka :) joka kiehtoo aivan mahdottoman paljon :)


 183. Haluaisin päästä kokeilemaan, koska lentokoneen toiminta kiinnostaa ja olisihan se aivan huikea kokemus!


 184. Mahtava joululahja kenelle tahansa !


 185. Pelottavaa…ehkä kuitenkin uskaltaisin. Jos en, niin nuoriso kyllä olisi haltioissaan tällaisesta kokemuksesta.


 186. Tästä olen aina haaveillut, mahtavaa !


 187. Olen aina tykännyt lentokoneista, joten tämä olisi mahtava kokea.


 188. Olisi hyvä lahja, joskin polttelisi kokeilla itsekkin…


 189. Koska se olisi niin loistava lahja eräälle, joka suuresti nauttisi siitä.


 190. Lahjoittaisin kokemuksen pikkuveljelleni, joka on pienestä asti ollut kiinnostunut lentokoneista ja haaveillut lentäjän urasta. Puhumaan opittuaan hän on opetellut lomamatkojen lentojen kuulutukset ulkoa ja viikko toisensa jälkeen käyttänyt niitä leikeissään. Söpöä, mutta toisinaan niin rasittavaa:D Koneen ohjaamoon hän ei ole päässyt toisin kuin kaikki kolme vanhempaa sisarusta.

  Ei varmaan löydy kovin montaa asiaa, millä veljeni yllättäisi yhtä mieluistasti kuin tämä!


 191. Ikäni olen koneita ihaillut, viimeksi Finnairin uuden Airbusin saapumista Helsinkiin Pariisista, upeaa! Olisi toiveiden täyttymys tämä, päästä ohjailemaan airbus nousuun.. huh.


 192. Näinköhän pääsisin korkean paikan kammosta eroon!


 193. tämä lahja olisi kihlatulleni vuosipäivä lahja! mahtava tapa juhlistaa sitä!


 194. Insinööriä kiinnostaa aina, vauvasta lähtien, kaikki liikkuvat osat ja ääntä pitävät asiat. Lentokoneetkin!


 195. Tässä olisi aivan mahtava joululahja avomiehelleni! Sovittiin, ettei osteta joululahjoja, mutta jotain haluaisin antaa, ja jos voitto osuisi kohdalle, niin mitään en olisi ostanut, mutta voisin kuitenkin antaa huippulahjan! ;)


 196. koska tämä menisi miehelle synttärilahjaksi kun täyttää pian pyöreitä,muutoinkin ollut kiinnostunut pikkupojasta asti kaikesta koneisiin liittyvästä. erityisesti lentokoneet kiinnostaa, onpa joskus maininnut,että olis aika siistiä päästä johonkin lentosimulaattoriin,joten tässä olisi hänen haaveiden täyttymys ja ikimuistoinen synttärilahja!!!!!


 197. Entisenä lentäjänä haluaisin tuota kokemusta. Kanssamatkustajat kun kysyivät saisinko koneen laskuun tarvittaessa.


 198. Ilman tätä lentäjää kone voisi päästä perillekin, mutta olisihan tuo huippukokemus ! :)


 199. Olen aina ollut kiinnostunut miinkälainen on ohjaamo.


 200. Olishan se kiva nähdä pystyykö ihan perus maalaisjärjellä varustettu tavallinen pulliainen lentämään tällaista laitetta.. ja pienin teknisin avuin ja henkilökohtaisin oopastuksin jopa laskeutumaan.. elokuvatyyliin :D


 201. Voisi matkoilla päteä muille kokemuksella.


 202. Lentopelkonion saanut vallan, ehkä tällä kokemuksella voittaisin sen.


 203. Jee, mahtavaa olisi päästä kokeilemaan!


 204. Antaisin lahjaksi pojalleni joka on kovasti kiinnostunut lentämisestä.


 205. Olisi aivan mahtava lahja pojalleni, kerrankin saisi yllättää oikein kunnolla!


 206. Vannoutuneelle ilmailufanille miehelleni olisi ihana yllätys ja siten mieluisa juttu. Kerran elämässä kokemus ❤


 207. Lentäminen voittaa autolla ajamisen, pitäisi vain opetella hieman sitä ilmaan nousua näin alkuun. Olis huikeeta siitä isosta maisemakonttorista katsastella maisemia koneen noustessa kun perspektiivi asioihin muuttuu täysin. Onnistuneen ilmaan nousun jälkeen saisi tuulettaa onnistumistaan ja olla ylpeä itsestään. Ennenkaikkea voisi kehua kokeneensa jotain mieletöntä, mitä hyvin harva on kokenut.


 208. kaikkea muuta haluan kokeilla paitsi hyppyä ilman laskuvarjoa


 209. Kyllähän se olisi mahtavaa päästä kokeilemaan oikeata lentämistä, tuo olisi ainoa keino saada lentotuntuntumaa.


 210. Luulen jo osaavani kaiken, mutta tuo ei voi olla niin helppoa kuin kuvittelen. Haluaisin pudottautua maan pinnalle pilvilinnoistani leijumasta.


 211. Jopas on moni halukas kokeilemaan simulaattoria, sanaan jonoon, minäkin haluaisin!


 212. Olen aina halunnut kokeilla lentokoneen ohjaamista. Joskus suoritin purjelentokoneen teoriakurssin, mutta en sen pitemmälle ole päässyt. Tämä kokemus voisi auttaa innostumaan enemmän ilmailusta ja ties vaikka vielä joku päivä pääsisin oikean lentokoneen ohjaimiin..


 213. Ois kiva päästä puikkoihin!


 214. Loistava lahja pojalleni, joka jo koulun ensiluokilla aikoi muuttaa Ranskaan suunnitteleman Airbusin koneita.


 215. Lentopelkoisena haluaisin kokeilla lievittäisikö simulaattorilento yhtään pelkoani.


 216. Ennen avaruuteen pääsyä, tää ois se seuraavaks siistein asia :)


 217. Ainutlaatuinen kokemus, olen lentänyt DC 10 simulaattorilla, olis mahtavaa kokea se uudelleen


 218. olisipa kiva kokemus, isojen laivojen ohjailusta on kokemusta kyllästymiseen asti


 219. Lentokentän ja lentokonetehtaan naapurissa asuneena olisi mukava nähdä ja kokea kipparin työmaa.


 220. Rakastan matkustamista ja lentamista. Olisi huippua paasta itse kokeilemaan koneen ohjaamista. Haluan ensimmaiseksi Aasiaan! :)


 221. Olisihan hienoa kokeilla lentämistä turvallisesti.


 222. Lentoemännän työtä jo kokeiltu nyt olisi aika siirtyä seuraavalle tasolle ;)


 223. Joo, ehdottomasti haluaisin lentosimulaattoriin :) koska se olisi varmasti tosi hauskaa :D


 224. Viimeksi tullut lennettyä Commodore 64:n simulaattoria. Oishan tää hieman realistisempi…


 225. Olisi mukava päästä kokeilemaan, millaista on oman pojan työpaikalla!


 226. Olis kyllä tosi hienoa päästä kokeilemaan!


 227. Onnistuisinpa kerrankin voitta jotain arvonnassa, tämä olisi upea voitto!


 228. olisi mukava olla mukana ja kokea lentostimulaattori


 229. Matkailusta suuresti pitävänä saisin kokemuksen sieltä eturivistä. Ennenkokemattomalta paikalta. Vaikkakin maan pinnalta,


 230. Niin paljon kun itse matkustan maailmalla olisin ihan oikeutettu kerrankin ohjaamaan konetta ja tiivottamaan matkustajat Tervetulleiksi :D


 231. Pelkään lentämistä yli kaiken ja olen pohtinut, että pelko voisi hellittää jos itse kontrolloisin konetta. Luulen, että kokemus lievittäisi pelkoani ja olisi muutenkin huikeaa!


 232. Kerrankin pääsisi kokeilemaan mitä ne lentäjät oikein puuhailevat kun lomalle lennetään :)


 233. Luin nuorena Opi lentämään -kirjan.
  Vieläkin on hinku ohjaimiin! Joissakin ohjaamoissa olen istunut.


 234. Olen aina halunnut kokeilla lentosimulaattoria! Tykkään matkustelusta, mutta on vaikeaa ymmärtää miten kone pysyy ilmassa.


 235. Veikkaan, että tästä voisi olla apua hankalaan lentopelkooni


 236. Haluan kokea mahdollisimman paljon kaikkea uutta ja arvostan elämyksiä enemmän kuin materiaa. Enpä ole ennen päässyt edes käymään ohjaamossa joten kaikki olisi täysin uutta.


 237. Pienenä halusin lentäjäksi. Vahvat miinuslasit kuitenkin estivät ammattiin hakeutumisen. Nyt siis pääsisi niin lähelle oikeaa lentämistä kuin mahdollista. Olisi mahtavaa!


 238. Haluaisin antaa tämän isälleni joululahjaksi, sillä hän on pitkään jo halunnut päästä lentosimulaattoria kokeilemaan.


 239. Haluan antaa joululahjaksi puolisolleni lentosimulaattorikokemuksen.


 240. oils tosi mielenkiintoista päästä kokeilemaan, kun aiemman ammatin puolesta oli jo sellaiset “extreme-koulutukset”, että tälläinen kokemus vielä puuttuu.


 241. Kerran olen “lentänyt” vaatimattomalla simulaattorilla, joten olisi hauska kokeilla hienompaakin.


 242. Olisi mahtavaa laskeutua yönäkymässä Nevadan autiomaan pelisirkuksen kentälle. Viva Las Vegas.


 243. Toi olisi ihan mieletöntä! Varmaan pieni lentopelkokin karisisi pois.


 244. Tuo on to do listalla!!
  Miten hienoa olisi ruksata tuo ruutu :)


 245. Minusta piti tulla lentäjä, mutta ura tyssäsi värisokeuteen. Tämä palkinto kuuluu minulle.


 246. Antaisin lennon lahjaksi miehelleni jonka lapsuuden haave oli tulla lentokapteeniksi. Silmälasit murskasivat tämän haaveen.


 247. Kerran olen päässyt kokeilemaan ja silloin rumautin nousussa metsään ja tapoin kaikki matkustajat.. :( Haluaisin päästä uusimaan niin kauan, etten enää ainakaan tappaisi ketään.. Kyllä minusta vielä lentäjä saadaan.. :D


 248. Olin aikoinann tutustumassa JUmbon simulaattoriin, joten nyt Airbus-juttu minulle, kiitos


 249. Haluaisin yrittää pakkolaskua niin että kaikki moottorit ovat tulessa eikä siivekkeitä ja pyöriä saada laskeutumisasentoon. GPS ei myöskään toimi.


 250. Aivan varmasti olisi mahtava kokemus ja miehelleni ja pojilleni antaisin tämän elämyksen, jos voitto osuisi kohdalleni!!! :-)


 251. Lentäminen vaan olisi niin siistiä, että haluaisin päästä kokeilemaan sitä edes simulaattorilla.


 252. Melkoinen elämys olisi varmaan. Ottaisin 11 v.poikani mukaan.


 253. Aina pitänyt lentokoneista kuten isä-ukkokin, tuo olisi upea elämys joko itselle, tai sitten jos voisin antaa sen isälle…


 254. Haluasin lahjoittaa mahdollisen voiton 12-vuotiaalle pojalleni. Eroisänä näen häntä harvoin ja tämä olisi varmasti mieluisa yllätys :)


 255. Mieheni lentää pienkoneita ja tuollaisen simulaattorin puikkoihin pääseminen olisi hänelle varmasti upea kokemus.


 256. Olisi ihan mieletöntä! Näin telkassa kun jotkut kokeilivat samanlaista :). Olisi kiva päästä vähän lentämisen makuun :D


 257. keski-iän ylittäneenä on jo kertynyt jos jonkinlaisia kokemuksia, tuota ei ole vielä koettu, josko nyt


 258. 14vee poikaseni tämän kokemuksen myötä ehkäpä rohkaistuisi oikeasti lentokoneeseen.Nyt kynnys korkealla,aurinkolomat aina vaihtunut kotimaan kylpylä lomiin lentopelon takia.


 259. Pääsiskö sillä aurinkoon näin pimeällä?


 260. Olisi unohtumaton elämys, aikaisempaa kokemusta on vain kotikoneen ruudulta Flightsimulatorilla.


 261. lentäminen on aina kiinnostanut, simulaattori olisi kiva kokemus


 262. Vähän lentopelkoa, joten olisi hienoa nähdä mitä siellä ohjaamossa tapahtuu.


 263. Tämä olisi hieno tilaisuus päästä ohjaamoon ja saada kokeilla lentämistä itse.


 264. Haaveilen suorittavani lentolupakirjan jonakin päivänä, mutten tiedä riittääkö rahkeet sitä todella suorittaa. Olisi kiva päästä edes kerran kokeilemaan, miltä tuntuisi lentää konetta. Toivon, että avomieheni saisi tulla mukaan katsomaan. Hänellä on paha lentopelko ja luulen,että se helpottuisi jos hän pääsisi ohjaamoon katsomaan kuinka kaikki tapahtuu.


 265. 10v poikani unelma on päästä lentämään isoja matkustajakoneita. Paras ohjelma telkkarissa on Lentoturmatutkinta. Siitä on ammennettu jo paljon tietoa mahdollisista ongelmatilanteista. Olisi huippua yllättää intohimoinen lentokonemies tällaisella elämyksellä.


 266. Lentäminen on se “juttu”. Varmaan hieno kokemus.


 267. Olisi se vain mahtavaa. Lähes kuin isoisä aikanaan, mutta ilman tuulen viuhunaa korvissa.


 268. Haluaisin todella paljon lentäjäksi, joten olisi mahtavaa päästä kokemaan, miltä se oikein tuntuu. Rakastan lentämistä!


 269. Olin kerran matkustajana tuollaisessa simulaattorissa kun ystäväni yritti laskeutua. Tultiin tonttiin aika haipakkaa. :) Nyt olisi kiva itse kokeilla ja pistää muksut istumaan taakse kun iskä lentää Kanarialle. :)


 270. Lentämisestä en ymmärrä mitään mutta simulaattori kokemus olisi kuitenkin todellista huippua ja super hauskaa sekä minulle ja vieressä istuvalla “oikealle piloille”.✈


 271. Haluan ajaa koneen testiajon. Täys-ympyröitä ja barrel-rolleja. Löydän jäljellä olevat bugit nopiasti (: jos pääsisin vaikka siihen painovoimattomaan tilaan! XD


 272. Paljon lentäneenä ja muutaman kerran ohjaamossa istuneena, mikä olisikaan hienompi kokemus kuin kruunata tämä suora ja päästä itse puikkoihin! ;)


 273. jospa saisi helpotuksen lentojännitykseen


 274. Tämä on mahtav palkinto! Mukana ehdottomasti.


 275. Olisipa mahtava voittaa! Lahjoittaisin käynnin lentopelkoiselle miehelleni.


 276. Olis niin siistiä! Lentäminen on superjännää ja oon lentokoneessakin ollut vain yhden ainoan kerran viime toukokuussa. Haluun tonne! :—-)


 277. Please fasten your seatbelts and get ready for take off.


 278. Haluan osallistua arvontaan koska simulaattori lentäminen voisin auttaa minua pääsemään eroon lentopelostani :)


 279. Ystäväni on erittäin kiinnostunut lentoliikenteestä. Haluaisin antaa tämän hänelle 30v lahjaksi.


 280. Tämä kokemus puuttuu. Ja oishan se hienoa päästä tälläisen vempeleen puikkoihin!


 281. Jouluaattona syntyneelle pojalle olisi jymy syntymäpäivälahja.


 282. Ei 40 vuoden ikä saa estää lapsenomaista kiinnostusta simulaattorivempeleisiin! ;)


 283. Olisi kyllä hienoa päästä kokeilemaan!!


 284. Pilotin ammatti ollut joskus unelma! Tämä ehkä vähentäisi tuskaa etten ikinä tule olemaan.


 285. Joskus täytyy päästä/joutua oman mukavuusalueen rajoille tai jopa ulkopuolelle


 286. ois kiva kokeilla onko se lentäminen nyt niin vaikeeta


 287. Tähän asti olen aina istunut matkustamon puolella, mutta olisihan ihanaa päästä edes ohjaamon “kopioon”!!


 288. Ois hieno kokemus ja oman unelman täyttymys. Varsinaiseksi lentäjäksi haaveilin, mutta varaa ei ole kouluttautua.


 289. Kyä näin vanhana täytyy päästä edes kerran Jetin ohjaimiin, kun jäi nuorena se lupakirja harmittavasti hankkimatta.


 290. Olisi huikeaa aloittaa juhlavuoden Unelmat ja uudet kokemukset todeksi -kampanja lentosimulaattorilla.


 291. Voisi olla ihan mukava kokemus kokeilla oikeaa lentosimulaattoria. Kotioloissa on “lentosimulaattorilla” jo lennetty.


 292. Jos pääsisi kokeilemaan niin tietäisi millainen vastuu lentäjällä ois :D


 293. 30 v ilmailun parissa ja nyt olisi kiva juhlistaa rajapyykkiä


 294. Juuri 80 vuotta täyttäneelle äidilleni, koska pelon vuoksi ei häntä lennolle ole saanut.


 295. Olisi se vaan niin huikeeta päästä puikkoihin!


 296. Kokemus lentokapteenin työstä ja todella suuresta vastuusta on kunnioitettavaa. Edes hetki kapteenin penkillä olisi kenelle vain unohtumaton kokemus.


 297. Olisi jälleen yksi uusi kokemus lisää.


  • aikanaan yrittänyt hakea lentäjän koulutukseen amerikkaan mutta se ei onnistunut joten olisi jo korkea aika päästä koneen puikkoihin!!


 298. Lentämistä rakastavana olis aivan mahtavaa päästä kokemaan toi!


 299. Lentämistä rakastavana olis aivan mahtavaa päästä kokemaan toi!


 300. Antaisin tyttärenpojalleni yllätyslahjana.


 301. oon lentopelkonen mutta kun pääsis itse puikkoihin niin voipi olla että pelot kaikkois taivaan tuuliin…. !!!!!


 302. Kun ei ole päässyt tähän joka pojan unelma-ammattiin, niin olisihan se kiva päästä edes kerran kokeilemaan näin virtuaalisesti miltä se tuntuisi.


 303. Olen kohta 66 ja tuo kokemus puuttuu…..


 304. En minä, mutta puoliso! Eikö kaikki miehet halua lentäjiksi?


 305. Lahjakortti menisi pukinkonttiin lentopelkoiselle Appiukolleni.


  • Antaisin lahjaksi pojalleni, joka on kokeillut lähes kaikkia muita härveleitä paitsi lentokonesimulaattoria. Olisi taatusti upea kokemus tämäkin.


 306. Upean opettavaista – samalla turhat lentopelot poistuvat ja välitän positiivista viestiä ystäväpiirillekin.


 307. Itse lentopelkoisena en kyllä edes simulaattoria uskaltaisi lentää, mutta huimapää-miehelleni tämä olisi täydellinen joululahja!


 308. Poikani on aina halunnut lentää. Haluaisin siis voittaa tämän lahjakortin ja antaa sen lahjaksi pojalle hänen 13-vuotissyntymäpäivänään


 309. Tämän antaisin isälleni joululahjaksi joka on 50v. Hankkinut lentolupakirjan 2 paikkaiselle koneelle…nyt 10 vuotta myöhemmin olisi hieno kokemus päästä isomman puikkoihin!


 310. Tiedä vaikka osaisin lentää. En ole koskaan komeillut.


 311. Antaisin lahjaksi tyttärenpojalleni, jota kiinnostaa koneet…


 312. Kummipojalleni lahjaksi haluaisin upean ja ikimuistoisen kokemuksen antaa.


 313. Täydellinen lahja miehelle, joka ajelee edelleen lähes neljäkymppisenä tietokoneen lentokonesimulaattoripeliä…


 314. Osallistun arvontaan, koska haluaisin yllättää ystäväni, lentäjän pojan. Ystävälläni oli erityisen lämpimät ja läheiset välit isäänsä, sankariinsa, joka kuoli pari vuotta sitten. Menetys oli ystävälleni raskas, ja hän on palannut keskusteluissamme monesti siihen, kuinka hänestä tuntuu jotain heidän välillään jääneen kesken ja selvittämättä. Pari kertaa ystäväni on myös vihjannut, miten upeaa olisi, jos voisi jatkaa isänsä jalanjäljissä ja tehdä jollain tavalla jo monta vuotta eläkkeellä olleen isän saavutuksille kunniaa. Tiedän ystäväni olevan erityisen ylpeä siitä, että isänsä oli lentäjä – ammatissa, josta ystävänikin oli lapsena ja nuorena miehenä haaveillut, ja uskon, että tämä lahja ilahduttaisi ystävääni ja tarjoisi hänelle kokemuksen, joka auttaisi surutyössä.


 315. Haluaisin antaa lahjan pojanpojalleni (25 v.) joka on aina haaveillut lentämisestä.


 316. Tuohan on pakko kokea – once in a life time opportunity!


 317. Pitkäaikainen haave kyllä toteutuisi :)


 318. Onhan se “lifetime” kokemus.
  Menin äskein naimisiin. Haluais tehdä “sitä” airbussissa ;)


 319. Unelma-ammattini on lentäjä, mutta unelmaksi jäänee.. josko edes simulaattorilla voisi kokeilla!


 320. Olisi kiva kokea jotain isompaa vuosia
  sitten saatujen Cessna-kokemusten jälkeen.


 321. Voi, mikä ihana lahja olisi meillä asuvalle nuorelle miehelle, joka on ikänsä ajellut omalla tietokoneellaan lentokonetta. Olisi haaveiden täyttymys!


 322. Työskentelen ilmailun parissa ja olisi erittäin mielenkiintoinen mahdollisuus päästä tuntemaan lentokonetta myös näin päin.


 323. Minä olin Sankarin poika
  Lähes lentäjä siis itsekin.
  Vai miten se nyt meni ?
  Mukava se olisi omia siipiä päästä kokeilemaan.


 324. Repsikan paikalta tuumasta toimeen – ihan kuin autonkin kanssa aikanaan…


 325. Kun on ikää, niin haluaisi päästä kokeilemaan lentämistä sillä olen matkustanut Airbus 320 kyydissä jonkun kertaa.


 326. Olis se kiva kokeilla, toivottavasti ei liian huimaa.


 327. Lentäjän poika, jolla ei vielä viisikymppiseksi ole kokemusta lentämisestä…


 328. Mua on ihan petetty, kun olen liian nuori – vanhemmat serkut kertoivat aina kuinka pääsivät lentokoneen ohjaamoon. Minun aikanani se ei enää onnistu. Paitsi simulaattorissa!


 329. Olen lentänyt tietsikkasimulaattorilla, se on yksi peruste, että haluan kokea oikean simuloinnin, toinen syy on se että lentäminen on ihmisen ikiaikainen unelma ja sitä voisi tässä toteuttaa.


 330. Oispa ihana kokemus – ikinä en ole edes ohjaamossa käynyt, vaikka jos minne olen lennellyt. Vielä jos ko. kokemuksella saisi viimeisetkin korkeanpaikankammon rippeet karisemaan, niin sitten ei olisi enää mitään esteitä nähtävyyksienkään valinnassa :). Ja oi jos siippa sais tulla mukaan rauhoittamaan “kammoista” tekniikasta diggaavaa insinööriään…


 331. joskus pienenä tuli “kokeiltua flight simulator” juttuu olishan se elämys paremmalla !!!


 332. 6v poikani on lentokonefriikki ja on puhunut uudesta airbusista pitkään. Haluan että hän pääsisi kokemaan upean lentohetken!


  • Mahtavaa olis päästä kokeileen.Aina lentäessä miettinyt miten tätä ohjataan.


  • Lentopelkoisena en uskalla lähteä Kanarian lentoja pidemmällä, tuskaiset 6 tuntia ovat olleet maksimi tähän mennessä,


  • Olisipa aikamoinen lahja lapsenlapselleni jolla on syntymäpäivä jouluaattona.


  • Mieheni ei mielellään lennä ja koska haluaa olla itse aina puikoissa, olisi mahtavaa saada hänet kokemaan lentäjänä oleminen eli vastuussa ilmassa pysymisestä. Ehkä siten pelko hälvenisi ja hän lähtisi useammin reissuun kanssani.


  • Sillä pääsis lähemmäs aurinkoo, näin pimeällä.


  • Minulla on pain viisi vuotta täyttävä pojanpoika. Haluaisin tuottaa hänelle elämyksen joka säilyisi läpi elämän, johtaisi jopa ammatinvalintaan.


  • Olen toivonut joskus vielä pääseväni lentolupakoulutukseen, mutta rahallisesti se ei ole vielä ollut mahdollista. Tämä olisi loistava korvike. :)


  • Tämän mahtavan kokemuksen haluaisin antaa pojalleni valmistujaislahjaksi!


  • Haluaisin antaa meidän tukilapselle 13v pojalle ainut laatuisen kokemuksen elämässään. Hän on vähävaraisesta perheestä ja ei ole oikein joulua tiedossa.


  • Olen aina haaveillut pääseväni lentokoneen ohjaimiin, lentostimulaattori olisi oiva tapa aloittaa!


  • Olisi hienoa päästä kokemaan multä tuntuu olla Airbus koneessa


  • Jos voitto osuisi minulle, olisi tämä lahja lentämisestä haaveilevalle pojalleni.


 333. Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.