Suomen suurin matkablogiyhteisö

Vuosi 2019 – kirjoittamattomat tarinat, unelmat ja toteutuneet haaveet

Olen syksyn aikana saanut osakseni useamman kerran palautetta; ”Onpa harmillista, kun en ole saanut lukea tämän vuoden matkakertomuksistasi!” Tiedän, se harmittaa itseänikin! Erityisesti kun menneen vuoden piti olla ”kevyt matkailuvuosi”, mutta toisin kävi. Vuosi on mennyt tohottaessa ja kaikki matkapäiväkirjat ja ne tuhannet kuvat odottavat vielä käsittelyään, sillä nyt niille ei ole ollut aikaa – tai no… ehkä olisi ollut, mutta kuten miehelleni sanoin: ” Kuten tiedät, niin minulla odottaa työn ohella suoritetun koulutuksen opinnäytetyö valmistumistaan. Ja sen vuoksi tuntuisi todella väärältä istahtaa koneelle kirjoittamaan jotain muuta, kun kuitenkin määräajan ylittyneen kirjoitustyön aloittaminenkaan ei ole lähtenyt vielä kunnolla käyntiin…”

Niinpä – se on varmasti se suurin syy miksi matkablogi ei ole päivittynyt sitten alkuvuoden jälkeen. Puhumattakaan siitä, että olemme syyskuusta 2018 asti rakentaneet taloa – tai tarkemmin, me olemme peruskorjanneet sekä laajentaneet vanhaa. Nyt talon osalta lopputarkastus on suoritettu ja opinnäytetyökin on jo aloitettu (ainakin henkisellä tasolla). Joten toivoa saattaa, että viimeistään ensi vuonna päästään taas matkapäiväkirjoihin kiinni – joka sinänsä olisi jo aiheellistakin, sillä vuodelta 2019 on kirjoittamatta lukematon määrä kokemuksia ja kohteita.

Matkustamisen osalta vuosi on ollut yksi motivoivimmista ja innoittavimmista. Jokainen yhteinen lomapäivä on käytetty matkustellen ja jokainen vapaa viikonloppu rakennustyömaalta on käytetty nauttien lähikohteista niin koti-, kuin naapurimaissa. Matkoja on voinut seurata enemmän ja vähemmän aktiivisesti instagramin stoorien kautta.

02/2019 – Kohteena Rooma (4 yötä)

 

Rooman kerubit

 

 

Rooman kujat

 

 

 

03, 07, 10/2019 – Kohteena Tallinna (2 päiväretkeä ja 1 yhden yön retki)

 

 

 

 

04/2019 Suosikkikohteena Etelä-Afrikka (10 yötä)

 

 

 

 

 

 

 

 

05/2019  Kohteena Sisilia (7 yötä)

 

 

 

 

 

 

08, 09, 10, 11/2019 Kohteena Pietari (4 erillistä kahden yön retkeä perjantaista sunnuntaihin)

 

 

 

 

 

12/2019 Kohteena Madeira (7+2 yötä)

 

 

 

 

 

Ihanaa ja rakkauden täyteistä, sekä turvallista uutta vuotta 2020 kaikille ❤!!!

 

Muistathan napata talteen blogin instan, sillä se tulee varmasti olemaan se blogia aktiivisempi kanava myös alkuvuodesta 2020!

Previous Post

1 Comment

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin perjantai, tammikuu 3, 2020 at 22:15

    Runsas matkailuvuosi tosiaan! Etelä-Afrikka on meilläkin yksi suosikeista. Todella kookkaan näköinen tuo leopardiyksilö. Onko noissa kuvissa muuten sama yksilö?

  • Leave a Reply