Destinationer

Inte fullt så glad midsommar

Medan dom flesta andra njuter av midsommaren och fint väder så har jag spenderat nästan hela dagen hemma. Det började igår med att jag kände mig svag och febrig, och när jag gick hem från jobbet gjorde halsen så ont. Nu känns det ganska bra bara lätt hosta och snuva, men halsen börjar värka vid minsta ansträngning. Inte optimalt när jag är sugen på kvällspromenader.
Men jag kom i alla fall ut tidigare ikväll. Jag tog ut marsvinen så dom fick äta gräs och jag fick frisk luft.

Det är kanske lika bra att jag måste spendera mycket tid hemma. För jag håller nämligen på att förbereda en flytt. I tisdags kom det ett mail om att denna sidan ska lägga ner bloggarna. Vi har förvisso till den 1 september på oss för att ingen ska känna sig stressad men jag tänkte att det är lika bra att packa ihop bloggen och flytta så fort som möjligt.
Det gamla innehållet är importerat med undantag från dom senaste kommentarerna och detta inlägg. Den nya sidan är i “kommer snart-läge” då jag vill spendera helgen med att ändra lite småsaker och skriva ett nytt inlägg. Men tanken är på måndag ska sidan vara öppen. Hoppas vi ses på jossusresor.com

Previous Post

12 Comments

 • Reply Anna i Portugal Saturday, June 24, 2023 at 09:05

  Vad bra du går över till WordPress 🙂 Tycker jag alltså, som ju jobbat med WP i många år. Hoppas du kryar på dig och får gjort det du vill få gjort. Ser fram emot din nya design.

 • Reply Mamma C Saturday, June 24, 2023 at 10:33

  Klart jag hänger på och följer med dig.
  Krya på dig nu.
  Carin

 • Reply bmlarsreseblogg Saturday, June 24, 2023 at 11:23

  Det blir säkert bra med en ny bloggsida och självklart fortsätter vi följa med dig på dina resor.
  Krya nu på dig, inte kul med förkylningar i sommarvärmen.

 • Reply www.nouw.se/johannna Saturday, June 24, 2023 at 18:21

  Men åh, krya på dig <3

 • Reply znogge Saturday, June 24, 2023 at 19:45

  Så tråkigt att du inte känner dig helt kry. Hoppas det är snabbt övergående.
  Trist med en ofrivillig bloggflytt. Jag började blogga på Expressen men sedan försvann möjligheten där. Då bytte jag till WordPress vilket jag är mycket nöjd med!

  Önskar en fin midsommardag!

 • Reply Netti Starby Sunday, June 25, 2023 at 10:16

  Vad jobbigt att du blev sjuk och krya på dig. Kramis <3

 • Reply Ajli Sunday, June 25, 2023 at 11:07

  Krya på dig! Erik fick sin klassiska semestersjuka, men hann repa sig till just midsommar. Hoppas att din sjuka är lika snabbt övergående <3

 • Reply Anni Sunday, June 25, 2023 at 12:13

  Krya på dig, det går mycket skrutt och skräp nu. Klart att vi hänger med dit du tar oss 🙂

 • Reply JoY Sunday, June 25, 2023 at 23:13

  Inte kul att bli sjuk i värmen, jag vet, har själv varit det. Att flytta bloggen, vet inte ens om jag skulle klara av att göra det. Självklart följer jag med dig. Krya på dig.

 • Reply Lisa Monday, June 26, 2023 at 09:51

  Usch vad jobbigt att vara sjuk. Hoppas du mår bättre snart.
  Klart jag händer med till din nya blogg. <3

 • Reply Alice Tuesday, June 27, 2023 at 11:38

  Krya på dig, och ska hänga med dig över till den nya portalen! <3

 • Reply Http://Sarakarlsson.blogg.se Thursday, June 29, 2023 at 05:56

  Trist att du inte fick må bra på midsommarafton, hoppas du är fullt frisk nu 🙂 s

 • Leave a Reply