Tukholman Jouluvalot

 

Näin vuoden neljäntenä päivänä koen sopivaksi tulla tekemään postauksen Tukholman jouluvaloista. Kävin ottamassa muutaman kuvan keskustassa ennen lähtöä joululomille Suomeen, on ne kyllä upeat! Vaikka täytyy sanoa että ehkä Helsinki vei tänä vuonna silti pidemmän korren ;)

 

 

 

 

 

Palasin Tukholmaan lomilta tänä aamuna. Huomenna ajattelin käydä hakemassa motivaatiota viimeisiin kouluhommin ale-shoppailun merkeissä… Ainakin viime vuonna Tukholman alennusmyynnit olivat huikeat :) Nythän on tunnetusti paras aika haalia lisää tavaraa, koska muutto Suomeen häämöttää 10 päivän päästä. Onneksi poikaystävä tulee Ruotsiin vasta tänään illasta, eipähän pääse valittamaan kasvaneesta muuttokuormasta ennen kuin maito ns. on jo lattialla :)

Mukavaa vuoden ensimmäistä viikkoa kaikille!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply