What’s Going on?

 

Mitä siis on meneillään? No, periaatteessa olen sillä kuuluisalla gradu-vapaalla. Käytännössä kirjastossa vietetyt päivät voidaan laskea kahden käden sormilla ? Sen sijaan olen matkustellut, Aasian tripin jälkeen Lontooseen, Tukholmaan, Tallinnaan, Hollantiin ja Belgiaan, valmistellut muuttoa Lontooseen sekä keskittynyt yhteen isompaan projektiin.

Ostin nimittäin viime vuoden puolella asunnon! En kuitenkaan päässyt itse muuttamaan tähän asuntoon Tukholmasta suoraan, sillä omistajuuden mukana siityi minulle ”kaupanpäällisenä” myös vuokralainen. Vuokralainen, jonka kanssa olemme lievästi sanottuna kuin yö ja päivä, jonka kanssa meillä oli kommunikaatio-ongelmia, ja joka viimeisenä tekonaan pölli multa asuntoon hankkimani palohälyttimen :D Pääsiäisenä hän kuitenkin pakkasi laukkunsa ja sain vihdoinkin asunnon omaan hallintaani, jonka jälkeen saatoimme aloittaa remonttityöt!

 

 

Kämpässä menee käytännössä kaikki uusiksi huhtikuun aikana, jonka jälkeen muutan siihen itse ennen kuin pakkaan kamani ja lähden Lontooseen. Suunnittelu ja remontointi on ollut kyllä super hauskaa, varsinkin tiiviisti koneen äärellä vietettyjen opiskeluvuosien jälkeen ? Käsillä tekeminen on kyllä jotain mitä pankkipuolella kaipaa! Ainut mikä ei ole hauskaa on lupa-asiat, hohhoijaa kun niissä kestää. Juttelin eilen taas isännöitsijän kanssa ja yritin hoputella lupia läpi, ilmeisesti piirrustukset eivät ole kelpoiset sillä niitä ei ole tehnyt arkkitehti/muu alan henkilö. Muistin siinä puhelun jälkeen että multahan löytyy rakennuspiirtäjän tutkinto, piru vie jos ensimmäiset kuvat eivät mene läpi niin kuittaan ne kylmän rauhallisesti ”Rakennuspiirtäjä Johanna” ja lähetän takaisin ? Kävin rakennuspiirtäjän koulun tosiaan ennen kauppakorkeaa, voisin toki laittaa piirrustusten liitteeksi vielä snadisti skumpan tahriman todistukseni jos se vaikka myötävaikuttaa lupien hoitumista ?

 

 

Kuten huomaatte fotoista, siellä näyttää todella kauniilta ja harmooniselta tällä hetkellä :D

Nyt otan kuitenkin breikin remontista ja suuntaan Lontooseen. Olen oikeasti aika kyllästynyt tähän jatkuvaan ravaamiseen, mutta ehkä tämäkin sitten heinäkuussa loppuu.. Kirjoittelen tätä tekstiä muuten juuri Arlandassa, ihanaa ottaa välilasku juuri täällä, kun muutoinhan en ole täällä vielä tarpeeksi hengaillut viime vuosina ? Lentopullatkin (pakko olla aina :D) on jo syöty, valitettavasti. Onneksi mun pankki kuitenkin keksii mulle jatkuvasti uutta tekemistä, ja saankin Tukholma–Lontoo-välin kulumaan jouhevasti regulaatio-asioita tutkien ? Palataan!

 

Previous Post

No Comments

Leave a Reply