Heippa Malediiveilta

 

Kuten otsikosta voi päätellä, olemme saapuneet Malediiveille! Tarkemmin sanottuna saavuimme maahan jo toissapäivänä. Koska lentomme laskeutui myöhään ja välimatkat Malediivien saarten välillä ovat pitkiä, otimme yhden yön ”lentokenttäsaarella” Hulhumalessa. Sieltä jatkoimme eilen pikaveneellä varsinaiseen kohteeseemme Ukulhasin saarelle.

Ja siis, vitsit mikä paikka! En ole ikinä nähnyt vastaavaa, Ukulhas on todellinen paratiisisaari. Malediiveille hotellia varatessa ensiluokkaisen tärkeää onkin juuri saaren valinta, jossa me näytämme onnistuneen erinomaisesti :) Hotellivarauksiin liittyy muitakin erityispiirteitä, mutta kirjoitan niistä sitten myöhemmin, nyt lähdemme nimittäin snorklaamaan! En ole koskaan uinut räpylät jalassa tai maski naamalla, joten saas nähdä miten sujuu :D

 

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply